• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Günaydın herkese :KK200:

23.06.2020
16/8
İlk Öğün saat 12.00----barbunya, bulgur pilavı, ayran, kiraz
Ara öğün (açlık durumuma göre)-----sade türk kahvesi, kiraz
Akşam ve son öğün (19.00-20.00 arası)----barbunya, yoğurt

biraz bugün barbunya diyeti gibi oldu ama :KK64:çalışan kadın olunca öyle çeşit çeşit yemek yapılamıyor, malum bu aralar korkudan evden getiriyoruz yemeği.. keşke kahvaltılık getirseymişim ilk öğün için, şu an yazarak bakınca pek sevimsiz geldi..
Bol protein olmuş çokta guzel aslında sevimsiz değil 😋 bende 3 gun yumurta diyetine girecem yapabilirsem şu şekilde

Sabah uyanınca yeşil cay 30 dkk sonra kahvaltı

10 da 1 haşlama yumurta 1 salatalık 1 domates yeşillik 1 kibrit kadar peynir 5 zeytin 1 bardak ayran

Her ögünden 30 dkk önce yeşil cay olucak

Bu liste gunde 3 defa tekrar edecek 3 gunde 2 kilo diyor 😬 1 kilo olsada süper olur 😂

Akşam ögünü marol salata 1 yumurta şeklide yapabilirim 😉😉

Bol protein olmuş çokta guzel aslında sevimsiz değil 😋 bende 3 gun yumurta diyetine girecem yapabilirsem şu şekilde

10 da 1 haşlama yumurta 1 salatalık 1 domates yeşillik 1 kibrit kadar peynir 5 zeytin 1 bardak ayran

Bu liste gunde 3 defa tekrar edecek 3 gunde 2 kilo diyor 😬 1 kilo olsada süper olur 😂

bu arada sabah bi merakıma yenik düştüm tartıldım, 53.2 çıktım ama gram oynamalarına pek itibar etmiyorum.

Yumurtadan tiksinmeyesin sonra :KK48: Akşam olmadı ton balıklı tavuklu salata dene cnım sonuçta protein alacaksın

Bu aralar güneş tutulması mı covid 19 tedbirleri ardından normal mesaiye geçişin etkisi mi bilmem ama kararlıyım zayıflama konusunda. Kendim için vakit ayırıyorum( yine fedakarlıklar yaparak sabahları leslie ile yürüyorum erken uyanıp), saçımı ilk defa boyadım 31 yaşımdayım bilmiyorum hatamıydı ama ilk deneyimdi. Eşim şaşkın sende bir değişim var diye meraktan kıvranıyor:KK64::-)

Merhabalar isveç diyetindenn çıktım araştırken sizin sayfaya denk geldim ,yeme düzeni bana uyuyor bende katılmak isterim..

Merhabalar isveç diyetindenn çıktım araştırken sizin sayfaya denk geldim ,yeme düzeni bana uyuyor bende katılmak isterim..
Hoş geşdiniz aramıza güncel kilo ve son hedefinizi yazın ilk sayfaya güncellicem bol eksiler olsun her pazartesi baskül paylaşımız var 😉😍😎

Bu aralar güneş tutulması mı covid 19 tedbirleri ardından normal mesaiye geçişin etkisi mi bilmem ama kararlıyım zayıflama konusunda. Kendim için vakit ayırıyorum( yine fedakarlıklar yaparak sabahları leslie ile yürüyorum erken uyanıp), saçımı ilk defa boyadım 31 yaşımdayım bilmiyorum hatamıydı ama ilk deneyimdi. Eşim şaşkın sende bir değişim var diye meraktan kıvranıyor:KK64::-)
Süper olur değişimler sıhatler olsun güle güle kullanın 😍😎

İlk sayfayı kontrol ettim de yokmuş sanırım 🙈 yazayım günlük menümü 😊 eksiklerimi daha doğrusu fazla olanları yazarsanız sevinirim 😄

16/8 programım
23 haziran menüm

12:00 Kahvaltı

Şeker Domates
2 ufak küp peynir
Maydonoz
2 küçük biber sote (1 tatlı kaşığı yağla)
4 zeytin
Salatalık
1 dilim pastırma
1 yumurta
Sallama ıhlamur çayı
Aşırı tatlı istedğim oluyor yemek sonrası badenli bir kurabiye yedim

14:00 şekersiz türk kahvesi + bir hurma + 3 yarım ceviz

17:00 haşlanmış buğday üstüne yoğurt ve tavuk haşlama

En geç 8 olacak şekilde ince bir kek dilim kadar sütlü tatlı ve bir kurabiye yemeyi planlıyorum 😄✌ tatlısız asla 🙈🙈

Arada sürekli su ve canım istedikçe yeşil çay içiyorum

Back