İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Şimdikan değerlerıme baktırmaya geldim.Çok yavaş gidiyorum.Muhakkak bir sıkıntı var.Hastanedeyım.

Ne yedin ne içtin ne spor yaptım anlat bakalim bi özet geç feyz alalım.
her gün 1 saat yürüyoruz eşimle bi de 20 dk chloe ting yapıyorum.ben geçen hafta cumartesi pazar pazartesi hep 63.7 çıktım ama salı tartıldım 62.5 ye düşmüştüm üstüne de kabak detoks yaptım toplamda 2.100 yaptı bu haftada 1 kilo hedefim var bakalım ne olacak

Bu hafta benim de bi detoks planım var saatlere uydurmaya çalışacağım bakalım haftaya ben de 1 kg vermek isterim

Şimdikan değerlerıme baktırmaya geldim.Çok yavaş gidiyorum.Muhakkak bir sıkıntı var.Hastanedeyım.
Canım benim kola ve hamburger fazla cikartir. Bütün hafta dikkat edip 1 günde tartiyi şişirebiliyoruz malesef. Yine de kontrol iyidir hem vitaminlerle desteklersin diyetini

Benim de geçen hafta öyleydi Bu hafta da hormon ilacı yüksek dozunda. Ilactan canım yavasliyorsun hissediyorsun yani. + olmaktan iyidir.
bence verebilmek çok güzel senin kılolarında ben uzun zamandır 60 larddyım o yüzden 300 gr vermem bile mutlu eder beni
Bugün dikkat et yarın tartıl bir de. Bir günlük şişkinlik moralini bozmasın.
Tartılırım zaten yarın da kuzum
Geçen hafta -400 dü mesela ve hiç üzülmemiştim. Baya da sevindim hatta çünkü tüm hafta böyle bi sonuç bekliyordum ki haftayı çok verimli geçirmeme rağmen

Ama bu hafta 55.6 ya kadar düşmüştüm dün 55.7 idi ve bugün en azından yine oralarda bişey çıkmayı hayal etmiştim o yüzden üzüldüm çok

Hafta ortası 1 kere tartilmak lazim işte bu yüzden. Sürekli tartılınca ertesi gün çıkan artıları kilo sanabiliyoruz. Hafta sonu da yeniliyor yani o yüzden üzülme ve bu hafta sadece kontrol için çarşamba ya da perşembe bir daha tartıl başka tartılma.

Kendimi tutmaya çalışacağım tartılmamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…