• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Aslında aç kaldıkça insan alışıyor açlığa canım👍 Ben 20/4 yaptığımda da hiç zorlanmıyorum
İyi düşünmüşsün bende bi gün yapayım bu hafta
Evet açlık hissine alıştım ama tek sıkıntım akşama doğru aklıma tatlılar geliyor. Yarın 20 saat deneyeyim baktım oluyor bir gun bekleyip 24 saat yaparim. Hafta da 2 gün 24 saatlik yapanlar var ama onlar hafta ici if yapmıyor ya da daha kısa yapıyor. Bu uzun açliklar için yeterli araştırma yok kadınlarda etkisi ne olur diye ama hormonal dengesizlik ihtimali var o yüzden bebek düşünürken deneme derim. Ben haftada 1 kere denerim.
Hafta da seçilen ardışık olmayan 2 gunluk uzun açlık sürelerinin tercih edilme sebebi; öğün sayısını düşürüp, haftalik kalori alımını da otomatikman düşürmek. Düşük kalorili 3 günlük beslenmeyle de aynı etkiyi verebilir.

Evet açlık hissine alıştım ama tek sıkıntım akşama doğru aklıma tatlılar geliyor. Yarın 20 saat deneyeyim baktım oluyor bir gun bekleyip 24 saat yaparim. Hafta da 2 gün 24 saatlik yapanlar var ama onlar hafta ici if yapmıyor ya da daha kısa yapıyor. Bu uzun açliklar için yeterli araştırma yok kadınlarda etkisi ne olur diye ama hormonal dengesizlik ihtimali var o yüzden bebek düşünürken deneme derim. Ben haftada 1 kere denerim.
Hafta da seçilen ardışık olmayan 2 gunluk uzun açlık sürelerinin tercih edilme sebebi; öğün sayısını düşürüp, haftalik kalori alımını da otomatikman düşürmek. Düşük kalorili 3 günlük beslenmeyle de aynı etkiyi verebilir.
Seninde kabızlığını olumsuz etkileyebilir canımo_O

Canım bi kür var 2 3 gün yapılıyor.youtubeda diyetisyen veriyor tarifini.sadece akşamları yapılıyor hatta paylaşayım buraya.bende biraz göbek var bunu yapcam cuma cumartesi pazar

Eklentiler

• Screenshot_2020-06-15-18-42-42.png
    Screenshot_2020-06-15-18-42-42.png
    332,6 KB · Görüntüleme: 34
Uzun süreli açlık hiç iyi değil sakın yapma bence.herşeyini etkiler sindirim sinir sistemini falan

Uzun süreli açlık hiç iyi değil sakın yapma bence.herşeyini etkiler sindirim sinir sistemini falan
Hiiç denemedim ama olabilir.
Canım bi kür var 2 3 gün yapılıyor.youtubeda diyetisyen veriyor tarifini.sadece akşamları yapılıyor hatta paylaşayım buraya.bende biraz göbek var bunu yapcam cuma cumartesi pazar
Keten tohumu ne oluyor?
Ben de bu hafta karnıbahar, brokoli ve kabak detoks yapmayı düşünüyorum 3 gün. Çiğ ya da buharda. Belki arada üzerine az az kaşar kıyma koyarak. Bugün markette de her şeyin rengi bi garipti yarın güzellerini bulursam alıp yapicam. Belki de sadece kabak yaparım onun tam mevsimi her yerde taptaze.

Hiiç denemedim ama olabilir.

Keten tohumu ne oluyor?
Ben de bu hafta karnıbahar, brokoli ve kabak detoks yapmayı düşünüyorum 3 gün. Çiğ ya da buharda. Belki arada üzerine az az kaşar kıyma koyarak. Bugün markette de her şeyin rengi bi garipti yarın güzellerini bulursam alıp yapicam. Belki de sadece kabak yaparım onun tam mevsimi her yerde taptaze.
Şöyle birşey canım.orda da kesin vardır ismi değişiktir belki.

