• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Evet işlerim vardı bugun anca geldim sizlerin kilosunu güncelledim benimde gecen hafta 68.10 dü bu hafta baskülü sabah 10 da fotoladım ama vaktim olmadı sizleri kocaman tebrik ediyorum 😍😍😍😙😘😗😚😋
Regldim migrenler atagındaydım ilaçlarla bunu görmekte çok guzel geldi bana 🙈💪💪💙💙
Eki Görüntüle 2649237

Süpersin , kabak detoksu falan yapmadın sanırım

@yeteramabukadar @MAKBIYLE @Ahsen555 @Tuuuuubaaa @zeycan18 @LaraPikata @Baklavadeseni @Batu85

Baskülleriniz bekleniyor 😉😉

Evet bu bu haftanın yıldızını tebrik ediyoruz @Alya alya 7 gunun yıldızı aldın 🌟🌟🌟🌟🌟🌟 tebrik ediyoruz tatlım 2.10 eksi süpersin tebrikler

Bu hafta sabit ❤ yok kilo üstu ⬆ yok 😍😍💙 💙💙💙💙💙💙💙💙💙 kişi mavi kalbimizi aldık 1 kişi haftanın yıldızı Alyaliya Alyaliya tebrik ediyoruz 😍😍 kendimizide tebrik ediyoruz 😍😍😍💃💃💃💃💃
Teşekkür ederim inşallah haftaya da bol eksiler görürüz 😍😚

Bayağı iyi motivasyon oluyordur :halay:
Bende böyle pantolonlarımı rahat rahat giyebiliyorum ya çok hoşuma gidiyo:KK8:
Aynı pantolonlar ama 62 kiloyken zorla giyil kapatıyordum yanlardan da fışkırıyordu yağlar:eek:

Ay 62 kilo diyorsun yaaa. Benim en normal hatta zayıf halim 62:eek:Bende bir görsem 62leri. Sporsuz olmaz ama.

Perşembe günü oldum çatlatma iğnesini kuzum :KK51:
Dünden beri de çok kasık ağrım ve halsizliğim var spor yapamayacağım sanırım:KK43:
Sen iğneden sonraki sürecini hatırlıyor musun?
Evet cnm 1 hafta etkisi var canım göbegim catlıyacak gibi his oluyordu 1 hafta sonra şişlik gidiyor tatlım 😕 hadi inşallah minnoşda gerisi 😍😍

Evet cnm 1 hafta etkisi var canım göbegim catlıyacak gibi his oluyordu 1 hafta sonra şişlik gidiyor tatlım 😕 hadi inşallah minnoşda gerisi 😍😍
Hadi hayırlısı olsun 🙏
Sen iğneden 14 sonra mı test yapmıştın yoksa biraz regl gecikmesi beklemiş miydin
Ayy şuan resmen gündemim bu topik değil farkındayım :eek::eek:

Hadi hayırlısı olsun 🙏
Sen iğneden 14 sonra mı test yapmıştın yoksa biraz regl gecikmesi beklemiş miydin
Ayy şuan resmen gündemim bu topik değil farkındayım :eek::eek:
Ben 14 gun etkisi oldugunu bildiğim için 15 gun test yapıyordum 😊

Sizin baskülünüzü göremedim bizimlemisiniz 🙈
Sizinle birlikte olmak istiyorum ama kuralları vs bilmediğim için canım baskülüde çekemedim Sabah merak edip tartıldım . 68.9 çıktım sadece -100 gramcık cumadan pazara :-) Lokmacık kaçamak yapmadım sadece 1 top dondurma yedim onu da if saatlerine uygun :super:

Sizinle birlikte olmak istiyorum ama kuralları vs bilmediğim için canım baskülüde çekemedim Sabah merak edip tartıldım . 68.9 çıktım sadece -100 gramcık cumadan pazara :-) Lokmacık kaçamak yapmadım sadece 1 top dondurma yedim onu da if saatlerine uygun :super:
Canım hoş geldin 😍 kurallar ilk sayfamız da her pazartesi baskül paylaşımı olucak 😍😘😙😎 kilon çok degil son hedefinizi yazın 😎😎

İşk sayfaya guncelliyorum sizi 😍😍

Ben Bütün gün yattım hatta ara ara uyukladım pek fazla iştahım yok :KK64: iğneden galiba... sadece iki dilim ekmeğin üzerine Fıstık ezmesi sürüp yedim, birşey hazırlayasım gelmediği için
Akşam yemeği ne yapacağım bilmiyorum hiç yiyesim yok

Ben Bütün gün yattım hatta ara ara uyukladım pek fazla iştahım yok :KK64: iğneden galiba... sadece iki dilim ekmeğin üzerine Fıstık ezmesi sürüp yedim, birşey hazırlayasım gelmediği için
Akşam yemeği ne yapacağım bilmiyorum hiç yiyesim yok
Bi salata yap ama yanında mutlaka bi protein olsun

Back