- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #2.861
Süper olur değişimler sıhatler olsun güle güle kullanın
Süper menu keki gunduzle yer değiştir istersen tarçınlı kahve yapsan 8 de içsen gece boyu yagdan yakarİlk sayfayı kontrol ettim de yokmuş sanırımyazayım günlük menümü eksiklerimi daha doğrusu fazla olanları yazarsanız sevinirim
16/8 programım
23 haziran menüm
12:00 Kahvaltı
Şeker Domates
2 ufak küp peynir
Maydonoz
2 küçük biber sote (1 tatlı kaşığı yağla)
4 zeytin
Salatalık
1 dilim pastırma
1 yumurta
Sallama ıhlamur çayı
Aşırı tatlı istedğim oluyor yemek sonrası badenli bir kurabiye yedim
14:00 şekersiz türk kahvesi + bir hurma + 3 yarım ceviz
17:00 haşlanmış buğday üstüne yoğurt ve tavuk haşlama
En geç 8 olacak şekilde ince bir kek dilim kadar sütlü tatlı ve bir kurabiye yemeyi planlıyorum✌ tatlısız asla
Arada sürekli su ve canım istedikçe yeşil çay içiyorum
Süper menü istersen araya tarçınlı turk kahve yapsan spor önceside süper olur yagdan hızlı yakım saglarBugünün özeti ;
Sabah 2 mil yürüdüm , 10.000 adım garanti
12:20 gb yarım tavuk ızgara, bol domates ve salatalık
19:30 en geç 1 kocaman tabak kıymalı bezelye yemeği yanına salata/yoğurt ya da karpuz
Günü kapatırımIkra meyra
Süper menü istersen araya tarçınlı turk kahve yapsan spor önceside süper olur yagdan hızlı yakım saglar16 da öneriliyor genelde
Kek değil sütlü tatlı yedim ince bir dilimSüper menu keki gunduzle yer değiştir istersen tarçınlı kahve yapsan 8 de içsen gece boyu yagdan yakar
Sütede yapabilirsin kahve ile aynı anda katıp yapılıyor cnm istersen su ilede yapılırOlabilir hiç denemedim tarçınlı , piştikten sonra mı ilave ediyoruz tarçını?
Anladım canım tatlıyı gündüze çeksen menün süper olur dedimKek değil sütlü tatlı yedim ince bir dilimmiktarını anlatmaya çalışmıştım orda tarçınlı türk kahvesi mi yaparım tabi sağol
Guncel 57Tabi hoş geldinizkilonuzu ve son hedefinii yazın her pazartesi baskül paylaşımı olucak ilk sayfada kurallarımız var
Sizi tebrik ederim.çok güzel vermişsinizHerkese merhaba. Bu topigi yeni gördüm. Ben ramazan basindan beri rutin olarak su orucu (3-7 gün wf daha sonra 1-3 gun if gibi kabaca) tutuyorum. If degil ama araniza alir mısınız27 nisan 103 kg ile basladim (sanırım en yüksek kilo benimkiymis) bugun sabah 88 di. Ilk makul hedefim agustos sonunda 75i gormek. Nihai hedefim 55-60 arası umarım.
Canım ben tartılmıyorum bu hafta reglim bitmiyor karnım kocaman. Psikolojimi bozmak istemiyorum. If de yapmiyorum yani öğlen yemeğinde araya 1 meyve koyuyorum hiç bir şey yemeden olmuyor.
Doğru onu erkene alayım benAnladım canım tatlıyı gündüze çeksen menün süper olur dedim20 den önceki tatlı kurabiye yerine kahve tercih etsen daha süprr olur demek istedim
Ben önce koyuyorum yani kahveyle birlikte çok az kaşığın ucuyla.Tarçınlı kahveyi yapan arkadaşlar tarifini yazarsa sevinirim..tarçın önce mi sonra mı koyuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?