İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Şimdikan değerlerıme baktırmaya geldim.Çok yavaş gidiyorum.Muhakkak bir sıkıntı var.Hastanedeyım.

Hayırlı sonuçlar çıksın inşallah. D vitamini ve B12 de çok etkili. Bende doktor araştırıyorum , vitaminlerimi kontrol edip takviye almak niyetim var.

15 haziran 18/6
Uyanınca iki bardak sirkeli su
10.30 kahvaltı salatalık domates 4 zeytin 2 dilim peynir 1 tatlı kaşığı bal 1 dilim ekmek
12.00 türk kahvesi 1 incir 1 erik kurusu
13.00 buğdaylı mercimekli soğuk yoğurt çorbası 1 kase
15.00 2 yeni dünya 1 minik nektari
16.30 maş fasulyeli yeşil salata
3 litre su
20 dk chloe ting
45 dk leslie

Canım benim kola ve hamburger fazla cikartir. Bütün hafta dikkat edip 1 günde tartiyi şişirebiliyoruz malesef. Yine de kontrol iyidir hem vitaminlerle desteklersin diyetini
Evet canım .Hayır bide her gun spor yapıorum.Bişeyler çalışmıyo farkındayım.Pandemıden dolayı ertelıofum.Randevuda alamadım gidip doktoruma rica ettım

şekerım çok dusuo süreklı bişeyler yemek ıstıyorum.Allahım sen yardım et.Sen bizi bucudu zayıf Fit guzel kullarından eyle.

Neler neler bakıyorum sabahtan beri hedefine in hepsini al diyorum kendime
Bayağı iyi motivasyon oluyordur
Bende böyle pantolonlarımı rahat rahat giyebiliyorum ya çok hoşuma gidiyo
Aynı pantolonlar ama 62 kiloyken zorla giyil kapatıyordum yanlardan da fışkırıyordu yağlar

BizyanmadikYAKILDIK MAKBIYLE Ahsen555 @Tuuuuubaaa Z zeycan18 LaraPikata Baklavadeseni Batu85

Baskülleriniz bekleniyor

Evet bu bu haftanın yıldızını tebrik ediyoruz A Alya alya 7 gunun yıldızı aldın tebrik ediyoruz tatlım 2.10 eksi süpersin tebrikler

Bu hafta sabit ❤ yok kilo üstu ⬆ yok kişi mavi kalbimizi aldık 1 kişi haftanın yıldızı Alyaliya tebrik ediyoruz kendimizide tebrik ediyoruz

Evet işlerim vardı bugun anca geldim sizlerin kilosunu güncelledim benimde gecen hafta 68.10 dü bu hafta baskülü sabah 10 da fotoladım ama vaktim olmadı sizleri kocaman tebrik ediyorum
Regldim migrenler atagındaydım ilaçlarla bunu görmekte çok guzel geldi bana

Cat iğne oldunmu canım o şişkinlik yapıyor hormon ignesi çünki haftaya daha eksi olursun ignenin etkisi kalmaz eger iğne olduysan
Perşembe günü oldum çatlatma iğnesini kuzum
Dünden beri de çok kasık ağrım ve halsizliğim var spor yapamayacağım sanırım
Sen iğneden sonraki sürecini hatırlıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…