- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #2.881
Aramıza katılın deneyin motive olursunuz yaparsınızben de yapmak istiyorum aslında ama korkuyorum devam edemem diye siz nasıl devam edebiliyosunuz
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aramıza katılın deneyin motive olursunuz yaparsınızben de yapmak istiyorum aslında ama korkuyorum devam edemem diye siz nasıl devam edebiliyosunuz
Tabiki hoş geldiniz ekliyorum sizi her pazartesi baskül günümüzHerkese merhaba. Bu topigi yeni gördüm. Ben ramazan basindan beri rutin olarak su orucu (3-7 gün wf daha sonra 1-3 gun if gibi kabaca) tutuyorum. If degil ama araniza alir mısınız 27 nisan 103 kg ile basladim (sanırım en yüksek kilo benimkiymis) bugun sabah 88 di. Ilk makul hedefim agustos sonunda 75i gormek. Nihai hedefim 55-60 arası umarım.
Kahveyle birlikte ekleyin yumuşak içim isterseniz süt ile yapın tabi artık bu saatte süt olmuyor yarım çay kaşıgı tarçın eklerseniz etkisi olurTarçınlı kahveyi yapan arkadaşlar tarifini yazarsa sevinirim..tarçın önce mi sonra mı koyuluyor
Sadece buradan devam edecekseniz neden olmasınMerhaba ben 10.takimdayim burdan da devam edebilir miyim?aralikli oruc da yapiyorum cunku.Ama beslenmem de ketoya yakin
2si beraber olmuyor mu orayi birakam simdi izinliydim yeni dondum zaten paylasimlara ugrar begenilerimi eklerim artikSadece buradan devam edecekseniz neden olmasın
10 bin adım attım23 haziran menüm
16/8
Uyanınca bol su
10 da sütlü tarçınlı yeşil cay
11 de kahvaltı 1 haşlama yumurta domates salatalık peynir tuzsuz yeşil zeytin
Zencefilli maydonozlı tarcınlı çay
17 de Sütlü yeşil cay
18 de kıymalı kabak yogurt 4 çatal bulgur pilav közlenmiş kapya biber kapanış
Yeşil cay sade maden suyu bol su yatana kadar
50 mekik 1.5 saat orta tempo yuruyuş bugun adım sayar açıcam
iki taraf kafa karışıklıgı olur sizin için karar sizin2si beraber olmuyor mu orayi birakam simdi izinliydim yeni dondum zaten paylasimlara ugrar begenilerimi eklerim artik
Hamile iken ekmek şeker uzak durun kilo fazla almazsınız ben 12 kilo aldım et tavuk balık her şey yedim önemli besinleri tükettim dogum sonrası 63-64 geldim emzirmede aynı şekilde devam ettim 58kilo düştüm 2. Gebeleğimde 1.gebeliğimde 80 olmuştumInşallah doğum.sonrasi
Son hedefiniz 55-60 arası diyorsunuz ben ortasını yazdım 57.5Herkese merhaba. Bu topigi yeni gördüm. Ben ramazan basindan beri rutin olarak su orucu (3-7 gün wf daha sonra 1-3 gun if gibi kabaca) tutuyorum. If degil ama araniza alir mısınız 27 nisan 103 kg ile basladim (sanırım en yüksek kilo benimkiymis) bugun sabah 88 di. Ilk makul hedefim agustos sonunda 75i gormek. Nihai hedefim 55-60 arası umarım.
umarım güzel sonuç alırsın iyi olmana sevindim canım kahvaltı yapmak istiyorsan 14/10 penceresi sana uyar tatlım daha öncede yazmıştım ismini ilk sayfada bekletiyorum geri dönersin belki diye saglıkla kal cnmCanım ben tartılmıyorum bu hafta reglim bitmiyor karnım kocaman. Psikolojimi bozmak istemiyorum. If de yapmiyorum yani öğlen yemeğinde araya 1 meyve koyuyorum hiç bir şey yemeden olmuyor.
Bu arada, aklında kimsenin şüphe bırakmayayım if gerçekten bana kilo verdirdi ama erken kalkıp uzun süre dışarda olunca if kolay olmuyor ve kahvaltı yapmadigimda kabızlık yaşıyorum bu yüzden durdum. Hormon dengesi için de dengesiz bir ilaç kullanıyorum ve malesef hafta ici bir gün unutmamdan dolayı regl başladı ve bitmiyor
Ilaca rağmen cumartesi yaptırdığım kontrol testlerim süper geldi. Yüksek kolestrol ve düşük kan şekeri Normale dönmüş herhalde son 7 aydır ilk kez normal. Basit karbonhidratı kesmenin faydası diyorum.
Kendime göre az ve dengeli beslenerek bir program yapıyorum umarım kilo verebilirim
Yarışmacı arkadaşlara başarılar
14/10 yetişmiyor eve gelip egzersiz yapıp yemeye 12:12 deneyecektim işte ama öğlen herkes yerken ağzıma bir şey atmak istiyorum meyve koydum bende meyve ya da mini kahvaltı yapıyorum.umarım güzel sonuç alırsın iyi olmana sevindim canım kahvaltı yapmak istiyorsan 14/10 penceresi sana uyar tatlım daha öncede yazmıştım ismini ilk sayfada bekletiyorum geri dönersin belki diye saglıkla kal cnm
Bende sizin gb dusuk karbonhidrat ile uyguluyorum if i. Simdilik sorun yok bugun de komsum pogaca yapmış kizimin yarim biraktigi pogacayi dahi yemedim. Sadece ufak bir dondurma yedim o da aksam yemeginden hemen sonraydi..Bugun kahvaltim 13:00'da idi. Evden calistigim icin sabahlari bir kahve icip ilk ogunu oglen yiyorum, ogun sayisini da azaltmis oluyorum boylelikle. Ben hem if, hem de low carb yapmaya calisiyorum ki daha etkili kilo verebileyim. Kahvaltimda hic ekmek yok bu yuzden, yerine ceviz tuketiyorum 2 yumurta ile. Tatli ise hurma/zuber vs harici hic. Spor icin youtube'da popsugarfitness kanalini tavsiye ederim, harika videolar var. Aksam yemegini ise sebze/bakliyat ile dengeliyorum. Bir de aksam uzeri 1 kasik hindistancevizi yagi eklenmis filtre kahve iciyorum spor oncesi metabolizmam hizlansin, hem de tok tutsun diye.
Çay dahi içmiyorum tek küp atıyorum 1 kupa çaya hafta sonu eşim evde sadece hafta sonu kahvaltıda içerim çay sade içemiyorum o nedenle 18 den sonra çay kahve içmiyorum hafta içide içmiyorum sadece pazar günleri kahvaltıdaYemek yedigimiz 8 saat araliginda da fazla tatliya abanmamanizi tavsiye ederim arkadaslar. Hem kilo vermek if yapiyor olunsa da guclesiyor, hem de genel anlamda kilo verilse de gobek/basen erimiyor. Bunlari eritmenin tek yolu basit seker ve karbonhidrati kesmekte. 1 ayda bile farki gorursunuz.
Egzersizi yedikten 1 saat sonra yapsanız da olur aslında14/10 yetişmiyor eve gelip egzersiz yapıp yemeye 12:12 deneyecektim işte ama öğlen herkes yerken ağzıma bir şey atmak istiyorum meyve koydum bende meyve ya da mini kahvaltı yapıyorum.
Belki yavaş yavaş bi düzen oturursa yeniden denerim dursun ismim
İçdinmi bol su içseydin cnmYa ben süt icicdm şimdi, kötü mü yapiyirum