• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Sabah 11:00 2 dilim ekmek kahvaltı

16:00 yesilmercimekli köfte ,çay,ayran,1 avuç çekirdek

19:00 dereotlu yoğurt,5 kiraz,2 erik,
20;00 dayanamadım şekersiz,chai aromalı latte ve çay devam

50 mekik,30 yan mekik.

Evet bu huy bende de var. Ac değilim ama psikolojik açlık çekiyorum. Işte de öyle mesela molaya çıkınca tokum ama çalışırken açım. Stres kaynaklı oluyor. Su an diyet stresinden böyle. Baharatlı bi çay iç bana iyi geldi😂 çok güzel gittin bu hafta bozma.
Yok asla bozmam çok kötü inat ettim kendimle.60ı göreyim o zaman kendimi ödüllendiririm.şu an soda limon iyi gidiyor gibu😃

Bende bu aralar 16/8 yapıyorum genelde akşam yemegini ya 18 de ya 18.30 nadir olarak 17.30 yada 19 da bırakıyorum akşam yemegini 😊 ben yıllar önce hep 54-56 kilodaydım hiç kilomu ustune çıkmadım ilk hamilelik sonrası 80 kiloydum 😬 17.30 da bırakırdım yemeyi 3 ayda 80 kilodan 56 kiloya düştüm ve uzun sure korudum kilo almadım 2.hamilelik düşünene kadar 😊 72 ile doguma girdim 63-64 le dogumdan çıktım emzirmede dikkat ettim tekrar 56 oldum yine uzun zaman kilo almadım.tedavi gördüm yumurtalık kisti vs hormon ilaç vs derken ustune bahar alerjisi oldum tedavi sırasında bir ilaca alerjim olmuştu tetikledi sanırım bahar alerjisi oldum her bahar kortizonlu ilaçlar spreyler derken 63 kilo oldum 27 ay tedavi oldum 27.ay ikiz gebe oldugumu ögrendim 😍 iki oglum var ustüne ikiz kızlarım oldu şükür şimdi 3.5 yaşındalar 63 kiloydum ikizlerde 75 le dogum yaptım 64-65 kilo ile eve geldim illk zamanlar kilo almadım ama artık beden uykusuz kalınca enerjim düşünce kendimi çikolata tahin pekmez bal kaymak birde ekmekli yedim 😑 18 aylıklardı 73 kiloydum ve sadece 9 kilo aldım bana göre o kadar tatlılı ekmekli olmasına ragmen 18 ayda azdı 9 kilo çünkü ben yagdan kilo verdim 😊 tekrar zayıflama macerasına atıldım 64 kilo oldum ama ikizlerle sporsuz olmuyordu emzirmede olunca zaten bende çocuklugumdan bu gune kansızlık da var emzirmeyi bıraktım tekrar kan verdim çünki enerjim yoktu kanım tekrar düşmüş geçen sene eylul ekim ayı tekrar b12 demir vitaminler oldum 67-68 ustune corana derken ramazanda ye iç yat derken 70.10 la 27 mayısta if diyetine girdim geçtiğimiz pazartesi 68.10 geldim hedef 58 😍😍 aslında geride kalan sayfalarda yine hayatımı anlattım 3-4 defa yazmışımdır 😉😉

Maşallah canım haneniz kalabalık :KK36: Allah sağlıklı ömür versin hepinize. Sen 4 çocuklu bir yolculuğa çıkmışsın ideal kilona da en kısa zamanda ulaşırsın. Amacım iki öğünü devam ettirirken de sağlıklı beslenmeye odaklanmak .1 çocuğum var 4,5 yaşında , doğumdan önce hiç b12 değerim bu kadar düşük değildi , doğumdan sonra en son parmaklarım uyuşmaya başladığında gidip kan tahlili verdim iğne tedavisi gördüm. şimdide ilaca devam ediyorum.
instagramda bir grup var (Sağlıklı Yaşıyoruz) onu takip ediyorum . Sayelerinde 2 öğün beslenme aklıma yattı bakalım deneyeceğim
Dün mesela saat 12:30 da kahvaltı ettim ekmeksiz , bol yeşillik domates peynir 2 yumurtalı , sonra da dukan birası içtim, akşam 19:20 gb akşam yemeğimi yiyip saat 20:00 de sonlandırdım. Annem el açması börek yapmış onu yemedim bol salata karpuz peynir ve yağsız yaptığım mücverden yedim:kk77:

ay mükemmel! ben de hiç bir detoks kabak dahil bunu yapmiyor:KK43: bir de dukan birasi deniycem.
Canım bence bir yerde yanlış yapıyosun çünkü kabak detoxu yapıp da vermeyen hiç görmedim.bak mesela ben şimdi ekmeksiz bir yumurta 1 dilim peynir 2 zeytin 1 salatalıkla kahvaltı yaptım.öğlene 1 kabağı soteleyeceğim yağsız tavada iki kaşık yoğurt 1 cevizle karıştırıp yiyeceğim. Öğleden sonra 1 meyve atşam yine kabak.1 saat yürüyüş ve 20dk chloe ting.bol su.

Canım bence bir yerde yanlış yapıyosun çünkü kabak detoxu yapıp da vermeyen hiç görmedim.bak mesela ben şimdi ekmeksiz bir yumurta 1 dilim peynir 2 zeytin 1 salatalıkla kahvaltı yaptım.öğlene 1 kabağı soteleyeceğim yağsız tavada iki kaşık yoğurt 1 cevizle karıştırıp yiyeceğim. Öğleden sonra 1 meyve atşam yine kabak.1 saat yürüyüş ve 20dk chloe ting.bol su.
hiç vermiyor degilim canim :) ama 1 günde 400gr gitmiyor ben sivi yaptigimda max 300 görmüstüm ki o da genelde uzun süre normal beslendikten sonra yaptigim ilk detokstu. çok güzel gitmis senin:super:

Slm kızlar bol eksiler 💃💃💃

12 haziran menum 16/8

Bugunkü yediklerim 😍 akşamda sutte sade gevrek yicegim 😊18 de kapanış

Screenshot_2020-06-12-12-39-18.png

Merhaba kızlar :KK25:
Bu akşam dışarda yemek yiyeceğiz çünkü doğum günüm:KK36:
Akşam 8-9 gibi yeriz diye düşünüyorum, tabi yanında bir kadeh içeceğim:KK8:

O sebeple bugün 3e kadar bişey yememeyi hedefliyorum:eek:
Kendimi mutfak temizliğine verdim:KK70:

İyiki dogdun nice mutlu yaşların olsun ailenle birlikte :KK49::eğlence::KK68:

Nice mutlu yıllara bugün senin gününmüş ye gitsin.Benim eşiminde 1 temmuzda doğum günü.O zamana kadar 60 olmak için uğraşacağım sonra yiyeceğim 😂kendime böyle bir hedef koydum.

Doğum günün kulu olsun nice güzel yaşlara. :KK36: Ertesi gün telafi edersin canım

Dün annem el açması börek yaptı yemedim bugünde ballı tahinli katmer tatlısını geri çevirdim irademe sahip çıkmaya çalışıyorum inşallah bozulmaz:dua::dua:
Ayy canım sabah 1 ince dilim yense geceye kadar yakardın birde 30 dkk sporla yok olurdu 😊

Back