- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #2.121
Ayy canım sabah 1 ince dilim yense geceye kadar yakardın birde 30 dkk sporla yok olurdu
Kendin bilirsin tabiki ama if de bu kadar kisitlama yok. Yoksa devamlilik biraz zor olur. ama eger baslarsam duramam diyorsan çoook haklisin. En azindan bir düzen oturtana kadar iyi olur.Dün annem el açması börek yaptı yemedim bugünde ballı tahinli katmer tatlısını geri çevirdim irademe sahip çıkmaya çalışıyorum inşallah bozulmaz
Dimi yersek spor yaparızKendin bilirsin tabiki ama if de bu kadar kisitlama yok. Yoksa devamlilik biraz zor olur. ama eger baslarsam duramam diyorsan çoook haklisin. En azindan bir düzen oturtana kadar iyi olur.
Ama ben o tahinli katmeri geri çevirecegime 1 saat kosmayi tercih ederdim
Bravo sana
daha 288 kal alabilirsin. eger aç hissediyorsan biraz protein tüket et vs.Öglen sonu ara öğün ve akşam menum gunu bitirecem akşam 18 dekalori 687 hadi 700 olsun ben gunluk 975 kalori seçtim 1600 önerdi 59 olmam için kasımda olursun 1600 kalori alırsan dedi bende hayır dedim ağustos olsun istedim 975 kalori alırsan olursun dedi ayda 4.5 kilo versem ortalama 2 ayda 9 kilo verrim hedef 58 agustosta 59 olucan dedi bakalım nolcak hem if hem kalori hesaplama ile
Eki Görüntüle 2647999
çok degil ama azicik yeriz zatenDimi yersek spor yaparız
Yersem ananas yerimdaha 288 kal alabilirsin. eger aç hissediyorsan biraz protein tüket et vs.
2 ayda 10 kg verebilmek için bu kadar az kal mi tüketmelisin diyorben o zaman bitmisim
Ama ifle bu kaloriyi güne degil saatlere yayiyoruz zor olmasin. Ben 1200 aliyorum onunla bile yari aç yari tok geziyorumYersem ananas yerim1 nce dilim 100 grm gelmez 54 kalori evet 975 alırsam 68 den 59 olucam 2 ayda
Canım sen yurtdışında nerdesinçok degil ama azicik yeriz zaten
fransadayimCanım sen yurtdışında nerdesin
Ben de yakın zamanda almanya ya yerleşiyorum inşallah.belki almanyadadır diye bir sorayım dedimfransadayim
Bende öyle düşünüyorum canım, yine bir günlük ayran detoksu yaparımDoğum günün kulu olsun nice güzel yaşlara.Ertesi gün telafi edersin canım
Bana bişey demedi tutturmuş 1800 kalori al diyoÖglen sonu ara öğün ve akşam menum gunu bitirecem akşam 18 dekalori 687 hadi 700 olsun ben gunluk 975 kalori seçtim 1600 önerdi 59 olmam için kasımda olursun 1600 kalori alırsan dedi bende hayır dedim ağustos olsun istedim 975 kalori alırsan olursun dedi ayda 4.5 kilo versem ortalama 2 ayda 9 kilo verrim hedef 58 agustosta 59 olucan dedi bakalım nolcak hem if hem kalori hesaplama ile
Eki Görüntüle 2647999
Yarın her şey güzel olur yolunda gider. Is için mi gidiyorsun?Ben de yakın zamanda almanya ya yerleşiyorum inşallah.belki almanyadadır diye bir sorayım dedim
Nasıl ya?Bana bişey demedi tutturmuş 1800 kalori al diyo
Çok tehlikeli.Ben günlük 200 300 kalori aliyom
Evdeyim ben tatlım çalışsam senin gibi bende saldırrımAma ifle bu kaloriyi güne degil saatlere yayiyoruz zor olmasin. Ben 1200 aliyorum onunla bile yari aç yari tok geziyorum
Neyse ya ben de 4 ayda vereyim ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?