- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #2.901
Onu deneyeyim ya dogru. Son 1 haftadir aksamlari cok zorlaniyorum regle verdim ama boyle giderse alicam tekrar. Diyet psikolojisi olabilir deniliyor. 2 kez yeme atağı yaşadım. Yaz geldi akşamları yüzmeyi düşünüyorum bakalım eğer yemekten sonraya alırsam belki bu vesileyle daha az yerim. Dolu mideyle spor yapılmıyor.Egzersizi yedikten 1 saat sonra yapsanız da olur aslında
Ayyy ne kadar güzel kilo vermişsinizHerkese merhaba. Bu topigi yeni gördüm. Ben ramazan basindan beri rutin olarak su orucu (3-7 gün wf daha sonra 1-3 gun if gibi kabaca) tutuyorum. If degil ama araniza alir mısınız27 nisan 103 kg ile basladim (sanırım en yüksek kilo benimkiymis) bugun sabah 88 di. Ilk makul hedefim agustos sonunda 75i gormek. Nihai hedefim 55-60 arası umarım.
Minik tabakta tüketin gözünüze fazla görünecek buyuk tabaktakini bitirmeye calışırsınız küçük tabaktakinide bitirmeye çalışırsınız ve her gün aynı minik tabak tercih edinGünaydın herkese bişey sorucam yeme saatlerinde karbonhidrata dikkat ediyoruz ama peki porsiyonlarınızı nasıl ayarlıyosunuz? Mesela dün buğday haşladım yoğurtlu ama az yiyemedim çok severim.abartmadım ama bi tabak yedimporsiyonları nasıl ayarlıyorsunuz
Eki Görüntüle 2653735
Detoks su hangisi iyi geliyorsa onu deneyin yada her gün farklı detoks su yapın fotoda yazıyor
Eki Görüntüle 2653736
Günaydın herkese bişey sorucam yeme saatlerinde karbonhidrata dikkat ediyoruz ama peki porsiyonlarınızı nasıl ayarlıyosunuz? Mesela dün buğday haşladım yoğurtlu ama az yiyemedim çok severim.abartmadım ama bi tabak yedimporsiyonları nasıl ayarlıyorsunuz
Benim bildiğim kadarıyla if te 8-6-4 saatlik tokluk periyotları var. yani 16/8 , 18/6 ve 20/4umarım güzel sonuç alırsın iyi olmana sevindim canımkahvaltı yapmak istiyorsan 14/10 penceresi sana uyar tatlım daha öncede yazmıştım ismini ilk sayfada bekletiyorum geri dönersin belki diye saglıkla kal cnm
Bunu ben söylemiyorum ifle ilk adım öyle başlanıyor hani yatana kadar şekerli süt ayran tüketiriz ya onun önce önü kesilir alışma aşamasında iken ilk 14/10 öneriliyor sabah 9 akşam 19 da yeme işi biter yatana kadar şekersiz içeçekler almadan alışma süresi başlatılırBenim bildiğim kadarıyla if te 8-6-4 saatlik tokluk periyotları var. yani 16/8 , 18/6 ve 20/4
bana kalırsa 14/10 gibi bir şey yapmanın normal yaşantımızdan bi farkı kalmıyor.
aşağı bıraktığım linke herkes bi göz atsın dilerse.
Intermittent Fasting (IF) İle Kilo Ver, Sağlıklı Kal
İntermittent fasting (İF) kilo vermek ve sağlıklı yaşamak için uygulayabileceğiniz bir beslenme tarzı. Bu yazıda sizinle intermittent fasting diyetinin faydalarını öğrenecek, nasıl uygulayabileceğinizi anlatacağım.www.fitekran.com
doğrudur, ben de çok araştırdım, ilk kez senden duydum böyle bir şey.Bunu ben söylemiyorum ifle ilk adım öyle başlanıyor hani yatana kadar şekerli süt ayran tüketiriz ya onun önce önü kesilir alışma aşamasında iken ilk 14/10 öneriliyor sabah 9 akşam 19 da yeme işi biter yatana kadar şekersiz içeçekler almadan alışma süresi başlatılırçok araştırdım
Aynen bunu biliyorum aslında uygulamaya da çalışıyorum.ancak şöyle bi psikoloji oluştu bende 8 den sonra bişey yemiycem aç kalıcam biraz daha yiyeyimEki Görüntüle 2653741
Yemeklerden 15 dkk önce 250 mlm suda tüketin
Bakınız sizin paylaştıgınız linkten fotoladım 16 saatten fazla yada az olabilir yazıyordoğrudur, ben de çok araştırdım, ilk kez senden duydum böyle bir şey.
aslında yok ama olabilir diyor, kişinin seçimine kalmış diyor. ben de kişinin seçiminden değil aslında olmadığından bahsetmiştim ilk yazdığımda. tabii ki dileyen istediği gibi yapar, 20 saat tokluk 4 saat açlıkta yapılabilir yani bakıldığında.Bakınız sizin paylaştıgınız linkten fotoladım 16 saatten fazla yada az olabilir yazıyor
Birde bu alışma aşaması tabiki aylar değil 2 haftalık periot
Eki Görüntüle 2653750
Tabiki ama en uygun 16/8 dilimi oldugunu bahsediyor if uygulama indirdinizmi oradada 14/10 başlıyor ve ilk sayfamdaki yazıda alıntıdır ilk başlama seçeneği kişiye özeldiraslında yok ama olabilir diyor, kişinin seçimine kalmış diyor. ben de kişinin seçiminden değil aslında olmadığından bahsetmiştim ilk yazdığımda. tabii ki dileyen istediği gibi yapar, 20 saat tokluk 4 saat açlıkta yapılabilir yani bakıldığında.
dün dünde kaldı bugün aynen devamMerhaba dün pek iyi geçmedi o yüzden buraya da yazmak istemedim
Çünkü kurabiye yedim tüm gün nerdeyse
Akşam yemeği yemedim ceza olsun diye
Ama yatağa giderken bile bi tane ağzıma atmıştım. Dürtü kontrol bozukluğu yaşadım resmen
Bugün sil baştan başladım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?