- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #2.921
Tabiki ama en uygun 16/8 dilimi oldugunu bahsediyor if uygulama indirdinizmi oradada 14/10 başlıyor ve ilk sayfamdaki yazıda alıntıdır ilk başlama seçeneği kişiye özeldiralıştıkca pencereside değişecek
Kolay gelsinEvet ilerleyen zamanlarda tercihe bağlı olarak 20 saat ,24 saatlik uygulayan gördüm. Kendi açımdan henüz buna hazır değilim, çalışıyorum işyerimde performansım %100 düşer
Hadi bakalım guzel sonuçlarda alıcaksınMerhaba dün pek iyi geçmedi o yüzden buraya da yazmak istemedim
Çünkü kurabiye yedim tüm gün nerdeyse
Akşam yemeği yemedim ceza olsun diye
Ama yatağa giderken bile bi tane ağzıma atmıştım. Dürtü kontrol bozukluğu yaşadım resmen
Bugün sil baştan başladım bakalım
İçtim vallaİçdinmi bol su içseydin cnm
Çok teşekkür ederim buradan takip etmek çok motive edecek.Tabiki hoş geldiniz ekliyorum sizi her pazartesi baskül günümüz
Çok teşekkür ederim❤Ayyy ne kadar güzel kilo vermişsiniz
Rc ederim motive için buradayızÇok teşekkür ederim buradan takip etmek çok motive edecek.
Çok teşekkür ederim❤
Ben sizden daha kiloluyum dün 91 dim sesizce başladım sağolsunHerkese merhaba. Bu topigi yeni gördüm. Ben ramazan basindan beri rutin olarak su orucu (3-7 gün wf daha sonra 1-3 gun if gibi kabaca) tutuyorum. If degil ama araniza alir mısınız27 nisan 103 kg ile basladim (sanırım en yüksek kilo benimkiymis) bugun sabah 88 di. Ilk makul hedefim agustos sonunda 75i gormek. Nihai hedefim 55-60 arası umarım.
Bizimlemisiniz güncel kilonuzu yazınız son hedefinizi yazınızBen sizden daha kiloluyum dün 91 dim sesizce başladım sağolsunIkra meyra nin yazısına geldim oda açıklamıştı sagolsun kilosunu ama sizi okuyunca daha bir rahatladım cunki buradaki hanımlar bana göre zaten zayıflardı cesaretim sizi görünce daha bi canlandı açıkçası su orucu zor masalh size dünden beri suyu 2bucuk litre içince aşırı başağrısından kalkamıyorum açıkçası su orucu olmasada sadece if le verebilirim sizin gibi umarim
Sen bizi tartıyosun ama zorla
Evet sizinleyim insalh ama ben uygulamada zorlaniyorum mesela sabah 10 da kahvaltı yaptım şimdi çok acıktım öğle yemeğinde yedim kesin 18 dede yiyecegim ama suyu çoğalttım bugün yarım saat yürüyüş yaptım ınsaalh son kez zayıflayacağım diyorumBizimlemisiniz güncel kilonuzu yazınız son hedefinizi yazınızhoş geldiniz hep birlikte bu kiloları gönderecegiz
Haftada bir tartılıyoruzS
Sen bizi tartıyosun ama zorla
Ekliyorum ilk sayfayaEvet sizinleyim insalh ama ben uygulamada zorlaniyorum mesela sabah 10 da kahvaltı yaptım şimdi çok acıktım öğle yemeğinde yedim kesin 18 dede yiyecegim ama suyu çoğalttım bugün yarım saat yürüyüş yaptım ınsaalh son kez zayıflayacağım diyorum
Kilom 91
Hedefim 70 inşallah
Dün tartıldım dediğim gibi 91 idi onuda yazacakmisiniz yoksa ilk tartım pazartesimi olacakEkliyorum ilk sayfayahoş geldiniz pazartesi baskül paylaşımı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?