İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Bence diyetin, sporun, kullanmaya başladığın yeni ilaçlar. Tüm bunlardan etkilenmiştir canım
İnşallah rabbim bi an önce sağlıklı bir evlat nasip etsin sana
Sağol tatlım çarşamba ya da perşembe bi doktora gideceğim.Allah sana da hayırlı haberler versin bu hafta inş.

Yalnız bişey soracağım
14/10
16/8
18/6
20/4 bunlar ne oluyor anlamadım da
Açlık ve beslenme oluyor ustte açıklandı aslında okudunuz bilmiyorum tekrar yazıyorum

Açlık /beslenme açlık uzun saat olup gece açlık oluyor beslenme kısa olup gunduz saglıkkı beslenme ile kilo verimi oluyor

Açlık / beslenme
14 / 10 ister bu penceryi seçin
16 / 8 ister bu pencere
18 / 6 ister bu pencere
20 / 4 ister bu pencere hangisi size uyarsa onla başlayın benim pencerem 16 saat açlık 8 saat beslenme dilimini seçtin

Sabah 11 da kahvaltı 18 de akşam yemegini yiyorum 8 saat beslenmiş oldum ister 2 öğün 1 ara ister 2 öğün 2 ara yapabilirsiniz 18 den sonra çiğnemeli hiç birsey yenmicek yanlız yatana kadar şekersiz içeçekler serbes sade soda dogal çaylar şekersiz çay kahve serbes bol su yatana kadar serbes sabah saatini ve akşam saati hangisi uygunsa seçin

Bir şey de ben sorayım :)
Detoks suyu içiyor musunuz açlık penceresindeyken?

Bir şey de ben sorayım :)
Detoks suyu içiyor musunuz açlık penceresindeyken?
İçiyordum 1 hafta içtim ama 8 den sonra içmedim zencefilli detoks su yapıyordum sıfır kalori diyordu eminde olamadım 18.30 içmeyi bıraktımm cnm yag yakımı yapiyor taze zencefil limon kabuklu dilimler maydonoz sapları

Günaydın herkese

23.06.2020
16/8
İlk Öğün saat 12.00----barbunya, bulgur pilavı, ayran, kiraz
Ara öğün (açlık durumuma göre)-----sade türk kahvesi, kiraz
Akşam ve son öğün (19.00-20.00 arası)----barbunya, yoğurt

biraz bugün barbunya diyeti gibi oldu ama çalışan kadın olunca öyle çeşit çeşit yemek yapılamıyor, malum bu aralar korkudan evden getiriyoruz yemeği.. keşke kahvaltılık getirseymişim ilk öğün için, şu an yazarak bakınca pek sevimsiz geldi..

Peki hergun aynı saat mi olacak mesela ben bugün saat 10 da kahvaltı yaptım 18 de akşam yemeği ama yarın misafirim var 11 de kahvaltı akşamda 19 da olabilirmi

Günaydınnnnn.
Yağmurlu bir gün yaşıyoruz, bugün evde 2 mil yürüyüp çıktım , elektrikler kesildi 3 mile doğru gidiyordum halbuki..

Hayırlı zamanda inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin. burada zayıflamak için biraradayız sana spor yapma, bitki çayı içme demek istemezdim ama hamilelik düşünüyorsun kendini çok zorlama. Stres yapmamaya çalış, başka meşgul olacağın hobiler bulsan canım sürekli zihninde bebek düşüncesi de seni strese sokar.

Canım diyet adeti Öne alabilir veya biraz geçirebilirmiş ben Bi yerde öyle okumuştum. İnşallah bizim de olur bebeğimiz Amin

Yok aslında burası benim zihnimi meşgul ediyor. Sizinle olmak iyi geliyor bana canım şu an henüz bebek için bir çalışma yapmıyorum sadece folik asite başledım bu ay.doktorum özellikle spor ve diyet yapmamı istiyor.hatta normalde spor salonuna üyeliğim var 3 aylık ama koronadan gitmiyorum o yüzden en masum olan yürüme işini yapıyorum.aslında ben tam anlamıyla if yapmıyorum sadece akşam 5 6dan sonra yemeyi bırakıyorum daha besin değeri yüksek şeyler tüketmeye çalışıyorum bakalım inş kilo veririz.

23 haziran 16/8
Sabah 2 bardak su
10.30 yumurtasız kahvaltı.Yumurta olmadığı için protein acısından yüksek 2 yemek kaşığı lor.1 dilim siyezli ekmek. 1 tatlı kaşığı nutella ve pekmez tahin karışımı (regl olduğum için tatlı ihtiyacımı böyle karşıladım )
13.00 tarçınlı yeşil çay ve 1 adet ceviz
15.00 2 porsiyon meyve (kayısı ve yenidünya)
17.00 fırında kabak ve yoğurt
Bugün yürüyüş yapmayacağım sadece chloe ting videolarından yapcam biraz.
3 litre su

Bugün çok fena acıktım, sanırım dün akşamki yemeğim az geldi.
saat 10.00 dan beri kıvranıyorum açlıktan, daha öğlen olmadan 1,5 ltden fazla su içtim.
Çalışırken zor oluyor biliyorum.Ben öğretmenim şu an tatilden dolayı çok rahatım.ama okulda olunca kahvaltımı öğle yemeğimi yanımda götarüyordum 9 gibi kahvaltımı yapıyordum 1 de de öğle yemeğimi yiyordum.sen de keşke öyle yapsan canım çünkü kahvaltısız bir hayat düşünemiyorum ben.sen 16 8 aralığını yaparsan daha rahat edersin bence

ben zaten 16/8 aralığını yapıyorum, günlük rutinime uyan saatler 12.00-20.00 arası tokluk.
dün akşam az yemişim farkında olmadan, bugün o yüzden bu kadar acıktım. dakika sayıyorum resmen şu an.

ben zaten 16/8 aralığını yapıyorum, günlük rutinime uyan saatler 12.00-20.00 arası tokluk.
dün akşam az yemişim farkında olmadan, bugün o yüzden bu kadar acıktım. dakika sayıyorum resmen şu an.
İşten geç mi çıkıyosun canım baya bi geç geldi bana 8.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…