İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Tabiki hoş geldiniz ekliyorum sizi her pazartesi baskül günümüz

Tarçınlı kahveyi yapan arkadaşlar tarifini yazarsa sevinirim..tarçın önce mi sonra mı koyuluyor
Kahveyle birlikte ekleyin yumuşak içim isterseniz süt ile yapın tabi artık bu saatte süt olmuyor yarım çay kaşıgı tarçın eklerseniz etkisi olur

10 bin adım attım

Inşallah doğum.sonrasi
Hamile iken ekmek şeker uzak durun kilo fazla almazsınız ben 12 kilo aldım et tavuk balık her şey yedim önemli besinleri tükettim dogum sonrası 63-64 geldim emzirmede aynı şekilde devam ettim 58kilo düştüm 2. Gebeleğimde 1.gebeliğimde 80 olmuştum

Son hedefiniz 55-60 arası diyorsunuz ben ortasını yazdım 57.5

umarım güzel sonuç alırsın iyi olmana sevindim canım kahvaltı yapmak istiyorsan 14/10 penceresi sana uyar tatlım daha öncede yazmıştım ismini ilk sayfada bekletiyorum geri dönersin belki diye saglıkla kal cnm

14/10 yetişmiyor eve gelip egzersiz yapıp yemeye 12:12 deneyecektim işte ama öğlen herkes yerken ağzıma bir şey atmak istiyorum meyve koydum bende meyve ya da mini kahvaltı yapıyorum.
Belki yavaş yavaş bi düzen oturursa yeniden denerim dursun ismim

Yemek yedigimiz 8 saat araliginda da fazla tatliya abanmamanizi tavsiye ederim arkadaslar. Hem kilo vermek if yapiyor olunsa da guclesiyor, hem de genel anlamda kilo verilse de gobek/basen erimiyor. Bunlari eritmenin tek yolu basit seker ve karbonhidrati kesmekte. 1 ayda bile farki gorursunuz.

Bende sizin gb dusuk karbonhidrat ile uyguluyorum if i. Simdilik sorun yok bugun de komsum pogaca yapmış kizimin yarim biraktigi pogacayi dahi yemedim. Sadece ufak bir dondurma yedim o da aksam yemeginden hemen sonraydi..

Çay dahi içmiyorum tek küp atıyorum 1 kupa çaya hafta sonu eşim evde sadece hafta sonu kahvaltıda içerim çay sade içemiyorum o nedenle 18 den sonra çay kahve içmiyorum hafta içide içmiyorum sadece pazar günleri kahvaltıda

Egzersizi yedikten 1 saat sonra yapsanız da olur aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…