• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Sen de güzel vermişsin ilk kilonla güncel kilon arasındaki fark çok iyi.
Ya ben 1 Nisan’dan beri bu yoldayım
Aslında başkası olsa çok daha fazla kilolar verirdi bu kadar sürede ama ben genelde ayda 2-3 kg arasında anca verebildim :KK53:
Metabolizmam çok sıkıntılı

Ya ben 1 Nisan’dan beri bu yoldayım
Aslında başkası olsa çok daha fazla kilolar verirdi bu kadar sürede ama ben genelde ayda 2-3 kg arasında anca verebildim :KK53:
Metabolizmam çok sıkıntılı
Olsun olsun yavaş gitsin yeterki gitsin de.ben yeni bebiş yapacaksın sanmıştım ne güzel allah bağışlasın bir bebiş daha varmış

Olsun olsun yavaş gitsin yeterki gitsin de.ben yeni bebiş yapacaksın sanmıştım ne güzel allah bağışlasın bir bebiş daha varmış
Yok ilk değil ikinci için uğraşıyoruz 1 yıldır :KK51:
Oğlum 6 yaşında pek bebiş sayılmaz(benim için bebek tabi):KK70:ilkokula başlayacak inşallah korona izin verirse:KK53:

Yok ilk değil ikinci için uğraşıyoruz 1 yıldır :KK51:
Oğlum 6 yaşında pek bebiş sayılmaz(benim için bebek tabi):KK70:ilkokula başlayacak inşallah korona izin verirse:KK53:
Allah bağışlasın canım ben de olsun diye 3 yıldır emek verenlerdenim bu 3 yılda 5 kaybım var.en sonunkinde sezaryen oldum işte.3 ay oldu onun kilosunu vermeye çalışıyorum.hedefime inince tekrar deneyeceğim inşallah 🤗

Allah bağışlasın canım ben de olsun diye 3 yıldır emek verenlerdenim bu 3 yılda 5 kaybım var.en sonunkinde sezaryen oldum işte.3 ay oldu onun kilosunu vermeye çalışıyorum.hedefime inince tekrar deneyeceğim inşallah 🤗
İnşallah Allahım sana da nasip etsin sağlıkla canım:KK68:
Zor bi süreç sabrından dolayı tebrik ederim seni:KK19:
Ben ocak ayında bi kimyasal gebelik oldum. Bakalım bu çatlatma işe yarayacak mı

İnşallah Allahım sana da nasip etsin sağlıkla canım:KK68:
Zor bi süreç sabrından dolayı tebrik ederim seni:KK19:
Ben ocak ayında bi kimyasal gebelik oldum. Bakalım bu çatlatma işe yarayacak mı
Amin canım ya allahtan gelene elimiz kolumuz bağlı.vardır bir zamanı

Selam komşu topic 😂 aralıklı oruç nasıl gidiyor sizde diye bakmaya geldim 😍
Umarım hersey yolunda gidiyordur
Baktım ilk sayfanızda masallah güzel gidiyor kilolar 👏
Ben çok sevdim bu sistemi bir ayda 8 kilo verdim şu an 5.hafta bitti toplam kilo kaybı -9 oldu 🤩 persembe 6.hafta tartı günüm bakalım 🙏
En önemlisi açlık atakları yaşamıyorum
Başarılar diliyorum herkese

Ben çok sevdim bu sistemi bir ayda 8 kilo verdim şu an 5.hafta bitti toplam kilo kaybı -9 oldu 🤩 persembe 6.hafta tartı günüm bakalım 🙏
Oo maşallah ben başlayalı iki hafta oldu ancak ilk hafta saat sistemine uymadım normal oruç tuttuğum için o yüzden 1 hafta yapmış sayıyorum kendimi.şimdilik 2.100 gitti inşallah haftaya kadar 1 kilo daha gider.ama gerçekten sen süper vermişsin.tebrik ederim

Ooo çok iyi vermişsin:KK9:
Hangi saatler arası yiyorsun peki var mı tavsiyelerin bize:KK8:

Oo maşallah ben başlayalı iki hafta oldu ancak ilk hafta saat sistemine uymadım normal oruç tuttuğum için o yüzden 1 hafta yapmış sayıyorum kendimi.şimdilik 2.100 gitti inşallah haftaya kadar 1 kilo daha gider.ama gerçekten sen süper vermişsin.tebrik ederim
Çok teşekkür ederim evet bende çok mutluyum bu ay ilk ay kadar yüksek bir düşüş olmayabilir bakalım göreceğiz. 😊
O zaman seninkisi de gayet iyi tamamen sisteme uyduğunda 1 haftada -2.1 süper bence tebrik ederim 👏😍

