• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Öglen sonu ara öğün ve akşam menum gunu bitirecem akşam 18 de 😊 kalori 687 hadi 700 olsun ben gunluk 975 kalori seçtim 1600 önerdi 59 olmam için kasımda olursun 1600 kalori alırsan dedi bende hayır dedim ağustos olsun istedim 975 kalori alırsan olursun dedi ayda 4.5 kilo versem ortalama 2 ayda 9 kilo verrim 😉😉 hedef 58 agustosta 59 olucan dedi bakalım nolcak hem if hem kalori hesaplama ile 😂😂😂

Screenshot_2020-06-12-16-05-07.png

Dün annem el açması börek yaptı yemedim bugünde ballı tahinli katmer tatlısını geri çevirdim irademe sahip çıkmaya çalışıyorum inşallah bozulmaz:dua::dua:
Kendin bilirsin tabiki ama if de bu kadar kisitlama yok. Yoksa devamlilik biraz zor olur. ama eger baslarsam duramam diyorsan çoook haklisin. En azindan bir düzen oturtana kadar iyi olur.
Ama ben o tahinli katmeri geri çevirecegime 1 saat kosmayi tercih ederdim:kk77:
Bravo sana:KK9:

Kendin bilirsin tabiki ama if de bu kadar kisitlama yok. Yoksa devamlilik biraz zor olur. ama eger baslarsam duramam diyorsan çoook haklisin. En azindan bir düzen oturtana kadar iyi olur.
Ama ben o tahinli katmeri geri çevirecegime 1 saat kosmayi tercih ederdim:kk77:
Bravo sana:KK9:
Dimi yersek spor yaparız 😂😂😂

Öglen sonu ara öğün ve akşam menum gunu bitirecem akşam 18 de 😊 kalori 687 hadi 700 olsun ben gunluk 975 kalori seçtim 1600 önerdi 59 olmam için kasımda olursun 1600 kalori alırsan dedi bende hayır dedim ağustos olsun istedim 975 kalori alırsan olursun dedi ayda 4.5 kilo versem ortalama 2 ayda 9 kilo verrim 😉😉 hedef 58 agustosta 59 olucan dedi bakalım nolcak hem if hem kalori hesaplama ile 😂😂😂

Eki Görüntüle 2647999
daha 288 kal alabilirsin. eger aç hissediyorsan biraz protein tüket et vs. :KK6:
2 ayda 10 kg verebilmek için bu kadar az kal mi tüketmelisin diyoro_O ben o zaman bitmisim:KK14:

daha 288 kal alabilirsin. eger aç hissediyorsan biraz protein tüket et vs. :KK6:
2 ayda 10 kg verebilmek için bu kadar az kal mi tüketmelisin diyoro_O ben o zaman bitmisim:KK14:
Yersem ananas yerim 😉 1 nce dilim 100 grm gelmez 54 kalori 😍😍 evet 975 alırsam 68 den 59 olucam 2 ayda 😍

Eki Görüntüle 2647999
Bana bişey demedi tutturmuş 1800 kalori al diyo😮

Bugün 17/7 yine.
Öğlen 2 haşlanmış yumurta 7 zeytin 1 salatalık yarim domates 3 çeşit farklı peynir dilimleri. Bir avuç çiğ kuruyemiş. 1 elma.
Akşam: 3 kepce yeşil mercimek çorbası, 1 yk yoğurtla ayran, yeşillik.
Soya sütlü kahve, 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi.
Kızlar ben bu kalori takip uygulamalarına bakarken bi de ne göreyim?🤔 kahve az da olsa kaloriliymis😲 Yani ben her sabah içiyorum kahve. Bugüne kadar if yaptığımı sanıyorum meğerse yapmıyormuşum!😣

Ama ifle bu kaloriyi güne degil saatlere yayiyoruz zor olmasin. Ben 1200 aliyorum onunla bile yari aç yari tok geziyorum :KK16:
Neyse ya ben de 4 ayda vereyim ne olacak :cool:
Evdeyim ben tatlım çalışsam senin gibi bende saldırrım 😂😂 neyse akşam menumu değiştim yemicektim kıymalı havuçlu barbunya mis gibi koktu yedim 😉 bi bak kaloriye 😍
Screenshot_2020-06-12-19-27-34.png

Back