Eklentiler

• Screenshot_2020-06-15-22-30-13.png
    Screenshot_2020-06-15-22-30-13.png
    792,1 KB · Görüntüleme: 35
Selam komşu topic 😂 aralıklı oruç nasıl gidiyor sizde diye bakmaya geldim 😍
Umarım hersey yolunda gidiyordur
Baktım ilk sayfanızda masallah güzel gidiyor kilolar 👏
Ben çok sevdim bu sistemi bir ayda 8 kilo verdim şu an 5.hafta bitti toplam kilo kaybı -9 oldu 🤩 persembe 6.hafta tartı günüm bakalım 🙏
En önemlisi açlık atakları yaşamıyorum
Başarılar diliyorum herkese
Hoş geldin komşucum 😍ohh ohh maşlah guzel kilolar vermişin 5 haftada -9 süper rakam bizde 2 hafta oldu 2-3 haftadan sonra vucut alışmaya başlıyor yag yakımı vs hepsi hazırlanıyor sonra hızlı gidecek kilocuklar 😉😉 😎😎 ilk başlangıç baskülüm 70.1 💙 2.baskülüm 68.1 💙 3 .baskülüm bugun 67.2 😍😍

Bugün sabahtan başladım aralıklı oruca kahvaltı yapayım diye. Iyice şamar oğlanına döndü metabolizmam🤣🤣 öğlen acıkmadım haliyle, acıkmayınca yiyemedim. Eve geldim hala ac değilim derken 19.00 da acıktım. Kurulu saat gibiyim ya hep aynı saatte acıkıyorum akşamları.
12/12 oldu bugün ki pencerem.
Sabah peynirli kaşarlı yumurtali tost, kuru kayısı erik, 5 zeytin, yarim domates, 3 çatal kavun. 1 tatlı kaşığı kaymak bal.
Akşam da öğlen için yapıp yiyemedigim ton balıklı sandviç./ bir de eşimin gizlediği çikolataları buldum 1 tane ondan yedim:oops:
Bugün karbonhidratin dibine dibine vurmuşum. Karnım şişti hiç rahat değilim. Tost ekmeği yoktu glutensiz ekmekten yaptım tostu o da zaten sert iyice sertleşmiş tostta damağım yara oldu😐 burnumdan geldi yediklerim.
Bu hafta 1 gün 24 saat if deneyeceğim sabah kahvaltıyı yapıp tabiki, ertesi gün kahvaltıya kadar daha kolay olur diye düşünüyorum. Yarın mı denesem bilmiyorum Bu hafta iş çok stresli ne zaman strese girsem çok yerim. O yüzden detoks ve 24 saat iflerle en az zararla atlatmak istiyorum kaçırsam bile toplarım. 17 18 saat yapan 24 de yapar yani dimi?🤔
Sabah en guzel saati seö yani ilk öğnünü en guzel saati secersen ertesi gune kadar dayanırsın o arada sut detoks yap bu fırsatı hiç kaçırma derim egerki tek ögün yapmak istersen 5 bardak sut detoks var onu 2 saatte bir içmen lazım ve 1 gunde 1 kilo kim yaptıysa verimli olmuş hatta 1.5 kilo verende olmuş denemeni tavsiye ederim belki yaparsın diye şuraya tarifi bırakıyorum

Yag yakan Süt detoks tarifi

1 litre laktozsuz süt

1 tatlı kaşık zerdaçal

1 tatlı kaşık zencefil

1 tatlı kaşık tarçın

1 çay kaşık karabiber

2 çorba kaşık yeşil cay

1 kupa bardagı suyu cezvede kaynatalım
İçine yeşil cayı ekleyelim 2 dkk fokurdasın altını kapatalım 10 dkk demlensin

1 litre sütü cam şişe yada kavanoza alalım içine üsteki baharatları ekleyelim
Yeşil çayı suzup ekleyelim baharatlar topaklaşmaması için mikserlemek gerekli yada tel çırpıcı ile iyice çırpın buz dolabında bekletin

İyi bir kahvaltıdan sonra 2 saatte bir 1 bardak içiniz soguk ılık fark etmez 😉 1 kilo garanti

D vitamını b12 hep eksıkmış
D corana var dedik güneş görmedik b12 çogunlukla etde bulunur 😕 geçmiş olsun bende igne oluyorum etle aram pek yok arada kıyma köfte yerim kıyma kebap çok degil 2 haftada bir tuketirim canım ıstemediği için çocukluktada aram yoktu çok sonra yemişim annem der hep 😬😕

Yorum lütfen
10:00 2 dilim ekmek ve kahvaltı
12:00 karpuz+kavun
15:00 çay ile 1 tane ev poğaçası ve çekirdek leblebi
16:00 tarçınlı türk kahvesi
19:00 1,5 tabak ekşili mantı çorbası ve 3 kaşık bulgur ve yoğurt
Dün 50 mekik cekicektim uyudum onun yerine şimdi cekicem
Bide yarım saat yürüyüş.
3 lt su
Yeşilçay karanfilli
Gayet iyi canım 👍

D corana var dedik güneş görmedik b12 çogunlukla etde bulunur 😕 geçmiş olsun bende igne oluyorum etle aram pek yok arada kıyma köfte yerim kıyma kebap çok degil 2 haftada bir tuketirim canım ıstemediği için çocukluktada aram yoktu çok sonra yemişim annem der hep 😬😕
Yarında bi kan şekerıme ve tiroıdlerıme baktıracagım.Çok yavas kılo verıyorum.

