- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #2.781
Dediğim gibi en guzeli dr danış tatlım zaten az kaldı teste dimi 10 gun oldumu cnmDoğru diyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dediğim gibi en guzeli dr danış tatlım zaten az kaldı teste dimi 10 gun oldumu cnmDoğru diyosun
Yarın iğnenin 12.günüDediğim gibi en guzeli dr danış tatlım zaten az kaldı teste dimi 10 gun oldumu cnm
Saat kaçta yapıldı igne 2 saat geçsin testi yap tatlım hakkında hayırlısı olsunYarın iğnenin 12.günü
Sence yarın test yapsam çıkar mı varsa
Doğru diyosun
Ben bir ön deneme yapayım, eğer becerebilirsem aranızda olmayı çok isterimAra ögünlerde tüketin canım kuru meyvelerde olur kahve yanında süperdir gün kurusu 3 adet aramıza geliyormusunuz ilk sayfada kurallarımız var uyarsanız sizde mutlu bizde mutlu oluruz
İnşallah canım 9 Eylül annesi olarak şöyle bir 9 kilo versem ne güzel olurBirlikte doğurduk darısı zayıflamaya tatlım
Teşekkür ederim inşallah sizde verirsiniz başladığım dan beri yeni kilo veriyorum dahaSüpersin , tebrik ediyorum ama tatlı bir kıskançlık yaşamadım değil
Saat 11 gibi yaptırmıştım kuzumSaat kaçta yapıldı igne 2 saat geçsin testi yap tatlım hakkında hayırlısı olsun
Bende ilk gebeliğim kadar almak istemiyorum o yüzden hamile kalınca da dikkat etmeye devam edeceğimTabii biz doktorun kadar bilemeyiz benim başımdan bir gebelik geçti çok şükür sıkıntısız geçirdim . Düşük tehlikem olmadı , doktorumun yasakladığı şeyleri asla yemedim (maydanoz, ananas, bitki çayları , çiğ köfte vs) yeşilçayda ödem atıcı şimdi emek veriyorsun bir çay yüzünden sıkıntı yaşamayasın. Bu dönemde en azından kilo alımın olmaz , daha kararlı girersin .
Ben hamileliğimde pis boğazımı tutamadım haftada çeyrek simit verirken doktorum ben günde yiyordum .
Ay süper olurİnşallah canım 9 Eylül annesi olarak şöyle bir 9 kilo versem ne güzel olur
Süper menüde leslie de22.06.2020
17/7
10.00 3 hurma 4 kaşık yoğurt ve 1 kaşık yulaftan oluşan karışım
1 bardak siyah çay
12.00
1 bardak yeşil çay
3 tane kuru incir
14.00
1 fincan sütlü türk kahvesi
16.30
Hamsi tava
Salata
3 dilim beyaz ekmek
2.5 litre su
Saat 9 da 45 dk leslie
Saat 18. De 30 dk leslie
Teşekkür ederim ekmek fazla oldu bence dayanamadımSüper menüde leslie de
Yok canım sezeryan oldum.Zorlanacaksan tabiki yapma 6.ayında başlarsın birde normal dogummu
Yok canım bundan ama kolay yapılıyorsa alırımPlates lastiğin varsa yada yoksa almanı tavsiye ederim bende fıtık ve disk kayması var plates lastikle çekerim Eki Görüntüle 2652871
tabiki hoş geldiniz arımıza bol motivasyonumuz olsun inşallah bilgilerinizi ilk sayfaya güncelliyorum her pazartesi baskül gunu bol eksilerMerhaba dun aksam ıtıbarıyle 18 6 aralıklı oruc dıyetıne gırmıs bulunmaktayım guncel kılom 82.0 hedef 62.0
Aranıza katılmak cok ısterım bugun neler yaptım onu da yazıyım
Malum ılk gun oldugu ıcın gayet enerjık gune basladım 15 dk kadar dısarda bı yurudum geldım kendıme kakao tarcın ve turk kahvesı ıle bır kahve yaptım sonra ev temızlıgı ama cok ter doktum 12.5 ta kahvaltıya basladım 13. 00 da bıttı sekersız cay 1 avuc kavrulmamıs fıstık az peynır 2 yumurta bıraz kuru sogan ve gobek ıle salata yaptım lımonlu z.yaglı sonra kalan ıslerımı bıtırdım saat 4 te tereyaglı bır turk kahvesı ıctım 5 te 25 dk daha yuruyus yaptım saat 6.30 da aksam yemegıne oturdum kucuk bır kase bulgur pılavı salcasız haslanmıs tavuk gogsu 2 kasıkta yogurt yedım bundan sonra sıvı alımı ıle gunu kapatmayı dusunuyorum
Tesekkur ederım hergun yazarım bu saatler de pzt ıcın cok heyecanlıyımtabiki hoş geldiniz arımıza bol motivasyonumuz olsun inşallah bilgilerinizi ilk sayfaya güncelliyorum her pazartesi baskül gunu bol eksiler
Tesekkur ederım hergun yazarım bu saatler de pzt ıcın cok heyecanlıyım