• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Akşam yemeği 18.00 iki dilim pizza ve ayran
Üstüne 1 saat yürüyüş

Eklentiler

• Screenshot_2020-06-14-17-51-37.png
    Screenshot_2020-06-14-17-51-37.png
    976,5 KB · Görüntüleme: 22
Bende dün hamburger yedim pateres kola maşallah durduramadım kendımı .Ama akşam yuruyusumu yaptım.Eliptık aletede 15 dakıka bındım.Bugun vardıyam degıstı gece vardıyasına dondum.Öğlen yuruyusumu ve elıptık bısıkletıme bındım.

Selam kızlar bugün arkadaş günü ve çok çok çok yedim😑 15/8 gibi bir şey oldu saatler. Sabah 10 da kahvaltı yaptım bunun tek iyi yanı kahvaltıdan sonra wc ye çıkmam sanırım. Anladım ki benim kahvaltı yapmam gerekiyor😏
Dışarda olduğumuz için branchtı ve şarküteri, peynir yiyeceklerdi. Öğlen patates kızartması ve peynir soslu ördek yedim. Nerdeyse 1 ay sonra ki ilk patates kizartmam 😋 akşam da eve gelip bir şeyler hazırlayacak halim yoktu pizza yiyelim dedik ve yedik😐 bugün alkol de aldım 1 2 kadeh.
Çerez cips ve tatlı yemedim en azından bu konuda sıkı durdum.
Toplam 1 saat yüzmüsümdür sırf yemeyeyim diye sudan çıkmadım 😂😂 haftada 1 ziyafette yap kızım dedim ama normalde böyle günlerin değil ertesinde, 1 hafta sonra falan tartiya çıkarım. Bugünün tek kötü yanı, yarın tartılacak olmam😑
Bugün kapanış daha erken oldu yorulmanın etkisi sanırım.
Yani neden if yapıyorum şu an daha iyi anladım😂😂

10;00 1,5 dilim ekmekle kahvaltı
12:00 sütlü türk kahvesi,bir avuç lebebi
13:00 orta boy kaynamış mısır
17:00 3 top dondurma
19:00 ton balıklı salata (açım yaaa)

4 lt su, sabah karın bacak egzersizleri
Birazdan da 50 mekik ve 40 yan mekik cekerim.

Selam kızlar bugün arkadaş günü ve çok çok çok yedim😑 15/8 gibi bir şey oldu saatler. Sabah 10 da kahvaltı yaptım bunun tek iyi yanı kahvaltıdan sonra wc ye çıkmam sanırım. Anladım ki benim kahvaltı yapmam gerekiyor😏
Dışarda olduğumuz için branchtı ve şarküteri, peynir yiyeceklerdi. Öğlen patates kızartması ve peynir soslu ördek yedim. Nerdeyse 1 ay sonra ki ilk patates kizartmam 😋 akşam da eve gelip bir şeyler hazırlayacak halim yoktu pizza yiyelim dedik ve yedik😐 bugün alkol de aldım 1 2 kadeh.
Çerez cips ve tatlı yemedim en azından bu konuda sıkı durdum.
Toplam 1 saat yüzmüsümdür sırf yemeyeyim diye sudan çıkmadım 😂😂 haftada 1 ziyafette yap kızım dedim ama normalde böyle günlerin değil ertesinde, 1 hafta sonra falan tartiya çıkarım. Bugünün tek kötü yanı, yarın tartılacak olmam😑
Bugün kapanış daha erken oldu yorulmanın etkisi sanırım.
Yani neden if yapıyorum şu an daha iyi anladım😂😂
Bugün hepimizin kaçamak günü oldu olsun afiyet olsun😂bana geçen yıl diyetisyenim bir gün içinde 1 kilo alabilmen için 7bin kalori alman gerekiyor damişti o yüzden kilo almamışızdır

Bugün hepimizin kaçamak günü oldu olsun afiyet olsun😂bana geçen yıl diyetisyenim bir gün içinde 1 kilo alabilmen için 7bin kalori alman gerekiyor damişti o yüzden kilo almamışızdır
Yok canim 1 gun yemekle olmaz ama ertesi gun tartı olması sıkıntı😂😂 saati erkene almama kaçamak diyorum ben hafta ici biraz kisarak telafi edilir.

Yok canim 1 gun yemekle olmaz ama ertesi gun tartı olması sıkıntı😂😂 saati erkene almama kaçamak diyorum ben hafta ici biraz kisarak telafi edilir.
Ben gaza geldim bi de üstüne dondurma yedim bugün ödül günü olsun yapacak birşey yok.yarından itibaren bence daha zinde başlarım güzel motive oldum

Ben gaza geldim bi de üstüne dondurma yedim bugün ödül günü olsun yapacak birşey yok.yarından itibaren bence daha zinde başlarım güzel motive oldum
Valla tatlı konusunda bugün nasıl durdum bilmiyorum. Herhalde yemekler doyurucu olduğu için😂 biraz ac olsam yıkar geçerdim acayip güzel tatlılar geldi geçti önümden. Bir haftadır aklıma sürekli yemekler gelip duruyordu, bugün beni rahat 1 hafta götürür😂

Merhaba kızlar benimde pencerem 16/8 oldu her pazar olduğu gibi

11.00– yarım simitle kahvaltı
12.30– 2 top dondurma
19.00– ızgara et, salata, 1 adet közde pişmiş patates:KK8:

Ama yemekten 1 saat sonra yarım ceviz attım ağzıma🤦‍♀️
Şuan önümde kabak tatlısı ve çekirdek yiyorlar:KK34:

Merhaba kızlar benimde pencerem 16/8 oldu her pazar olduğu gibi

11.00– yarım simitle kahvaltı
12.30– 2 top dondurma
19.00– ızgara et, salata, 1 adet közde pişmiş patates:KK8:

Ama yemekten 1 saat sonra yarım ceviz attım ağzıma🤦‍♀️
Şuan önümde kabak tatlısı ve çekirdek yiyorlar:KK34:
😂😂 yarına mis gibi başlayalım inş.

Ben aylar sonra hamburger yedım.Harikaydı.
Uzun bir süre yenmeyince tadı oluyor onların zaten. Her zaman yiyince sıradan ama alışkanlık yapan kilo aldıran şeyler. Bir kaç kilo verdikten sonra bir ziyafet günü ya da öğünü ok. Ben de patates kızartması yedim ev yapımı dedikleri. Ama bir daha yok.

Uzun bir süre yenmeyince tadı oluyor onların zaten. Her zaman yiyince sıradan ama alışkanlık yapan kilo aldıran şeyler. Bir kaç kilo verdikten sonra bir ziyafet günü ya da öğünü ok. Ben de patates kızartması yedim ev yapımı dedikleri. Ama bir daha yok.
Afiyet olsun .Vucut ıstıo farklı şeyler.Ekmek yemıorum hamburger yıyorum ironıye bakın:)

Back