- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #2.301
Evet işlerim vardı bugun anca geldim sizlerin kilosunu güncelledim benimde gecen hafta 68.10 dü bu hafta baskülü sabah 10 da fotoladım ama vaktim olmadı sizleri kocaman tebrik ediyorum
Regldim migrenler atagındaydım ilaçlarla bunu görmekte çok guzel geldi bana
Eki Görüntüle 2649237
Teşekkür ederim inşallah haftaya da bol eksiler görürüz@yeteramabukadar @MAKBIYLE @Ahsen555 @Tuuuuubaaa @zeycan18 @LaraPikata @Baklavadeseni @Batu85
Baskülleriniz bekleniyor
Evet bu bu haftanın yıldızını tebrik ediyoruz @Alya alya 7 gunun yıldızı aldıntebrik ediyoruz tatlım 2.10 eksi süpersin tebrikler
Bu hafta sabit ❤ yok kilo üstu ⬆ yokkişi mavi kalbimizi aldık 1 kişi haftanın yıldızı Alyaliya tebrik ediyoruz kendimizide tebrik ediyoruz
Bayağı iyi motivasyon oluyordur
Bende böyle pantolonlarımı rahat rahat giyebiliyorum ya çok hoşuma gidiyo
Aynı pantolonlar ama 62 kiloyken zorla giyil kapatıyordum yanlardan da fışkırıyordu yağlar
Evet cnm 1 hafta etkisi var canım göbegim catlıyacak gibi his oluyordu 1 hafta sonra şişlik gidiyor tatlımPerşembe günü oldum çatlatma iğnesini kuzum
Dünden beri de çok kasık ağrım ve halsizliğim var spor yapamayacağım sanırım
Sen iğneden sonraki sürecini hatırlıyor musun?
Ay 1 yıldız eksik koymuşum tatlım buradan veriyorumTeşekkür ederim inşallah haftaya da bol eksiler görürüz
Benim boyum 1 karış ama kızAy 62 kilo diyorsun yaaa. Benim en normal hatta zayıf halim 62Bende bir görsem 62leri. Sporsuz olmaz ama.
Hadi hayırlısı olsunEvet cnm 1 hafta etkisi var canım göbegim catlıyacak gibi his oluyordu 1 hafta sonra şişlik gidiyor tatlımhadi inşallah minnoşda gerisi
Sizin baskülünüzü göremedim bizimlemisinizAy 62 kilo diyorsun yaaa. Benim en normal hatta zayıf halim 62Bende bir görsem 62leri. Sporsuz olmaz ama.
Ben 14 gun etkisi oldugunu bildiğim için 15 gun test yapıyordumHadi hayırlısı olsun
Sen iğneden 14 sonra mı test yapmıştın yoksa biraz regl gecikmesi beklemiş miydin
Ayy şuan resmen gündemim bu topik değil farkındayım
Çok teşekkur ederimSüpersin , kabak detoksu falan yapmadın sanırım
Sizinle birlikte olmak istiyorum ama kuralları vs bilmediğim için canım baskülüde çekemedim Sabah merak edip tartıldım . 68.9 çıktım sadece -100 gramcık cumadan pazaraSizin baskülünüzü göremedim bizimlemisiniz
Beklerim bende hatta biraz daha fazla beklemeye çalışacağımBen 14 gun etkisi oldugunu bildiğim için 15 gun test yapıyordum
Canım hoş geldinSizinle birlikte olmak istiyorum ama kuralları vs bilmediğim için canım baskülüde çekemedim Sabah merak edip tartıldım . 68.9 çıktım sadece -100 gramcık cumadan pazaraLokmacık kaçamak yapmadım sadece 1 top dondurma yedim onu da if saatlerine uygun
İşk sayfaya guncelliyorum siziSizinle birlikte olmak istiyorum ama kuralları vs bilmediğim için canım baskülüde çekemedim Sabah merak edip tartıldım . 68.9 çıktım sadece -100 gramcık cumadan pazaraLokmacık kaçamak yapmadım sadece 1 top dondurma yedim onu da if saatlerine uygun
Aynen ben de arada bakıyorum kimse yok geri çıkıyorum.acaba bu hafta 1.600 daha verip 60 a inebilir miyimNapıyosunuz? Bugün en sessiz gününü yaşıyor burası
Vallahi sen yaparsın çok iyi gidiyorsunAynen ben de arada bakıyorum kimse yok geri çıkıyorum.acaba bu hafta 1.600 daha verip 60 a inebilir miyimşu an onun hesabını yapıyorum.
Bi salata yap ama yanında mutlaka bi protein olsunBen Bütün gün yattım hatta ara ara uyukladım pek fazla iştahım yokiğneden galiba... sadece iki dilim ekmeğin üzerine Fıstık ezmesi sürüp yedim, birşey hazırlayasım gelmediği için
Akşam yemeği ne yapacağım bilmiyorum hiç yiyesim yok
Sen de güzel vermişsin ilk kilonla güncel kilon arasındaki fark çok iyi.Vallahi sen yaparsın çok iyi gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?