- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #2.261
Bugünkini atarım artık canımBence sen yarın sabah bir daha tartıl canım
Sonuçta herkes dün biraz fazla yedi normalinden. Bendeki artıysa artıdır
Haftaya görürüm bende farkı inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugünkini atarım artık canımBence sen yarın sabah bir daha tartıl canım
Aaa aldigin ilacla alakalidir ya da tuvalete cikman lazimdir. Hiç bir şey yoktu dün menundeŞimdi tartıldım, düne göre +500
Ne yedin ne içtin ne spor yaptım anlat bakalim bi özet geç feyz alalım.Bir haftada 2.100 gr gitmiş allah bereket versin
her gün 1 saat yürüyoruz eşimle bi de 20 dk chloe ting yapıyorum.ben geçen hafta cumartesi pazar pazartesi hep 63.7 çıktım ama salı tartıldım 62.5 ye düşmüştüm üstüne de kabak detoks yaptım toplamda 2.100 yaptı bu haftada 1 kilo hedefim var bakalım ne olacakNe yedin ne içtin ne spor yaptım anlat bakalim bi özet geç feyz alalım.
D vitamini ve demir düşüktür kesin ya da tiroidlerde sıkıntı vardır çok iyi yapmışsınŞimdikan değerlerıme baktırmaya geldim.Çok yavaş gidiyorum.Muhakkak bir sıkıntı var.Hastanedeyım.
Bence eksi olması harika-300
Motivasyonum çok düştü
Bu hafta benim de bi detoks planım var saatlere uydurmaya çalışacağım bakalım haftaya ben de 1 kg vermek isterimher gün 1 saat yürüyoruz eşimle bi de 20 dk chloe ting yapıyorum.ben geçen hafta cumartesi pazar pazartesi hep 63.7 çıktım ama salı tartıldım 62.5 ye düşmüştüm üstüne de kabak detoks yaptım toplamda 2.100 yaptı bu haftada 1 kilo hedefim var bakalım ne olacak
Benim de geçen hafta öyleydi Bu hafta da hormon ilacı yüksek dozunda. Ilactan canım yavasliyorsun hissediyorsun yani. + olmaktan iyidir.-300
Motivasyonum çok düştü
KesinlikleD vitamini ve demir düşüktür kesin ya da tiroidlerde sıkıntı vardır çok iyi yapmışsın
bence verebilmek çok güzel senin kılolarında ben uzun zamandır 60 larddyım o yüzden 300 gr vermem bile mutlu eder beni-300
Motivasyonum çok düştü
Evet ama bu hafta -800 kadar indiğimi görmüştümBence eksi olması harika
Canım benim kola ve hamburger fazla cikartir. Bütün hafta dikkat edip 1 günde tartiyi şişirebiliyoruz malesef. Yine de kontrol iyidir hem vitaminlerle desteklersin diyetiniŞimdikan değerlerıme baktırmaya geldim.Çok yavaş gidiyorum.Muhakkak bir sıkıntı var.Hastanedeyım.
Bugün dikkat et yarın tartıl bir de. Bir günlük şişkinlik moralini bozmasın.Evet ama bu hafta -800 kadar indiğimi görmüştüm
Tam tartı gününde bunu görmek üzdü baya canım
Benim de geçen hafta öyleydi Bu hafta da hormon ilacı yüksek dozunda. Ilactan canım yavasliyorsun hissediyorsun yani. + olmaktan iyidir.
bence verebilmek çok güzel senin kılolarında ben uzun zamandır 60 larddyım o yüzden 300 gr vermem bile mutlu eder beni
Tartılırım zaten yarın da kuzumBugün dikkat et yarın tartıl bir de. Bir günlük şişkinlik moralini bozmasın.
Hafta ortası 1 kere tartilmak lazim işte bu yüzden. Sürekli tartılınca ertesi gün çıkan artıları kilo sanabiliyoruz. Hafta sonu da yeniliyor yani o yüzden üzülme ve bu hafta sadece kontrol için çarşamba ya da perşembe bir daha tartıl başka tartılma.Tartılırım zaten yarın da kuzum
Geçen hafta -400 dü mesela ve hiç üzülmemiştim. Baya da sevindim hatta çünkü tüm hafta böyle bi sonuç bekliyordum ki haftayı çok verimli geçirmeme rağmen
Ama bu hafta 55.6 ya kadar düşmüştüm dün 55.7 idi ve bugün en azından yine oralarda bişey çıkmayı hayal etmiştim o yüzden üzüldüm çok
Kendimi tutmaya çalışacağım tartılmamak içinHafta ortası 1 kere tartilmak lazim işte bu yüzden. Sürekli tartılınca ertesi gün çıkan artıları kilo sanabiliyoruz. Hafta sonu da yeniliyor yani o yüzden üzülme ve bu hafta sadece kontrol için çarşamba ya da perşembe bir daha tartıl başka tartılma.