- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #2.081
Bazal metabolizma hızı hiç bir şey yapmazken yaktığımız kalori. Bunların formülleri var ama ben fitekrandan hesapladım direk kilo vermek ve mevcut kiloyu korumak için kaç kal alman gerektiğini. En iyi hesaplayıcı onun bence. Düşük kalorili beslenince ileride durduğunda ac gezmek istemiyorumBen ortalama giriyorum bi bak istersen uygulamayı paylaşıyorum birazdanama ben surekli evdeyim canım 677 kaloriyi yakmıyorumdur
Bence bu menü daha düşük
Üste bak duzelttim adet vs yazdım menumu seni etiketlediğim menuye tekrar bak cnm işte 677 klori hesapladıBence bu menü daha düşükbenim menü 1200 tabi tartı olmadığı için kasık kepçe hesabı. Kepceden kepçeye değişir diye yuvarlıyorum hesabi
Evet ortalamanın ta altı ya az ustudurBence bu menü daha düşükbenim menü 1200 tabi tartı olmadığı için kasık kepçe hesabı. Kepceden kepçeye değişir diye yuvarlıyorum hesabi
Banada 1600 almamı istedi daha yiyebilirsin şu kadar klorin var diyorBazal metabolizma hızı hiç bir şey yapmazken yaktığımız kalori. Bunların formülleri var ama ben fitekrandan hesapladım direk kilo vermek ve mevcut kiloyu korumak için kaç kal alman gerektiğini. En iyi hesaplayıcı onun bence. Düşük kalorili beslenince ileride durduğunda ac gezmek istemiyorumyavaş ama kesin olsun. Yiyecek kalorilerini de türkçe bi site buldum ordan yapıyorum diyetkolik. Umarım reklam olmuyordur
Ingilizce değilmi bu programBu uygulama canım 677 hesapladı ama hadi ortalama 900 ya var ya yok cnm menume bi bakarmısınfoto paylaşıyorum mavi çizgi içinde kullandıgım uygulama
Eki Görüntüle 2647489
Aslında haklisin ben de bugün leslie yapmayı denedim ama saf taraf hala ağrıyor harekettim kısıtlı. Biraz daha düşürmem gerek benimde galibaBanada 1600 almamı istedi daha yiyebilirsin şu kadar klorin var diyordedim bu kadar yeter zaten hep evdeyim. çekebilirsem mekik çekiyorum migrenden videolu zumba dans hiit vs yapamadım bari klori az alayım
Hayır turkce cnmIngilizce değilmi bu program
ÖylemiHayır turkce cnm
İndirdinmiÖylemi
Sabah daha iyi olur benceHaftaya birde vardıyam degısecek .Sabah spor yapıcam artık yapıcak bısey yok
Evet bu huy bende de var. Ac değilim ama psikolojik açlık çekiyorum. Işte de öyle mesela molaya çıkınca tokum ama çalışırken açım. Stres kaynaklı oluyor. Su an diyet stresinden böyle. Baharatlı bi çay iç bana iyi geldiBöyle aç değilim ama canım devamlı birşeyler istiyor.Gece gece lahmacun pizza vs canım çekiyor sanırım bu kabak bana yaramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?