• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Haftanın yıldızı 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟olmaya hak kazanan Ahsen555 Ahsen555 oldu tebrik edelim kızlar
tildamilda tildamilda bu hafta ⬆ artı ama önümüzdeki hafta tekrar eksi olucak inşallah şimdilik minik mücize haberi bekliyoruz 😍

Diger hepimiz 💙 kalp aldık hepimize maşallah kızlar haftaya guzel sonuçlar alacagız inşallah

:KK49::KK36:

11.30 yada 12.30 bsşlarsınız 19 .30da yeme işini bitirirsiniz

Pencereniz 17 /7 olur 17 saat gece açlıgı 7 saat beslenme 😊 sabah iş yerinde yeşil cay sadece çay sade kahve içebilirsiniz 12.30 kadar gecede 19.30 dan sonra yatana kadar şekersiz içecekler sade maden sular 😊

iş yerimdeki öğle yemeğini yiyerek ilk öğünümü yapabilirim o zaman.Bir de meyve beni çok düşündürür. Hiç yenmiyor mu acaba

Haftanın yıldızı 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟olmaya hak kazanan Ahsen555 Ahsen555 oldu tebrik edelim kızlar
tildamilda tildamilda bu hafta ⬆ artı ama önümüzdeki hafta tekrar eksi olucak inşallah şimdilik minik mücize haberi bekliyoruz 😍

Diger hepimiz 💙 kalp aldık hepimize maşallah kızlar haftaya guzel sonuçlar alacagız inşallah

:KK49::KK36:
Zaten gebe değilsem detokslarda boğulacağım haftaya :KK70:

iş yerimdeki öğle yemeğini yiyerek ilk öğünümü yapabilirim o zaman.Bir de meyve beni çok düşündürür. Hiç yenmiyor mu acaba
Ara ögünlerde tüketin canım kuru meyvelerde olur kahve yanında süperdir gün kurusu 3 adet 😉 aramıza geliyormusunuz ilk sayfada kurallarımız var uyarsanız sizde mutlu bizde mutlu oluruz 😍😍😍

• Beğen
Reactions: GCA
Olmaz bence de, sonuçta şuan gebelik beklentisi olmayan bir diyetkolik olabilirdim :KK70: insanlar “aaa hamileymişim” diyebiliyor bu diyet sürecinde sonuçta

Bence içme biraz daha sabret sonra bakarsın detoks suları hazırlarsın kendine. Bitki çaylarından uzak dur sonra riske atma canım.

Back