Sabah en guzel saati seö yani ilk öğnünü en guzel saati secersen ertesi gune kadar dayanırsın o arada sut detoks yap bu fırsatı hiç kaçırma derim egerki tek ögün yapmak istersen 5 bardak sut detoks var onu 2 saatte bir içmen lazım ve 1 gunde 1 kilo kim yaptıysa verimli olmuş hatta 1.5 kilo verende olmuş denemeni tavsiye ederim belki yaparsın diye şuraya tarifi bırakıyorum

1 litre laktozsuz süt

1 tatlı kaşık zerdaçal

1 tatlı kaşık zencefil

1 tatlı kaşık tarçın

1 çay kaşık karabiber

2 çorba kaşık yeşil cay

Yeşil çayı suzup ekleyelim baharatlar topaklaşmaması için mikserlemek gerekli yada tel çırpıcı ile iyice çırpın buz dolabında bekletin

İyi bir kahvaltıdan sonra 2 saatte bir 1 bardak içiniz soguk ılık fark etmez 😉 1 kilo garanti
J Jey N tatlım 😍 Sadece kahvaltı yapılacak 24 saat içinde iyi bir kahvaltı yapılmalı 2 yumurtalı peynirli domatesli salatalıklı 5 zeytinli biberli yeşillikli 2 dilim ekmekli 5 ince dilimli sucuklu ayranlı yada meyve sulu cevizli bademli kayısılı gibi sadece ekmek 2 dilim geçmeyecek garantili 1 gunde 1 kilo 😘😘

Gunluk 2-2.5 litre suda içilmeli haftada 2 defa yapılabilir arası 3-4 gun olmalı 1 hafta ara verip tekrar haftada 2 defa yapılabilir 😉😉

Son düzenleme:

1 litre laktozsuz süt

1 tatlı kaşık zerdaçal

1 tatlı kaşık zencefil

1 tatlı kaşık tarçın

1 çay kaşık karabiber

2 çorba kaşık yeşil cay

J Jey N tatlım 😍 Sadece kahvaltı yapılacak 24 saat içinde iyi bir kahvaltı yapılmalı 2 yumurtalı peynirli domatesli salatalıklı 5 zeytinli biberli yeşillikli 2 dilim ekmekli 5 ince dilimli sucuklu ayranlı yada meyve sulu cevizli bademli kayısılı gibi sadece ekmek 2 dilim geçmeyecek garantili 1 gunde 1 kilo 😘😘

Gunluk 2-2.5 litre suda içilmeli haftada 2 defa yapılabilir arası 3-4 gun olmalı 1 hafta ara verip tekrar haftada 2 defa yapılabilir 😉😉
24 saat yaparsam kahvaltidan kahvaltiya yaparim zaten ama sut falan icilirse if olmuyor ya bi kontrolsüzlük var bende bunu durdurmak istiyorum acikcasi cok yiyorum fark ettim. Ayran icerim en fazla ama o da uyku yapıyor akşam evde icerim eğer yaparsam. Gün icerisinde yorgun bitkin düşmeden birseyler yapcam

Hoş geldin komşucum 😍ohh ohh maşlah guzel kilolar vermişin 5 haftada -9 süper rakam bizde 2 hafta oldu 2-3 haftadan sonra vucut alışmaya başlıyor yag yakımı vs hepsi hazırlanıyor sonra hızlı gidecek kilocuklar 😉😉 😎😎 ilk başlangıç baskülüm 70.1 💙 2.baskülüm 68.1 💙 3 .baskülüm bugun 67.2 😍😍
Hoşbulduk 😍
Harika sonuç gelmiş sende de 3.baskülde tebrik ederim 👏🤩🏆
Evet ilk haftalar alışma sonrasında açlık çok azalıyor, düzen de oturuyor tecrübe ettiğim kadarı ile 🥰

Back