- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 1
- 11.429
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #2.821
Sağol tatlım çarşamba ya da perşembe bi doktora gideceğim.Allah sana da hayırlı haberler versin bu hafta inş.Bence diyetin, sporun, kullanmaya başladığın yeni ilaçlar. Tüm bunlardan etkilenmiştir canım
İnşallah rabbim bi an önce sağlıklı bir evlat nasip etsin sana
Sağol tatlım çarşamba ya da perşembe bi doktora gideceğim.Allah sana da hayırlı haberler versin bu hafta inş.
Açlık ve beslenme oluyor ustte açıklandı aslında okudunuz bilmiyorum tekrar yazıyorumYalnız bişey soracağım
14/10
16/8
18/6
20/4 bunlar ne oluyor anlamadım da
Bir şey de ben sorayım :)Açlık ve beslenme oluyor ustte açıklandı aslında okudunuz bilmiyorum tekrar yazıyorum
Açlık /beslenme açlık uzun saat olup gece açlık oluyor beslenme kısa olup gunduz saglıkkı beslenme ile kilo verimi oluyor
Açlık / beslenme
14 / 10 ister bu penceryi seçin
16 / 8 ister bu pencere
18 / 6 ister bu pencere
20 / 4 ister bu pencere hangisi size uyarsa onla başlayın benim pencerem 16 saat açlık 8 saat beslenme dilimini seçtin
Sabah 11 da kahvaltı 18 de akşam yemegini yiyorum 8 saat beslenmiş oldum ister 2 öğün 1 ara ister 2 öğün 2 ara yapabilirsiniz 18 den sonra çiğnemeli hiç birsey yenmicek yanlız yatana kadar şekersiz içeçekler serbes sade soda dogal çaylar şekersiz çay kahve serbes bol su yatana kadar serbessabah saatini ve akşam saati hangisi uygunsa seçin
İçiyordum 1 hafta içtim ama 8 den sonra içmedim zencefilli detoks su yapıyordum sıfır kalori diyordu eminde olamadım 18.30 içmeyi bıraktımm cnm yag yakımı yapiyor taze zencefil limon kabuklu dilimler maydonoz saplarıBir şey de ben sorayım :)
Detoks suyu içiyor musunuz açlık penceresindeyken?
Peki hergun aynı saat mi olacak mesela ben bugün saat 10 da kahvaltı yaptım 18 de akşam yemeği ama yarın misafirim var 11 de kahvaltı akşamda 19 da olabilirmiAçlık ve beslenme oluyor ustte açıklandı aslında okudunuz bilmiyorum tekrar yazıyorum
Açlık /beslenme açlık uzun saat olup gece açlık oluyor beslenme kısa olup gunduz saglıkkı beslenme ile kilo verimi oluyor
Açlık / beslenme
14 / 10 ister bu penceryi seçin
16 / 8 ister bu pencere
18 / 6 ister bu pencere
20 / 4 ister bu pencere hangisi size uyarsa onla başlayın benim pencerem 16 saat açlık 8 saat beslenme dilimini seçtin
Sabah 11 da kahvaltı 18 de akşam yemegini yiyorum 8 saat beslenmiş oldum ister 2 öğün 1 ara ister 2 öğün 2 ara yapabilirsiniz 18 den sonra çiğnemeli hiç birsey yenmicek yanlız yatana kadar şekersiz içeçekler serbes sade soda dogal çaylar şekersiz çay kahve serbes bol su yatana kadar serbessabah saatini ve akşam saati hangisi uygunsa seçin
Geçen ay 29unda oldum ben hep erken adet olurum 2 3 gün kadar.yani bu ay 26sında bekliyordum ama 4 gün erken olmuş oldu.endişelenmeye gerek var mı acaba.çok fazla yürüyorum ondan mı oldu ki.bi de demir kullanıyorum o mu böyle yaptı ki.off kadın olmak zor.Rabbim bir evlat verseydi bu işleri bırakacam ama olmuyor
Canım diyet adeti Öne alabilir veya biraz geçirebilirmiş ben Bi yerde öyle okumuştum. İnşallah bizim de olur bebeğimiz AminGeçen ay 29unda oldum ben hep erken adet olurum 2 3 gün kadar.yani bu ay 26sında bekliyordum ama 4 gün erken olmuş oldu.endişelenmeye gerek var mı acaba.çok fazla yürüyorum ondan mı oldu ki.bi de demir kullanıyorum o mu böyle yaptı ki.off kadın olmak zor.Rabbim bir evlat verseydi bu işleri bırakacam ama olmuyor
Yok aslında burası benim zihnimi meşgul ediyor. Sizinle olmak iyi geliyor bana canımHayırlı zamanda inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin. burada zayıflamak için biraradayız sana spor yapma, bitki çayı içme demek istemezdim ama hamilelik düşünüyorsun kendini çok zorlama. Stres yapmamaya çalış, başka meşgul olacağın hobiler bulsan canım sürekli zihninde bebek düşüncesi de seni strese sokar.
Amin canım.Evet öyle etkiler olabilir.ben bi de geçen hafta tekrar demire başladım belki o da etkilemiştir.Canım diyet adeti Öne alabilir veya biraz geçirebilirmiş ben Bi yerde öyle okumuştum. İnşallah bizim de olur bebeğimiz Amin
Çalışırken zor oluyor biliyorum.Ben öğretmenim şu an tatilden dolayı çok rahatım.ama okulda olunca kahvaltımı öğle yemeğimi yanımda götarüyordum 9 gibi kahvaltımı yapıyordum 1 de de öğle yemeğimi yiyordum.sen de keşke öyle yapsan canım çünkü kahvaltısız bir hayat düşünemiyorum ben.sen 16 8 aralığını yaparsan daha rahat edersin benceBugün çok fena acıktım, sanırım dün akşamki yemeğim az geldi.
saat 10.00 dan beri kıvranıyorum açlıktan, daha öğlen olmadan 1,5 ltden fazla su içtim.
ben zaten 16/8 aralığını yapıyorum, günlük rutinime uyan saatler 12.00-20.00 arası tokluk.Çalışırken zor oluyor biliyorum.Ben öğretmenim şu an tatilden dolayı çok rahatım.ama okulda olunca kahvaltımı öğle yemeğimi yanımda götarüyordum 9 gibi kahvaltımı yapıyordum 1 de de öğle yemeğimi yiyordum.sen de keşke öyle yapsan canım çünkü kahvaltısız bir hayat düşünemiyorum ben.sen 16 8 aralığını yaparsan daha rahat edersin bence
İşten geç mi çıkıyosun canım baya bi geç geldi bana 8.ben zaten 16/8 aralığını yapıyorum, günlük rutinime uyan saatler 12.00-20.00 arası tokluk.
dün akşam az yemişim farkında olmadan, bugün o yüzden bu kadar acıktım. dakika sayıyorum resmen şu an.
Aslında 5 buçukta çıkıyorum ama alışveriş oluyor, eşimi alıyorum, eve gitmemiz, duş falan derken saat 19.30 gibi yiyoruz.İşten geç mi çıkıyosun canım baya bi geç geldi bana 8.
Evet mecbur oldugunuz günler olabilir siz ayarlayınızPeki hergun aynı saat mi olacak mesela ben bugün saat 10 da kahvaltı yaptım 18 de akşam yemeği ama yarın misafirim var 11 de kahvaltı akşamda 19 da olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?