- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #2.141
Ben içmiyorum kahve aram pek yokBugün 17/7 yine.
Öğlen 2 haşlanmış yumurta 7 zeytin 1 salatalık yarim domates 3 çeşit farklı peynir dilimleri. Bir avuç çiğ kuruyemiş. 1 elma.
Akşam: 3 kepce yeşil mercimek çorbası, 1 yk yoğurtla ayran, yeşillik.
Soya sütlü kahve, 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi.
Kızlar ben bu kalori takip uygulamalarına bakarken bi de ne göreyim?kahve az da olsa kaloriliymis Yani ben her sabah içiyorum kahve. Bugüne kadar if yaptığımı sanıyorum meğerse yapmıyormuşum!
Ben ayardan yaptım 8 hafta girdim cnmBana bişey demedi tutturmuş 1800 kalori al diyo
Şekerlimi içiyorsun cnm sıfır şeker ise sorun yokBugün 17/7 yine.
Öğlen 2 haşlanmış yumurta 7 zeytin 1 salatalık yarim domates 3 çeşit farklı peynir dilimleri. Bir avuç çiğ kuruyemiş. 1 elma.
Akşam: 3 kepce yeşil mercimek çorbası, 1 yk yoğurtla ayran, yeşillik.
Soya sütlü kahve, 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi.
Kızlar ben bu kalori takip uygulamalarına bakarken bi de ne göreyim?kahve az da olsa kaloriliymis Yani ben her sabah içiyorum kahve. Bugüne kadar if yaptığımı sanıyorum meğerse yapmıyormuşum!
Hadi bol eksiler cnmYarin kabak detoksu yapıyorum şimdi de kahve iciyorum birazdan spor yapicam kızlar
Iyi yapmissin kırmızı eti tüketmek lazım. Ben masa başı çalışıyorum bütün gün bilgisayar basında kıpırdamadanEvdeyim ben tatlım çalışsam senin gibi bende saldırrımneyse akşam menumu değiştim yemicektim kıymalı havuçlu barbunya mis gibi koktu yedim bi bak kaloriye
Eki Görüntüle 2648113
Şeker kullanmıyorum kahvelerime ama 7 kal da olsa sonuçta ek kalori alınıyor. Aslında her yerde kahve serbest yazıyor ama bilemedim.Şekerlimi içiyorsun cnm sıfır şeker ise sorun yok
Canım ust sol köşede ust ustte çizikler var ona tıkla |||| şu şekilde dönmüş düz hali tıkla planım göreceksin ona tıkla sen 6 hafta yada 8 hafta sonra hedefe gelmek istediğini haftayı belirleBana bişey demedi tutturmuş 1800 kalori al diyo
Evet serbes yazıyor çünki yag yakıyor meto hızlanıyorŞeker kullanmıyorum kahvelerime ama 7 kal da olsa sonuçta ek kalori alınıyor. Aslında her yerde kahve serbest yazıyor ama bilemedim.
Evet canım eşimin işi için.Yarın her şey güzel olur yolunda gider. Is için mi gidiyorsun?
Insallah canimHadi bol eksiler cnm
Canım biraz daha karbonhidrat ağırlıkta olmuş bugün.protein ağırlıklı olursa kendini tok hissedersin.mesela o mısırı 1 tane yesen yetermiş.çünkü kalorisi fazla diye biliyorum yanlışsa biri beni düzeltsin lütfen10;30 2 dilim ekmekle kahvaltı,
Kısa bir yürüyüş
15:00 2 suda kaynamış mısır+karpuz+biraz kiraz
17:00 diş bugdayi yapmış biri, 3 kaşık ondan
19:00 yarım kase şehriye çorbası,5 kaşık bulgur,cacık
20:00 dayanamadım yarından az haşlanmış mısır ve 1 tane mercimek köftesi
Karın egzersizleri
Şimdide 50 mekik ve 50 yan mekik
4 litresu
Lütfen yorum, ve emziriyorum
Mısır görünce dayanamıyorum:)Canım biraz daha karbonhidrat ağırlıkta olmuş bugün.protein ağırlıklı olursa kendini tok hissedersin.mesela o mısırı 1 tane yesen yetermiş.çünkü kalorisi fazla diye biliyorum yanlışsa biri beni düzeltsin lütfengeri kalan ideal.su içmen sütünü de arttırır iyi olmuş
Süt yapar olsunMısır görünce dayanamıyorum:)
Canım şehriye ile bulgur değil de bu ikisini ayrı ayrı yanlarında et ve türleriyle tüketsen senin için daha iyi.10;30 2 dilim ekmekle kahvaltı,
Kısa bir yürüyüş
15:00 2 suda kaynamış mısır+karpuz+biraz kiraz
17:00 diş bugdayi yapmış biri, 3 kaşık ondan
19:00 yarım kase şehriye çorbası,5 kaşık bulgur,cacık
20:00 dayanamadım yarından az haşlanmış mısır ve 1 tane mercimek köftesi
Karın egzersizleri
Şimdide 50 mekik ve 50 yan mekik
4 litresu
Lütfen yorum, ve emziriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?