İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Ben de başladım bugün.biraz sağlık için biraz da kilo vermek için tabiki.boyum 174 kilom 74 hedefim 68-69 civarı... 16/8 planını uygulayacağım..

bugünkü menüm de
12:00. Kahvaltı : 2 küp peynir maydanoz,domates kurusu,zeytin,salatalık,sütle hazırlanmış neskafe,2 dilim pastırma..

15:00. Ara öğün : dışarı çıkmıştık o yüzden pastaneden atıştırmalık aldık 3 kurabiye

20:00. Akşam: tamamen fırında pişmiş 2 adet patlıcan sarması köfte.2 yemek kaşığı pilav yanında da süzme yoğurtla hazırladığım yeni keşfettiğim harika bir meze.(süzme yoğurt yada süzme peynir+ceviz+maydonz+dereotu+zeytinyağı+sarımsak)

Forumu hem motive olmak amaçlı hem de yemekler için fikir almak amacıyla takip etmeye çalışıcam..küçük oğlum var pratik yemekler bekliyorum

Bir de tecrübelilerden yanlış menülere fikir vererek düzeltme yaparsa sevinirim en azından kendi yazdıklarıma
Mesela kahve serbest ama peki sütlü neskafe kahve ?

Bitmedi gitti

16/8 pencereden bakıyorum

11.00– 1 bardak süt
13.00– tam buğday sandviç ekmeğine ton balığı ve közlenmiş kırmızı biber
15.00– 2-3 kiraz
16.00– küçük kase nesfit (cips niyetine yedim)
19.00– ali nazik kebabı, 2 yemek kaşığı bulgur pilavı
Spor yok, temizlik var
Çok şişim yine bugün çok yedim

Bende katılmak istiyorum ama hafta katilsam sakıncası olur mu

Afiyet olsun canim nesfitleri tercih etmesen seker yukluyorsun vucuduna hem sagliksiz. Yediklerin dengeli bana gore.

Afiyet olsun canim ben if in ketosunu yapmaya calisiyorum if te sik sik beslenebiliyormusun bilmiyorum ama ogun aralarin cok.sik gb geldi.

Afiyet olsun canim nesfitleri tercih etmesen seker yukluyorsun vucuduna hem sagliksiz. Yediklerin dengeli bana gore.
Nesfit yıllardır almıyordum canım. Geçen hafta kahvaltı yapmak canım istemiyordu nedense o yüzden aldık soğuk soğuk iyi geliyor arada
Bugün ki gereksiz bi öğündü ama katılıyorumaşırı iştahlıydım tüm gün mutfakta gözüm dönmüş gibiydi. Biraz kendimi yatıştırabilmek için yedim artık sanki cips yiyormuş gibi hayal ettim kendimi

Hoş geldiniz aramıza ilk sayfaya güncel kilonuzu ve son hedefi yazacam her pazartesi baskül paylaşımı var ☺

Yalnız bişey soracağım
14/10
16/8
18/6
20/4 bunlar ne oluyor anlamadım da

Kiyamam sana canim benim ya bende birbirimizin artisini eksini soyleyelim nerde hata yaptim demeyelim diye soyluyorum yanlis anlama.lutfen. bugun is yerimde bir ablamin dogum gunuydu pasta kesildi bir parca bile yemedim bu ara niyetliyim. regliye kadar sekersiz devam en fazla meyveden aliyorum . Yoksa ben pis.bogazin biriyim

Benim.aksam.yemegim.degisti.yalniz kizlar annrm.kuru fasulye yapacakti farkli.bir.menu ile cikti
1 buyuk kepce iskembe corbasi
2 kasik bakla,1 kepce sulu.kofte bulgurlu aksam.7 de.kapattim

Hayir.olsun canim
Geçen ay 29unda oldum ben hep erken adet olurum 2 3 gün kadar.yani bu ay 26sında bekliyordum ama 4 gün erken olmuş oldu.endişelenmeye gerek var mı acaba.çok fazla yürüyorum ondan mı oldu ki.bi de demir kullanıyorum o mu böyle yaptı ki.off kadın olmak zor.Rabbim bir evlat verseydi bu işleri bırakacam ama olmuyor

Yanlış anlar mıyım hiç, bu sebeple burdayız ve tek tek öğün yazıyoruz
Hayırlısı bakalım ben en geç pazartesiye kadar arafta devam
Sonra ya buralardan giderim yada buraları dağıtırım

Bence diyetin, sporun, kullanmaya başladığın yeni ilaçlar. Tüm bunlardan etkilenmiştir canım
İnşallah rabbim bi an önce sağlıklı bir evlat nasip etsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…