- 17 Temmuz 2018
- 1.900
- 5.896
- 158
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #2.761
Bugün kk nın sponsor reklamı gibi olan bildirimle birlikte geldim canımAaa Sen de mi buradasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün kk nın sponsor reklamı gibi olan bildirimle birlikte geldim canımAaa Sen de mi buradasın
Teşekkür ederim Allah razı olsun spor yapabilsem daha iyi olacak ama işte aşırı ağrım var çorap bile giyemiyorum belimin ağrısın dan canımHatta 2.20 eksi gelmişin 78.80 den 76.60 olmuşun süpersin aynen devam et canım
11.30 yada 12.30 bsşlarsınız 19 .30da yeme işini bitirirsiniz
Pencereniz 17 /7 olur 17 saat gece açlıgı 7 saat beslenme sabah iş yerinde yeşil cay sadece çay sade kahve içebilirsiniz 12.30 kadar gecede 19.30 dan sonra yatana kadar şekersiz içecekler sade maden sular
Zaten gebe değilsem detokslarda boğulacağım haftayaHaftanın yıldızı olmaya hak kazanan Ahsen555 oldu tebrik edelim kızlar
tildamilda bu hafta ⬆ artı ama önümüzdeki hafta tekrar eksi olucak inşallah şimdilik minik mücize haberi bekliyoruz
Diger hepimiz kalp aldık hepimize maşallah kızlar haftaya guzel sonuçlar alacagız inşallah
Ara ögünlerde tüketin canım kuru meyvelerde olur kahve yanında süperdir gün kurusu 3 adet aramıza geliyormusunuz ilk sayfada kurallarımız var uyarsanız sizde mutlu bizde mutlu oluruziş yerimdeki öğle yemeğini yiyerek ilk öğünümü yapabilirim o zaman.Bir de meyve beni çok düşündürür. Hiç yenmiyor mu acaba
Aynen ben de bildirimle geldimBugün kk nın sponsor reklamı gibi olan bildirimle birlikte geldim canım
Katılmak için ne yapmam gerekiyor? Boyum 1.65 kilo 68,5 hedef 59Ara ögünlerde tüketin canım kuru meyvelerde olur kahve yanında süperdir gün kurusu 3 adet aramıza geliyormusunuz ilk sayfada kurallarımız var uyarsanız sizde mutlu bizde mutlu oluruz
Katıldılınız her gün menü bildirimi olmalı pencerenizi yazın spor yaptıysanız yazınız her pazartesi baskül paylaşımı var bu kadarKatılmak için ne yapmam gerekiyor? Boyum 1.65 kilo 68,5 hedef 59
Birlikte doğurduk darısı zayıflamaya tatlımAynen ben de bildirimle geldim
Olmaz canım yinede dr danış istresenIkra meyra şuan ki şüpheli durumumu biliyorsun. Sence günde 1 fincan yeşilçayın zararı olur mu
Yaaa çok tatlısınızBirlikte doğurduk darısı zayıflamaya tatlım
Teşekkür ederiz canımYaaa çok tatlısınız
Olmaz bence de, sonuçta şuan gebelik beklentisi olmayan bir diyetkolik olabilirdim insanlar “aaa hamileymişim” diyebiliyor bu diyet sürecinde sonuçtaOlmaz canım yinede dr danış istresen
Olmaz bence de, sonuçta şuan gebelik beklentisi olmayan bir diyetkolik olabilirdim insanlar “aaa hamileymişim” diyebiliyor bu diyet sürecinde sonuçta
Yaaa canımsın hayırlısı olsun umut var sankiOlmaz bence de, sonuçta şuan gebelik beklentisi olmayan bir diyetkolik olabilirdim insanlar “aaa hamileymişim” diyebiliyor bu diyet sürecinde sonuçta
iş yerimdeki öğle yemeğini yiyerek ilk öğünümü yapabilirim o zaman.Bir de meyve beni çok düşündürür. Hiç yenmiyor mu acaba
Ikra meyra geç kaldım biraz ama
Doğru diyosunBence içme biraz daha sabret sonra bakarsın detoks suları hazırlarsın kendine. Bitki çaylarından uzak dur sonra riske atma canım.