İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221

Tabii biz doktorun kadar bilemeyiz benim başımdan bir gebelik geçti çok şükür sıkıntısız geçirdim . Düşük tehlikem olmadı , doktorumun yasakladığı şeyleri asla yemedim (maydanoz, ananas, bitki çayları , çiğ köfte vs) yeşilçayda ödem atıcı şimdi emek veriyorsun bir çay yüzünden sıkıntı yaşamayasın. Bu dönemde en azından kilo alımın olmaz , daha kararlı girersin .
Ben hamileliğimde pis boğazımı tutamadım haftada çeyrek simit verirken doktorum ben günde yiyordum .

Bende ilk gebeliğim kadar almak istemiyorum o yüzden hamile kalınca da dikkat etmeye devam edeceğim

22.06.2020
17/7
10.00 3 hurma 4 kaşık yoğurt ve 1 kaşık yulaftan oluşan karışım
1 bardak siyah çay
12.00
1 bardak yeşil çay
3 tane kuru incir
14.00
1 fincan sütlü türk kahvesi
16.30
Hamsi tava
Salata
3 dilim beyaz ekmek

2.5 litre su
Saat 9 da 45 dk leslie
Saat 18. De 30 dk leslie

Süper menüde leslie de

11:00 2 dilim ekmekle kahvaltı
13:00 1 köfte,1 yulaf topu (bitmedi gitti),karpuz
14:00 semizotlu yoğurt
17:30 dondurma
19:00 buğday pilavı+ birtabak menemen buğday da menemen de zeytinyağlı acayip tokum onun pişmanlığı var ((
Akşam Leslie yaparım ve 50 mekik sabah çektim

Penncerem 16/8
11:00 Sabah kahvaltı 2 dilim tost ekmeğinden beyaz peynirli tost, domates, salatalık, şekersiz çay
13:30 Bir fincan rezene ve 2 hurma
14:30 Detoks suyu
18:00 ızgara köfte, salata ve avuç içi kadar irmik tatlısı
Bu saatten sonra bol su

Merhaba dun aksam ıtıbarıyle 18 6 aralıklı oruc dıyetıne gırmıs bulunmaktayım guncel kılom 82.0 hedef 62.0
Aranıza katılmak cok ısterım bugun neler yaptım onu da yazıyım
Malum ılk gun oldugu ıcın gayet enerjık gune basladım 15 dk kadar dısarda bı yurudum geldım kendıme kakao tarcın ve turk kahvesı ıle bır kahve yaptım sonra ev temızlıgı ama cok ter doktum 12.5 ta kahvaltıya basladım 13. 00 da bıttı sekersız cay 1 avuc kavrulmamıs fıstık az peynır 2 yumurta bıraz kuru sogan ve gobek ıle salata yaptım lımonlu z.yaglı sonra kalan ıslerımı bıtırdım saat 4 te tereyaglı bır turk kahvesı ıctım 5 te 25 dk daha yuruyus yaptım saat 6.30 da aksam yemegıne oturdum kucuk bır kase bulgur pılavı salcasız haslanmıs tavuk gogsu 2 kasıkta yogurt yedım bundan sonra sıvı alımı ıle gunu kapatmayı dusunuyorum

tabiki hoş geldiniz arımıza bol motivasyonumuz olsun inşallah bilgilerinizi ilk sayfaya güncelliyorum her pazartesi baskül gunu bol eksiler

Tesekkur ederım hergun yazarım bu saatler de pzt ıcın cok heyecanlıyım

Pencerinizide yazın her gun menü bildirimi yaparken

Benim pencerem 16/8

Ben teşekkur ederim ilk sayfaya güncelledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…