Bende bu aralar 16/8 yapıyorum genelde akşam yemegini ya 18 de ya 18.30 nadir olarak 17.30 yada 19 da bırakıyorum akşam yemegini
ben yıllar önce hep 54-56 kilodaydım hiç kilomu ustune çıkmadım ilk hamilelik sonrası 80 kiloydum
17.30 da bırakırdım yemeyi 3 ayda 80 kilodan 56 kiloya düştüm ve uzun sure korudum kilo almadım 2.hamilelik düşünene kadar
72 ile doguma girdim 63-64 le dogumdan çıktım emzirmede dikkat ettim tekrar 56 oldum yine uzun zaman kilo almadım.tedavi gördüm yumurtalık kisti vs hormon ilaç vs derken ustune bahar alerjisi oldum tedavi sırasında bir ilaca alerjim olmuştu tetikledi sanırım bahar alerjisi oldum her bahar kortizonlu ilaçlar spreyler derken 63 kilo oldum 27 ay tedavi oldum 27.ay ikiz gebe oldugumu ögrendim
iki oglum var ustüne ikiz kızlarım oldu şükür şimdi 3.5 yaşındalar 63 kiloydum ikizlerde 75 le dogum yaptım 64-65 kilo ile eve geldim illk zamanlar kilo almadım ama artık beden uykusuz kalınca enerjim düşünce kendimi çikolata tahin pekmez bal kaymak birde ekmekli yedim
18 aylıklardı 73 kiloydum ve sadece 9 kilo aldım bana göre o kadar tatlılı ekmekli olmasına ragmen 18 ayda azdı 9 kilo çünkü ben yagdan kilo verdim
tekrar zayıflama macerasına atıldım 64 kilo oldum ama ikizlerle sporsuz olmuyordu emzirmede olunca zaten bende çocuklugumdan bu gune kansızlık da var emzirmeyi bıraktım tekrar kan verdim çünki enerjim yoktu kanım tekrar düşmüş geçen sene eylul ekim ayı tekrar b12 demir vitaminler oldum 67-68 ustune corana derken ramazanda ye iç yat derken 70.10 la 27 mayısta if diyetine girdim geçtiğimiz pazartesi 68.10 geldim hedef 58
aslında geride kalan sayfalarda yine hayatımı anlattım 3-4 defa yazmışımdır