İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Egzersizi yedikten 1 saat sonra yapsanız da olur aslında
Onu deneyeyim ya dogru. Son 1 haftadir aksamlari cok zorlaniyorum regle verdim ama boyle giderse alicam tekrar. Diyet psikolojisi olabilir deniliyor. 2 kez yeme atağı yaşadım. Yaz geldi akşamları yüzmeyi düşünüyorum bakalım eğer yemekten sonraya alırsam belki bu vesileyle daha az yerim. Dolu mideyle spor yapılmıyor.

Ayyy ne kadar güzel kilo vermişsiniz

Günaydın herkese
Dün o kadar yoğun bir gün geçirdim ki akşam 8 buçukta sızmışım. Menü yazmak falan hayal olmuş
Ama yediklerimi yazayım dün.
Sabah 11:30 şekersiz çay, 2 dilim tam buğday ekmek, 5 zeytin, pastırmalı yumurta, 1 kk ezine peyniri
Öğle 15:00 kinoa kısırı
Akşam 17:30 et döner ve küçük kase pirinç pilavı
19:30 2 dilim şöbiyet (regliyim çok tatlı isteğim var )

Günaydın herkese bişey sorucam yeme saatlerinde karbonhidrata dikkat ediyoruz ama peki porsiyonlarınızı nasıl ayarlıyosunuz? Mesela dün buğday haşladım yoğurtlu ama az yiyemedim çok severim.abartmadım ama bi tabak yedim porsiyonları nasıl ayarlıyorsunuz

Minik tabakta tüketin gözünüze fazla görünecek buyuk tabaktakini bitirmeye calışırsınız küçük tabaktakinide bitirmeye çalışırsınız ve her gün aynı minik tabak tercih edin

Yemeklerden 15 dkk önce 250 mlm suda tüketin

Benim bildiğim kadarıyla if te 8-6-4 saatlik tokluk periyotları var. yani 16/8 , 18/6 ve 20/4
bana kalırsa 14/10 gibi bir şey yapmanın normal yaşantımızdan bi farkı kalmıyor.
aşağı bıraktığım linke herkes bi göz atsın dilerse.

Merhaba dün pek iyi geçmedi o yüzden buraya da yazmak istemedim
Çünkü kurabiye yedim tüm gün nerdeyse
Akşam yemeği yemedim ceza olsun diye
Ama yatağa giderken bile bi tane ağzıma atmıştım. Dürtü kontrol bozukluğu yaşadım resmen
Bugün sil baştan başladım bakalım

Bunu ben söylemiyorum ifle ilk adım öyle başlanıyor hani yatana kadar şekerli süt ayran tüketiriz ya onun önce önü kesilir alışma aşamasında iken ilk 14/10 öneriliyor sabah 9 akşam 19 da yeme işi biter yatana kadar şekersiz içeçekler almadan alışma süresi başlatılır çok araştırdım

doğrudur, ben de çok araştırdım, ilk kez senden duydum böyle bir şey.

doğrudur, ben de çok araştırdım, ilk kez senden duydum böyle bir şey.
Bakınız sizin paylaştıgınız linkten fotoladım 16 saatten fazla yada az olabilir yazıyor

Birde bu alışma aşaması tabiki aylar değil 2 haftalık periot

Bakınız sizin paylaştıgınız linkten fotoladım 16 saatten fazla yada az olabilir yazıyor

Birde bu alışma aşaması tabiki aylar değil 2 haftalık periot

Eki Görüntüle 2653750
aslında yok ama olabilir diyor, kişinin seçimine kalmış diyor. ben de kişinin seçiminden değil aslında olmadığından bahsetmiştim ilk yazdığımda. tabii ki dileyen istediği gibi yapar, 20 saat tokluk 4 saat açlıkta yapılabilir yani bakıldığında.

Tabiki ama en uygun 16/8 dilimi oldugunu bahsediyor if uygulama indirdinizmi oradada 14/10 başlıyor ve ilk sayfamdaki yazıda alıntıdır ilk başlama seçeneği kişiye özeldir alıştıkca pencereside değişecek

dün dünde kaldı bugün aynen devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…