- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 1
- 11.429
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #2.221
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün hepimizin kaçamak günü oldu olsun afiyet olsunbana geçen yıl diyetisyenim bir gün içinde 1 kilo alabilmen için 7bin kalori alman gerekiyor damişti o yüzden kilo almamışızdırSelam kızlar bugün arkadaş günü ve çok çok çok yedim 15/8 gibi bir şey oldu saatler. Sabah 10 da kahvaltı yaptım bunun tek iyi yanı kahvaltıdan sonra wc ye çıkmam sanırım. Anladım ki benim kahvaltı yapmam gerekiyor
Dışarda olduğumuz için branchtı ve şarküteri, peynir yiyeceklerdi. Öğlen patates kızartması ve peynir soslu ördek yedim. Nerdeyse 1 ay sonra ki ilk patates kizartmam akşam da eve gelip bir şeyler hazırlayacak halim yoktu pizza yiyelim dedik ve yedik bugün alkol de aldım 1 2 kadeh.
Çerez cips ve tatlı yemedim en azından bu konuda sıkı durdum.
Toplam 1 saat yüzmüsümdür sırf yemeyeyim diye sudan çıkmadım haftada 1 ziyafette yap kızım dedim ama normalde böyle günlerin değil ertesinde, 1 hafta sonra falan tartiya çıkarım. Bugünün tek kötü yanı, yarın tartılacak olmam
Bugün kapanış daha erken oldu yorulmanın etkisi sanırım.
Yani neden if yapıyorum şu an daha iyi anladım
Yok canim 1 gun yemekle olmaz ama ertesi gun tartı olması sıkıntı saati erkene almama kaçamak diyorum ben hafta ici biraz kisarak telafi edilir.Bugün hepimizin kaçamak günü oldu olsun afiyet olsunbana geçen yıl diyetisyenim bir gün içinde 1 kilo alabilmen için 7bin kalori alman gerekiyor damişti o yüzden kilo almamışızdır
Ben gaza geldim bi de üstüne dondurma yedim bugün ödül günü olsun yapacak birşey yok.yarından itibaren bence daha zinde başlarım güzel motive oldumYok canim 1 gun yemekle olmaz ama ertesi gun tartı olması sıkıntı saati erkene almama kaçamak diyorum ben hafta ici biraz kisarak telafi edilir.
Valla tatlı konusunda bugün nasıl durdum bilmiyorum. Herhalde yemekler doyurucu olduğu için biraz ac olsam yıkar geçerdim acayip güzel tatlılar geldi geçti önümden. Bir haftadır aklıma sürekli yemekler gelip duruyordu, bugün beni rahat 1 hafta götürürBen gaza geldim bi de üstüne dondurma yedim bugün ödül günü olsun yapacak birşey yok.yarından itibaren bence daha zinde başlarım güzel motive oldum
yarına mis gibi başlayalım inş.Merhaba kızlar benimde pencerem 16/8 oldu her pazar olduğu gibi
11.00– yarım simitle kahvaltı
12.30– 2 top dondurma
19.00– ızgara et, salata, 1 adet közde pişmiş patates
Ama yemekten 1 saat sonra yarım ceviz attım ağzıma
Şuan önümde kabak tatlısı ve çekirdek yiyorlar
Evet yaa bugün tartıda gördüğüm rakamları görsem yeter yarın sabahyarına mis gibi başlayalım inş.
Onlarda bu saatte yemesinler canim çok zararlı deGözümün önünde karpuz yiyorlar(
Uzun bir süre yenmeyince tadı oluyor onların zaten. Her zaman yiyince sıradan ama alışkanlık yapan kilo aldıran şeyler. Bir kaç kilo verdikten sonra bir ziyafet günü ya da öğünü ok. Ben de patates kızartması yedim ev yapımı dedikleri. Ama bir daha yok.Ben aylar sonra hamburger yedım.Harikaydı.
Afiyet olsun .Vucut ıstıo farklı şeyler.Ekmek yemıorum hamburger yıyorum ironıye bakın:)Uzun bir süre yenmeyince tadı oluyor onların zaten. Her zaman yiyince sıradan ama alışkanlık yapan kilo aldıran şeyler. Bir kaç kilo verdikten sonra bir ziyafet günü ya da öğünü ok. Ben de patates kızartması yedim ev yapımı dedikleri. Ama bir daha yok.
Fast food alışkanlık yapıyor malesef. Ve inanılmaz hızlı kilo aldırıyor.Afiyet olsun .Vucut ıstıo farklı şeyler.Ekmek yemıorum hamburger yıyorum ironıye bakın:)
2 kiraz, bir dilim karpuz ve parmak kadar şeftali yedim, annem yedi baya, sonra yasak miydi diye saf a yatıyor. Yarın goruxez bakalımOnlarda bu saatte yemesinler canim çok zararlı de
Bende pizza yaparım daha lezzetli oluyor değilmi leziz görünüyorAkşam yemeği 18.00 iki dilim pizza ve ayran
Üstüne 1 saat yürüyüş