- 7 Mayıs 2012
- 7.209
- 8.232
- 398
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #2.101
Çekmiyor de:)Böyle aç değilim ama canım devamlı birşeyler istiyor.Gece gece lahmacun pizza vs canım çekiyor sanırım bu kabak bana yaramadı
Yok asla bozmam çok kötü inat ettim kendimle.60ı göreyim o zaman kendimi ödüllendiririm.şu an soda limon iyi gidiyor gibuEvet bu huy bende de var. Ac değilim ama psikolojik açlık çekiyorum. Işte de öyle mesela molaya çıkınca tokum ama çalışırken açım. Stres kaynaklı oluyor. Su an diyet stresinden böyle. Baharatlı bi çay iç bana iyi geldiçok güzel gittin bu hafta bozma.
Bende bu aralar 16/8 yapıyorum genelde akşam yemegini ya 18 de ya 18.30 nadir olarak 17.30 yada 19 da bırakıyorum akşam yemeginiben yıllar önce hep 54-56 kilodaydım hiç kilomu ustune çıkmadım ilk hamilelik sonrası 80 kiloydum 17.30 da bırakırdım yemeyi 3 ayda 80 kilodan 56 kiloya düştüm ve uzun sure korudum kilo almadım 2.hamilelik düşünene kadar 72 ile doguma girdim 63-64 le dogumdan çıktım emzirmede dikkat ettim tekrar 56 oldum yine uzun zaman kilo almadım.tedavi gördüm yumurtalık kisti vs hormon ilaç vs derken ustune bahar alerjisi oldum tedavi sırasında bir ilaca alerjim olmuştu tetikledi sanırım bahar alerjisi oldum her bahar kortizonlu ilaçlar spreyler derken 63 kilo oldum 27 ay tedavi oldum 27.ay ikiz gebe oldugumu ögrendim iki oglum var ustüne ikiz kızlarım oldu şükür şimdi 3.5 yaşındalar 63 kiloydum ikizlerde 75 le dogum yaptım 64-65 kilo ile eve geldim illk zamanlar kilo almadım ama artık beden uykusuz kalınca enerjim düşünce kendimi çikolata tahin pekmez bal kaymak birde ekmekli yedim 18 aylıklardı 73 kiloydum ve sadece 9 kilo aldım bana göre o kadar tatlılı ekmekli olmasına ragmen 18 ayda azdı 9 kilo çünkü ben yagdan kilo verdim tekrar zayıflama macerasına atıldım 64 kilo oldum ama ikizlerle sporsuz olmuyordu emzirmede olunca zaten bende çocuklugumdan bu gune kansızlık da var emzirmeyi bıraktım tekrar kan verdim çünki enerjim yoktu kanım tekrar düşmüş geçen sene eylul ekim ayı tekrar b12 demir vitaminler oldum 67-68 ustune corana derken ramazanda ye iç yat derken 70.10 la 27 mayısta if diyetine girdim geçtiğimiz pazartesi 68.10 geldim hedef 58 aslında geride kalan sayfalarda yine hayatımı anlattım 3-4 defa yazmışımdır
ay mükemmel! ben de hiç bir detoks kabak dahil bunu yapmiyorKabak detoksuyla 1 günde 400 gr gitti arkadaşlar.
Canım bence bir yerde yanlış yapıyosun çünkü kabak detoxu yapıp da vermeyen hiç görmedim.bak mesela ben şimdi ekmeksiz bir yumurta 1 dilim peynir 2 zeytin 1 salatalıkla kahvaltı yaptım.öğlene 1 kabağı soteleyeceğim yağsız tavada iki kaşık yoğurt 1 cevizle karıştırıp yiyeceğim. Öğleden sonra 1 meyve atşam yine kabak.1 saat yürüyüş ve 20dk chloe ting.bol su.ay mükemmel! ben de hiç bir detoks kabak dahil bunu yapmiyorbir de dukan birasi deniycem.
hiç vermiyor degilim canim :) ama 1 günde 400gr gitmiyor ben sivi yaptigimda max 300 görmüstüm ki o da genelde uzun süre normal beslendikten sonra yaptigim ilk detokstu. çok güzel gitmis seninCanım bence bir yerde yanlış yapıyosun çünkü kabak detoxu yapıp da vermeyen hiç görmedim.bak mesela ben şimdi ekmeksiz bir yumurta 1 dilim peynir 2 zeytin 1 salatalıkla kahvaltı yaptım.öğlene 1 kabağı soteleyeceğim yağsız tavada iki kaşık yoğurt 1 cevizle karıştırıp yiyeceğim. Öğleden sonra 1 meyve atşam yine kabak.1 saat yürüyüş ve 20dk chloe ting.bol su.
Merhaba kızlar
Bu akşam dışarda yemek yiyeceğiz çünkü doğum günüm
Akşam 8-9 gibi yeriz diye düşünüyorum, tabi yanında bir kadeh içeceğim
O sebeple bugün 3e kadar bişey yememeyi hedefliyorum
Kendimi mutfak temizliğine verdim
Ayy uygulama çok iyiymiş sevdim pazartesinden itibaren ben de buna göre yapayımSlm kızlar bol eksiler
12 haziran menum 16/8
Bugunkü yediklerimakşamda sutte sade gevrek yicegim 18 de kapanış
Eki Görüntüle 2647876
Nice mutlu yıllara bugün senin gününmüş ye gitsin.Benim eşiminde 1 temmuzda doğum günü.O zamana kadar 60 olmak için uğraşacağım sonra yiyeceğimMerhaba kızlar
Teşekkürler canımİyiki dogdun nice mutlu yaşların olsun ailenle birlikte
TeşekkürlerNice mutlu yıllara bugün senin gününmüş ye gitsin.Benim eşiminde 1 temmuzda doğum günü.O zamana kadar 60 olmak için uğraşacağım sonra yiyeceğimkendime böyle bir hedef koydum.
O zaman iyi ki doğdun! Iyi eğlencelerMerhaba kızlar
Çok çooook teşekkürlerO zaman iyi ki doğdun! Iyi eğlenceler
Merhaba kızlar
Ayy canım sabah 1 ince dilim yense geceye kadar yakardın birde 30 dkk sporla yok olurduDün annem el açması börek yaptı yemedim bugünde ballı tahinli katmer tatlısını geri çevirdim irademe sahip çıkmaya çalışıyorum inşallah bozulmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?