- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #2.321
Evet eşim ve oğlum için köfte koymuştum fırına ben de biraz ondan yerim artıkBi salata yap ama yanında mutlaka bi protein olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet eşim ve oğlum için köfte koymuştum fırına ben de biraz ondan yerim artıkBi salata yap ama yanında mutlaka bi protein olsun
Ya ben 1 Nisan’dan beri bu yoldayımSen de güzel vermişsin ilk kilonla güncel kilon arasındaki fark çok iyi.
Olsun olsun yavaş gitsin yeterki gitsin de.ben yeni bebiş yapacaksın sanmıştım ne güzel allah bağışlasın bir bebiş daha varmışYa ben 1 Nisan’dan beri bu yoldayım
Aslında başkası olsa çok daha fazla kilolar verirdi bu kadar sürede ama ben genelde ayda 2-3 kg arasında anca verebildim
Metabolizmam çok sıkıntılı
Yok ilk değil ikinci için uğraşıyoruz 1 yıldırOlsun olsun yavaş gitsin yeterki gitsin de.ben yeni bebiş yapacaksın sanmıştım ne güzel allah bağışlasın bir bebiş daha varmış
Allah bağışlasın canım ben de olsun diye 3 yıldır emek verenlerdenim bu 3 yılda 5 kaybım var.en sonunkinde sezaryen oldum işte.3 ay oldu onun kilosunu vermeye çalışıyorum.hedefime inince tekrar deneyeceğim inşallahYok ilk değil ikinci için uğraşıyoruz 1 yıldır
Oğlum 6 yaşında pek bebiş sayılmaz(benim için bebek tabi)ilkokula başlayacak inşallah korona izin verirse
İnşallah Allahım sana da nasip etsin sağlıkla canımAllah bağışlasın canım ben de olsun diye 3 yıldır emek verenlerdenim bu 3 yılda 5 kaybım var.en sonunkinde sezaryen oldum işte.3 ay oldu onun kilosunu vermeye çalışıyorum.hedefime inince tekrar deneyeceğim inşallah
Amin canım ya allahtan gelene elimiz kolumuz bağlı.vardır bir zamanıİnşallah Allahım sana da nasip etsin sağlıkla canım
Zor bi süreç sabrından dolayı tebrik ederim seni
Ben ocak ayında bi kimyasal gebelik oldum. Bakalım bu çatlatma işe yarayacak mı
Oo maşallah ben başlayalı iki hafta oldu ancak ilk hafta saat sistemine uymadım normal oruç tuttuğum için o yüzden 1 hafta yapmış sayıyorum kendimi.şimdilik 2.100 gitti inşallah haftaya kadar 1 kilo daha gider.ama gerçekten sen süper vermişsin.tebrik ederimSelam komşu topic aralıklı oruç nasıl gidiyor sizde diye bakmaya geldim
Umarım hersey yolunda gidiyordur
Baktım ilk sayfanızda masallah güzel gidiyor kilolar
Ben çok sevdim bu sistemi bir ayda 8 kilo verdim şu an 5.hafta bitti toplam kilo kaybı -9 oldu persembe 6.hafta tartı günüm bakalım
En önemlisi açlık atakları yaşamıyorum
Başarılar diliyorum herkese
Ooo çok iyi vermişsinSelam komşu topic aralıklı oruç nasıl gidiyor sizde diye bakmaya geldim
Umarım hersey yolunda gidiyordur
Baktım ilk sayfanızda masallah güzel gidiyor kilolar
Ben çok sevdim bu sistemi bir ayda 8 kilo verdim şu an 5.hafta bitti toplam kilo kaybı -9 oldu persembe 6.hafta tartı günüm bakalım
En önemlisi açlık atakları yaşamıyorum
Başarılar diliyorum herkese
Çok teşekkür ederim evet bende çok mutluyum bu ay ilk ay kadar yüksek bir düşüş olmayabilir bakalım göreceğiz.Oo maşallah ben başlayalı iki hafta oldu ancak ilk hafta saat sistemine uymadım normal oruç tuttuğum için o yüzden 1 hafta yapmış sayıyorum kendimi.şimdilik 2.100 gitti inşallah haftaya kadar 1 kilo daha gider.ama gerçekten sen süper vermişsin.tebrik ederim
Canım ben genelde 18/6 yapıyorumOoo çok iyi vermişsin
Hangi saatler arası yiyorsun peki var mı tavsiyelerin bize
Canım benim ıstediğin olsun inşallahAllah bağışlasın canım ben de olsun diye 3 yıldır emek verenlerdenim bu 3 yılda 5 kaybım var.en sonunkinde sezaryen oldum işte.3 ay oldu onun kilosunu vermeye çalışıyorum.hedefime inince tekrar deneyeceğim inşallah
Ben de bu hafta avokado dışında meyve tuketmeyecektim ama bu sabah kavun yedim meyve hassas noktam ama o zaman protein karbonhidrat dengesini istediğim oranda tutturamıyorum. Zorluycam biraz kendimi.Canım ben genelde 18/6 yapıyorum
Saat 12-6 arası yemek düzenim
Bende işe yarayan çok çok az karbonhidrat tüketimi, bol protein ve sebze, neredeyse hiç meyve , bir de her gün yürüyüş
Aslında aç kaldıkça insan alışıyor açlığa canım Ben 20/4 yaptığımda da hiç zorlanmıyorumBugün sabahtan başladım aralıklı oruca kahvaltı yapayım diye. Iyice şamar oğlanına döndü metabolizmam öğlen acıkmadım haliyle, acıkmayınca yiyemedim. Eve geldim hala ac değilim derken 19.00 da acıktım. Kurulu saat gibiyim ya hep aynı saatte acıkıyorum akşamları.
12/12 oldu bugün ki pencerem.
Sabah peynirli kaşarlı yumurtali tost, kuru kayısı erik, 5 zeytin, yarim domates, 3 çatal kavun. 1 tatlı kaşığı kaymak bal.
Akşam da öğlen için yapıp yiyemedigim ton balıklı sandviç./ bir de eşimin gizlediği çikolataları buldum 1 tane ondan yedim
Bugün karbonhidratin dibine dibine vurmuşum. Karnım şişti hiç rahat değilim. Tost ekmeği yoktu glutensiz ekmekten yaptım tostu o da zaten sert iyice sertleşmiş tostta damağım yara oldu burnumdan geldi yediklerim.
Bu hafta 1 gün 24 saat if deneyeceğim sabah kahvaltıyı yapıp tabiki, ertesi gün kahvaltıya kadar daha kolay olur diye düşünüyorum. Yarın mı denesem bilmiyorum Bu hafta iş çok stresli ne zaman strese girsem çok yerim. O yüzden detoks ve 24 saat iflerle en az zararla atlatmak istiyorum kaçırsam bile toplarım. 17 18 saat yapan 24 de yapar yani dimi?
Amin sağ ol kuzumCanım benim ıstediğin olsun inşallah