- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #2.241
VaaayAn itibariyle 54,4 :) bu hafta hedefim 54'e gelirim sanırım ama artık bu beslenme planıyla devam edeceğim, zaten fazlasını da veremem bünye kabul etmez muhtemelen.Ikra meyra
Bencede yeterAn itibariyle 54,4 :) bu hafta hedefim 54'e gelirim sanırım ama artık bu beslenme planıyla devam edeceğim, zaten fazlasını da veremem bünye kabul etmez muhtemelen.Ikra meyra
Bekle biraz ama bekledikçe şişebilirÇok fena şişliğim var şu an tartılmaya korkuyorum
1 haftadır canım çekiyordu stres yapmıştım stres kilo tutuyor bu bahaneyle yapıp yedim hamurunu tam buğday beyaz un karışık yaptım 2 3 dilim yedim allah affetsinBende pizza yaparım daha lezzetli oluyor değilmi leziz görünüyor
Bugün tam 3 hafta oldu ben if yapalı. 3,5 kg yu yolladim bünyedenbir kaç gün, sabah kahvaltı yapıp, öğlen son öğün şeklinde deneyeceğim. Kahvaltı olmayınca kabızlık çekiyorum malesef. Bu sebeple bugün sabah başladım.
Off olabilir miBekle biraz ama bekledikçe şişebilir
Aslında 1 ayda 5 kg diye yola çıkmıştım ama yiyorum ya gerçek bu malesef çok yiyorum☹Tebrik ederim canım 3,5 kilo süper. Bende devam ediyorum bakalım 1 ayda değişimim ne olacak.
Vaaaybu hafta çok iyi gitmiş tebrik ederim
Bencede yeter
Çok iyi canım, kabızlığa rağmen güzel verdinBugün tam 3 hafta oldu ben if yapalı. 3,5 kg yu yolladim bünyedenbir kaç gün, sabah kahvaltı yapıp, öğlen son öğün şeklinde deneyeceğim. Kahvaltı olmayınca kabızlık çekiyorum malesef. Bu sebeple bugün sabah başladım.
Tartıl bi bakalım dünle fark varsa bekleOff olabilir mi
Dün falan çok iyi hissediyorum karnım dümdüzdü ama bu sabah resmen göbeğim çıkmış
Zaten gazımda var mutsuzum ya dün ki kahvaltı mı yaptı yoksa çatlatma iğnesinden mi bilmiyoum
Dün de kahvaltı yaptım çıktım wc ye bugün deÇok iyi canım, kabızlığa rağmen güzel verdin
Bu hafta kahvaltılı dene bakalım inşallah çok daha iyi olur
Şimdi tartıldım, düne göre +500Tartıl bi bakalım dünle fark varsa bekle
Bence sen yarın sabah bir daha tartıl canımŞimdi tartıldım, düne göre +500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?