• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Ben ortalama giriyorum bi bak istersen uygulamayı paylaşıyorum birazdan 😊 ama ben surekli evdeyim canım😊 677 kaloriyi yakmıyorumdur
Bazal metabolizma hızı hiç bir şey yapmazken yaktığımız kalori. Bunların formülleri var ama ben fitekrandan hesapladım direk kilo vermek ve mevcut kiloyu korumak için kaç kal alman gerektiğini. En iyi hesaplayıcı onun bence. Düşük kalorili beslenince ileride durduğunda ac gezmek istemiyorum😂😂 yavaş ama kesin olsun. Yiyecek kalorilerini de türkçe bi site buldum ordan yapıyorum diyetkolik. Umarım reklam olmuyordur🤔

Bence bu menü daha düşük😂 benim menü 1200 tabi tartı olmadığı için kasık kepçe hesabı. Kepceden kepçeye değişir diye yuvarlıyorum hesabi😂😂
Üste bak duzelttim adet vs yazdım menumu seni etiketlediğim menuye tekrar bak cnm işte 677 klori hesapladı 😂

Bak duzenledim tekrar adet yada yogurt ne kadar vs duzelttım 😂😂
Screenshot_2020-06-11-19-39-02.png

Bazal metabolizma hızı hiç bir şey yapmazken yaktığımız kalori. Bunların formülleri var ama ben fitekrandan hesapladım direk kilo vermek ve mevcut kiloyu korumak için kaç kal alman gerektiğini. En iyi hesaplayıcı onun bence. Düşük kalorili beslenince ileride durduğunda ac gezmek istemiyorum😂😂 yavaş ama kesin olsun. Yiyecek kalorilerini de türkçe bi site buldum ordan yapıyorum diyetkolik. Umarım reklam olmuyordur🤔
Banada 1600 almamı istedi daha yiyebilirsin şu kadar klorin var diyor 😂😂 dedim bu kadar yeter zaten hep evdeyim. çekebilirsem mekik çekiyorum migrenden videolu zumba dans hiit vs yapamadım 😬😬 bari klori az alayım 😊😊

11 haziran

18-6 yaptım, spor yok o_O

13.00– dün akşam için yaptığım lavaş pizzanın kalan çeyreğini yedim:KK48:

16.00– dondurma

19.00– kabak yemeği, 4 yaprak sarma, yoğurt

Bu sabah güzel bi eksi gördüm ama bakalım onu koruyup daha da altına inebilecek miyim pazartesi:21:

Banada 1600 almamı istedi daha yiyebilirsin şu kadar klorin var diyor 😂😂 dedim bu kadar yeter zaten hep evdeyim. çekebilirsem mekik çekiyorum migrenden videolu zumba dans hiit vs yapamadım 😬😬 bari klori az alayım 😊😊
Aslında haklisin ben de bugün leslie yapmayı denedim ama saf taraf hala ağrıyor harekettim kısıtlı. Biraz daha düşürmem gerek benimde galiba

150 mekik çektim 💃💃💃💪💪
Plates lastiği ile çekiyorum 😊 belimde fıtık oldugu için destek alsamda 150 cekiyorum yanma hissi oluşuyor terliyorum 😊

Böyle aç değilim ama canım devamlı birşeyler istiyor.Gece gece lahmacun pizza vs canım çekiyor sanırım bu kabak bana yaramadı 😂
Evet bu huy bende de var. Ac değilim ama psikolojik açlık çekiyorum. Işte de öyle mesela molaya çıkınca tokum ama çalışırken açım. Stres kaynaklı oluyor. Su an diyet stresinden böyle. Baharatlı bi çay iç bana iyi geldi😂 çok güzel gittin bu hafta bozma.

Back