Ooo çok iyi vermişsin:KK9:
Hangi saatler arası yiyorsun peki var mı tavsiyelerin bize:KK8:
Canım ben genelde 18/6 yapıyorum
Saat 12-6 arası yemek düzenim
Bende işe yarayan çok çok az karbonhidrat tüketimi, bol protein ve sebze, neredeyse hiç meyve , bir de her gün yürüyüş

Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum

Eklentiler

• IMG_20200615_194937.jpg
    IMG_20200615_194937.jpg
    80,3 KB · Görüntüleme: 22
Canım ben genelde 18/6 yapıyorum
Saat 12-6 arası yemek düzenim
Bende işe yarayan çok çok az karbonhidrat tüketimi, bol protein ve sebze, neredeyse hiç meyve , bir de her gün yürüyüş
Ben de bu hafta avokado dışında meyve tuketmeyecektim ama bu sabah kavun yedim😶 meyve hassas noktam ama o zaman protein karbonhidrat dengesini istediğim oranda tutturamıyorum. Zorluycam biraz kendimi.💪

Bugün sabahtan başladım aralıklı oruca kahvaltı yapayım diye. Iyice şamar oğlanına döndü metabolizmam🤣🤣 öğlen acıkmadım haliyle, acıkmayınca yiyemedim. Eve geldim hala ac değilim derken 19.00 da acıktım. Kurulu saat gibiyim ya hep aynı saatte acıkıyorum akşamları.
12/12 oldu bugün ki pencerem.
Sabah peynirli kaşarlı yumurtali tost, kuru kayısı erik, 5 zeytin, yarim domates, 3 çatal kavun. 1 tatlı kaşığı kaymak bal.
Akşam da öğlen için yapıp yiyemedigim ton balıklı sandviç./ bir de eşimin gizlediği çikolataları buldum 1 tane ondan yedim:oops:
Bugün karbonhidratin dibine dibine vurmuşum. Karnım şişti hiç rahat değilim. Tost ekmeği yoktu glutensiz ekmekten yaptım tostu o da zaten sert iyice sertleşmiş tostta damağım yara oldu😐 burnumdan geldi yediklerim.
Bu hafta 1 gün 24 saat if deneyeceğim sabah kahvaltıyı yapıp tabiki, ertesi gün kahvaltıya kadar daha kolay olur diye düşünüyorum. Yarın mı denesem bilmiyorum Bu hafta iş çok stresli ne zaman strese girsem çok yerim. O yüzden detoks ve 24 saat iflerle en az zararla atlatmak istiyorum kaçırsam bile toplarım. 17 18 saat yapan 24 de yapar yani dimi?🤔

Bugün sabahtan başladım aralıklı oruca kahvaltı yapayım diye. Iyice şamar oğlanına döndü metabolizmam🤣🤣 öğlen acıkmadım haliyle, acıkmayınca yiyemedim. Eve geldim hala ac değilim derken 19.00 da acıktım. Kurulu saat gibiyim ya hep aynı saatte acıkıyorum akşamları.
12/12 oldu bugün ki pencerem.
Sabah peynirli kaşarlı yumurtali tost, kuru kayısı erik, 5 zeytin, yarim domates, 3 çatal kavun. 1 tatlı kaşığı kaymak bal.
Akşam da öğlen için yapıp yiyemedigim ton balıklı sandviç./ bir de eşimin gizlediği çikolataları buldum 1 tane ondan yedim:oops:
Bugün karbonhidratin dibine dibine vurmuşum. Karnım şişti hiç rahat değilim. Tost ekmeği yoktu glutensiz ekmekten yaptım tostu o da zaten sert iyice sertleşmiş tostta damağım yara oldu😐 burnumdan geldi yediklerim.
Bu hafta 1 gün 24 saat if deneyeceğim sabah kahvaltıyı yapıp tabiki, ertesi gün kahvaltıya kadar daha kolay olur diye düşünüyorum. Yarın mı denesem bilmiyorum Bu hafta iş çok stresli ne zaman strese girsem çok yerim. O yüzden detoks ve 24 saat iflerle en az zararla atlatmak istiyorum kaçırsam bile toplarım. 17 18 saat yapan 24 de yapar yani dimi?🤔
Aslında aç kaldıkça insan alışıyor açlığa canım👍 Ben 20/4 yaptığımda da hiç zorlanmıyorum
İyi düşünmüşsün bende bi gün yapayım bu hafta

Yorum lütfen
10:00 2 dilim ekmek ve kahvaltı
12:00 karpuz+kavun
15:00 çay ile 1 tane ev poğaçası ve çekirdek leblebi
16:00 tarçınlı türk kahvesi
19:00 1,5 tabak ekşili mantı çorbası ve 3 kaşık bulgur ve yoğurt
Dün 50 mekik cekicektim uyudum onun yerine şimdi cekicem
Bide yarım saat yürüyüş.
3 lt su
Yeşilçay karanfilli

Back