İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Ben içmiyorum kahve aram pek yok menumde yazmıyorum artık hava ısındı çayda içmiyorum

Şekerlimi içiyorsun cnm sıfır şeker ise sorun yok

Evdeyim ben tatlım çalışsam senin gibi bende saldırrım neyse akşam menumu değiştim yemicektim kıymalı havuçlu barbunya mis gibi koktu yedim bi bak kaloriye
Eki Görüntüle 2648113
Iyi yapmissin kırmızı eti tüketmek lazım. Ben masa başı çalışıyorum bütün gün bilgisayar basında kıpırdamadan evde olunca daha çok yorumluyorsun bir de sende maşallah çoluk çocuk bol. Dikkat et 3 gün böyle düşük 3 gün de 1000 kal üstü git. Sağlığımızı koruyalım

Bana bişey demedi tutturmuş 1800 kalori al diyo
Canım ust sol köşede ust ustte çizikler var ona tıkla |||| şu şekilde dönmüş düz hali tıkla planım göreceksin ona tıkla sen 6 hafta yada 8 hafta sonra hedefe gelmek istediğini haftayı belirle foto benim planım altta yazıyor

Şeker kullanmıyorum kahvelerime ama 7 kal da olsa sonuçta ek kalori alınıyor. Aslında her yerde kahve serbest yazıyor ama bilemedim.
Evet serbes yazıyor çünki yag yakıyor meto hızlanıyor

Ben bu akşam kabak detoksun yanında salatada yedim çünkü benim baktığım yerde sıkılınca salata da tüketilebilir yazıyordu benimde başım ağrıyınca yedim az öncede 1 saat yürüyüp geldim tabanlarım ağrıyor

10;30 2 dilim ekmekle kahvaltı,
Kısa bir yürüyüş
15:00 2 suda kaynamış mısır+karpuz+biraz kiraz
17:00 diş bugdayi yapmış biri, 3 kaşık ondan
19:00 yarım kase şehriye çorbası,5 kaşık bulgur,cacık
20:00 dayanamadım yarından az haşlanmış mısır ve 1 tane mercimek köftesi
Karın egzersizleri
Şimdide 50 mekik ve 50 yan mekik
4 litresu

Lütfen yorum, ve emziriyorum

Canım biraz daha karbonhidrat ağırlıkta olmuş bugün.protein ağırlıklı olursa kendini tok hissedersin.mesela o mısırı 1 tane yesen yetermiş.çünkü kalorisi fazla diye biliyorum yanlışsa biri beni düzeltsin lütfen geri kalan ideal.su içmen sütünü de arttırır iyi olmuş

Mısır görünce dayanamıyorum:)

Canım şehriye ile bulgur değil de bu ikisini ayrı ayrı yanlarında et ve türleriyle tüketsen senin için daha iyi.
Onun dışında bence iyi ama protein yok hele hele emziren birisi için şart. Kas yıkımı olur, vitamin eksikliği olur. Bir de kadınlar hamileleik ve emzirme döneminde bu yüzden çok saç kaybediyor, kemik erimesi başlıyor lütfen dikkatli beslen

Günaydın kızlar
Ben de dün yediklerimden ve içtiğim 2 kadehten sonra sabah tartıya korkarak çıktım ama sonuç -100 gr düne göre
Etkisi yarın mı belli olur tabi bilmiyorum da bugün yine de ayran detoks yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…