- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 1
- 11.429
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #2.161
Günaydın kızlar ben de kabak detoksumun son günündeyim ama az önce tartıldım kilo gitmemiş zaten bi şişlik hissediyorum karnımda umarım pazartesiye bol eksili girerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy hep beraber inşallah istediğimiz hedefe kısa zamanda gelelim bende çok teşekkur ederim beni burada yalnız bırakmadıgınız için sizi seviyorumGunaydin kizlar bu if diyetini cok sevdim ve tarti harika rakamlar gösteriyor @ikr canim sana cok tesekkur ederim bayramdan sonra senin sayende basladim ve motive oldum
Yarında olmaz etkisi bgun eksi ise diyete devam ise yarınada eksiye devam 30 dkk lık yapabiliyorsan spor sabahlı 30 dkk akşamlı 30 dkk lıGünaydın kızlar
Ben de dün yediklerimden ve içtiğim 2 kadehten sonra sabah tartıya korkarak çıktım ama sonuç -100 gr düne göre
Etkisi yarın mı belli olur tabi bilmiyorum da bugün yine de ayran detoks yapacağım
Wc mi cıkamadın onunda etkisi vardır bol eksiler olsunGünaydın kızlar ben de kabak detoksumun son günündeyim ama az önce tartıldım kilo gitmemiş zaten bi şişlik hissediyorum karnımda umarım pazartesiye bol eksili girerim
Evet olabilir pazartesinden umutluyumWc mi cıkamadın onunda etkisi vardır bol eksiler olsun
Oda süper birsey daha saglıklı beslenmek sende eksileri göreceksin inanıyorum ekonimi derken eksilen kilolarda olucakBen tartıda harikalar yaratmadım ama bu diyetle birlikte bütçemde harikalar yarattım yarı yarıya evet yanlış duymadınız tam yarı yarıya ekonomi yaptım mutfakta bu ay dışardan yememenin faydaları diyorum bu korono krizinde iyi geldi valla.
Kesinlikle iyi bir şey. Hazır paket bir şey almıyorum her şeyi kendim yapıyorum. Yorucu olduğu için de basit şeyler yapıyorumOda süper birsey daha saglıklı beslenmek sende eksileri göreceksin inanıyorum ekonimi derken eksilen kilolarda olucak
Zaten kabak detoksunda ilk gün iyi gidiyor kilolar, son gün pek bişi gitmiyor canımGünaydın kızlar ben de kabak detoksumun son günündeyim ama az önce tartıldım kilo gitmemiş zaten bi şişlik hissediyorum karnımda umarım pazartesiye bol eksili girerim
Bu hafta biraz diyetin dışındaydın canım keşke fazla yediğin zamanlar 30 dkk spor her ögün sonrası gunluk 3 defa sabah 30 dkk öglen 30 dkk akşam 30 dkk yiyorsak sporla azda olsa yakmak gerekiyor sende farkındaydın lütfen yorum yapın derken 2 gun var pazartrsiye bugun yarın dikkat edersen eksi olursan en azından 2 gun sebze protein agırlıklı beslen sabah sadece kahvaltıda 1 dilim ekmek olsunBen de çıktım tartıya gram gitmiş (( ins pazartesi biseyler değişir
Evet spor yapcam şimdi kahvemi içtimYarında olmaz etkisi bgun eksi ise diyete devam ise yarınada eksiye devam 30 dkk lık yapabiliyorsan spor sabahlı 30 dkk akşamlı 30 dkk lı
Eksi olucaksın ikimiz kapışıyormuydukKesinlikle iyi bir şey. Hazır paket bir şey almıyorum her şeyi kendim yapıyorum. Yorucu olduğu için de basit şeyler yapıyorum
Yağmur olmasaydı yürüyüşe çıkacaktım artık evde yarim saat leslie yapacağım yemeğe kadar.
Pazartesiyi iple çekiyorum ne olacak acaba
Eksi de göreceksinBen tartıda harikalar yaratmadım ama bu diyetle birlikte bütçemde harikalar yarattım yarı yarıya evet yanlış duymadınız tam yarı yarıya ekonomi yaptım mutfakta bu ay dışardan yememenin faydaları diyorum bu korono krizinde iyi geldi valla.
YAaa seni erken gönderecegiz olsun bir prenses gelsin saglıkla içim öyle dediEvet spor yapcam şimdi kahvemi içtim
İnşallah bu pazartesi güzel eksi olur
Bu ay son ayım olabilir verebildiğim kadar vermeliyim
Kendine etli sebzeli koca bi tencere sulu yemek yap. Az az yanında salata ile onu tüket 3 gün. Hatta blenderdan çek bazen su kat çorba olarak tüket. Ekmeksiz bazen yoğurtla bazen salatayla üst-üste aynı şeyi ye. Tabi porsiyonu küçük tutmak önemli.Ben de çıktım tartıya gram gitmiş (( ins pazartesi biseyler değişir
Evet ilk gün 400 gr gitti.yarın sabah bir daha tartılırım 3günde ne kadar verdiğimi test ederim bakalım pazartesi net olarak anlaşılırZaten kabak detoksunda ilk gün iyi gidiyor kilolar, son gün pek bişi gitmiyor canım
Şişliğin wcyle ilgisi olabilir tabi
Yarında sıkı devam edersen pazartesi güzel bi eksi görürsün
Yok bırakmam yeme düzeni hoşuma gitti. Az gitsin zaten çok gidince aynı hızla geri alıyorum. Düzen olması dengeyi tutturmak önemli ve öğreniyorum galiba bunu yapabilmeyiEksi de göreceksin
Her hafta azda olsa eksilse bile bu if sürdürebilir olduğu için devam et canım bırakma sakın
Bakalım olacak mı ya çok merak ediyorum bu ay çatlatma iğnesi klomen falan derken havaya girdim ama olmayadabilir sonuçtaYAaa seni erken gönderecegiz olsun bir prenses gelsin saglıkla içim öyle dedi