- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #2.841
Tabi hoş geldiniz kilonuzu ve son hedefinii yazın her pazartesi baskül paylaşımı olucak ilk sayfada kurallarımız varSelamlar herkese!! Ben de katilmak istiyorum:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi hoş geldiniz kilonuzu ve son hedefinii yazın her pazartesi baskül paylaşımı olucak ilk sayfada kurallarımız varSelamlar herkese!! Ben de katilmak istiyorum:)
Bol protein olmuş çokta guzel aslında sevimsiz değil bende 3 gun yumurta diyetine girecem yapabilirsem şu şekildeGünaydın herkese
23.06.2020
16/8
İlk Öğün saat 12.00----barbunya, bulgur pilavı, ayran, kiraz
Ara öğün (açlık durumuma göre)-----sade türk kahvesi, kiraz
Akşam ve son öğün (19.00-20.00 arası)----barbunya, yoğurt
biraz bugün barbunya diyeti gibi oldu ama çalışan kadın olunca öyle çeşit çeşit yemek yapılamıyor, malum bu aralar korkudan evden getiriyoruz yemeği.. keşke kahvaltılık getirseymişim ilk öğün için, şu an yazarak bakınca pek sevimsiz geldi..
bu arada sabah bi merakıma yenik düştüm tartıldım, 53.2 çıktım ama gram oynamalarına pek itibar etmiyorum.Bol protein olmuş çokta guzel aslında sevimsiz değil bende 3 gun yumurta diyetine girecem yapabilirsem şu şekilde
Sabah uyanınca yeşil cay 30 dkk sonra kahvaltı
10 da 1 haşlama yumurta 1 salatalık 1 domates yeşillik 1 kibrit kadar peynir 5 zeytin 1 bardak ayran
Her ögünden 30 dkk önce yeşil cay olucak
Bu liste gunde 3 defa tekrar edecek 3 gunde 2 kilo diyor 1 kilo olsada süper olur
Akşam ögünü marol salata 1 yumurta şeklide yapabilirim
Bol protein olmuş çokta guzel aslında sevimsiz değil bende 3 gun yumurta diyetine girecem yapabilirsem şu şekilde
Sabah uyanınca yeşil cay 30 dkk sonra kahvaltı
10 da 1 haşlama yumurta 1 salatalık 1 domates yeşillik 1 kibrit kadar peynir 5 zeytin 1 bardak ayran
Her ögünden 30 dkk önce yeşil cay olucak
Bu liste gunde 3 defa tekrar edecek 3 gunde 2 kilo diyor 1 kilo olsada süper olur
Akşam ögünü marol salata 1 yumurta şeklide yapabilirim
Oda aklımda rokalı ton balık salatası severim acılı ton balık meto hız yapsın daha karar veremedimYumurtadan tiksinmeyesin sonra Akşam olmadı ton balıklı tavuklu salata dene cnım sonuçta protein alacaksın
bu arada sabah bi merakıma yenik düştüm tartıldım, 53.2 çıktım ama gram oynamalarına pek itibar etmiyorum.
Bende seviyorum ve arada eşim ve kızım için ton balıklı makarna,kendime salata yapıyorum, o gün ne pişirsem diye düşünmüyorumOda aklımda rokalı ton balık salatası severim acılı ton balık meto hız yapsın daha karar veremedim
aynen pratik ve lezzetliBende seviyorum ve arada eşim ve kızım için ton balıklı makarna,kendime salata yapıyorum, o gün ne pişirsem diye düşünmüyorum
benim 500 gr ın üstünde eksi görmem lazım tartıyı ciddiye alabilmem içinBende senin gb düşünüyorum nedense 300 gram vs verdiğimde sevinemiyorum
Helloğğğ geldim, geçmişe dönük biraz okuyayım da bilgileneyim :)Beguscum gel yavrucum, if e burdan devam edelim.
Hoş geşdiniz aramıza güncel kilo ve son hedefinizi yazın ilk sayfaya güncellicem bol eksiler olsun her pazartesi baskül paylaşımız varMerhabalar isveç diyetindenn çıktım araştırken sizin sayfaya denk geldim ,yeme düzeni bana uyuyor bende katılmak isterim..
Süper olur değişimler sıhatler olsun güle güle kullanınBu aralar güneş tutulması mı covid 19 tedbirleri ardından normal mesaiye geçişin etkisi mi bilmem ama kararlıyım zayıflama konusunda. Kendim için vakit ayırıyorum( yine fedakarlıklar yaparak sabahları leslie ile yürüyorum erken uyanıp), saçımı ilk defa boyadım 31 yaşımdayım bilmiyorum hatamıydı ama ilk deneyimdi. Eşim şaşkın sende bir değişim var diye meraktan kıvranıyor
Ekliyorum bugun nasıl menun var paylaşırmısınızGüncel kilom:73.5 ilk hedefim :63 ☺☺
Gunlük planınız hazır ise paylaşın yok ise 22 ye kadar paylaşım olmalıGünlük yediklerimizi paylaşma saati var mı acaba