• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Canim domates zordur biraz mesala salatalık kabak patlıcan çok arsız
Keşke salatalık ekseydin
nane , feslegen falan ektim bi arkadasim organik tarim yapiyor o vermisti bi heves ektim ama olmadi. salatalik cok buyuyor ya saksi da pek olmaz gibi. Yeniden fide alacagim benim kayinvalidenin bahcesinden çalacagim bu sefer :-) Büyümeye basladiklarinda yasanilan mutluluk yetiyor.

Arkadaşlar kekreyemiş rize ve yurt dışındada yetişiyor aktarlardan temin edebilirsiniz vitamin açısından süper bagırsak çalıştırıyor sabah ve akşam ogunlerinden önce gunde 2 defa yemeklerden 30 dkk önce 1 tatlı kaşık 1 su bardagı yogurda ekleyip tuketiyorsunuz
😍😎 bende almayı düşünüyorum aktarlara bakıcam çok ilaç kullanıyorum demir vitaminide barındırıyor neden olmasın ee kabızlık sorunuda oluyor denemekte fayda var 😉😉

Screenshot_2020-06-11-12-10-20-1.png

Bu meyvesi kurutulmuş öğütülmüş olarak satılıyor 😉

Screenshot_2020-06-11-11-47-35.png

Allah herkese toprakla uğraşmayı nasip etsin
Bambaşka bi aşk💕

Bende köye göçmeyi düşünüyorum ama çocuğun eğitimi olacağı için bir ayağımız her zaman şehirde olacak.
Kızım 4,5 yaşında tohumdan filizlendirme çalışmalarımız var gözlemliyoruz . Elmamız daha erken filizlendi limon ve erik biraz geç olacak ya da olmayacak gb

Kabak detoksunu nasıl yapıyorsun nilaykececinin incelemiştim, tansiyonum düşük olduğu için yapamıyorum yerlerdeyim diğer türlü
Canım sabah ekmeksiz yumurta salatalık yeşillik 1 dilim peynir.öğlen kabak ceviz yoğurt.Ara da iki tane meyve yiyorum muz ananas gibi akşam yine kabak ceviz yoğurt

Kabak detoksunu nasıl yapıyorsun nilaykececinin incelemiştim, tansiyonum düşük olduğu için yapamıyorum yerlerdeyim diğer türlü
Sabah 2 adet haşlanmış yumurta yeşillik 1 kibrit kutusu buyuklugu peynir domates salatalık( yumurta protein eksikliği olmasın diye ) öneriliyor

Öglen kabak detoks cevizli olmalı 1 adet

İkindin ara ogun de( 2 çeşit meyve ) yada sadece yogurtlu ananas tarçınlı cevizli olmalı 1 adet

Akşam kabak detoks mutlaka ceviz olmalı 1 adet

Aralarda - yeşil cay, bol ,su ,sade maden suyu

Vucur arındırışdıgı için şekerli çaylar kahveler olmamalı 😊

3 gun ara vermeden yaparsan 2 kilo veriliyor😍

Son düzenleme:
Menum

16/8

10 Salamlı yumurta ekmek 3 zeytin salatalık domates

12.30 Kayısılı yogurt

16 da tarçınlı kahve 2 kare bitter

18 de sutte sade gevrek kapanış

Detok su bol su

100 mekik

Son düzenleme:
Sabah 2 adet haşlanmış yumurta yeşillik 1 kibrit kutusu buyuklugu peynir domates salatalık( yumurta protein eksikliği olmasın diye ) öneriliyor

Öglen kabak detoks cevizli olmalı 1 adet

İkindin ara ogun de( 2 çeşit meyve ) yada sadece yogurtlu ananas tarçınlı cevizli olmalı 1 adet

Akşam kabak detoks mutlaka ceviz olmalı 1 adet

Aralarda - yeşil cay, bol ,su ,sade maden suyu

Vucur arındırışdıgı için şekerli çaylar kahveler olmamalı 😊

3 gun ara vermeden yaparsan 2 kilo veriliyor😍
Ben gecen yıl yapmıştım 1buçuk kilo vermiştim gerçekten çok etkiliydi.tabi bu bulunduğun kiloya göre de değişiyor.geçen yıl bu halimden daha zayıftım 😂inşallah bu sene de veririm.hayatımda ilk defa bu kilodayım hiç 60 ı geçtiğimi hatırlamıyorum gerellikle 54 55 56 ydım😂

Ben gecen yıl yapmıştım 1buçuk kilo vermiştim gerçekten çok etkiliydi.tabi bu bulunduğun kiloya göre de değişiyor.geçen yıl bu halimden daha zayıftım 😂inşallah bu sene de veririm.hayatımda ilk defa bu kilodayım hiç 60 ı geçtiğimi hatırlamıyorum gerellikle 54 55 56 ydım😂
Yine olursun cnm 😍😍bu azmi görüyorum sende

Kaç kilosun canım ? Bende geçen yıl çok iyiydim doğumdan sonra toplamıştım, yürüyüşü sporu bıraktı yediklerimde dikkat etmeyince covid 19 bahanesiyle aldım başımı 72 lere ulaştım. Geçen seneki giydiğim şortlar dar oluyor.

Menum

16/8

10 Salamlı yumurta ekmek 3 zeytin salatalık domates

12.30 Kayısılı yogurt

16 da tarçınlı kahve 2 kare bitter

18 de sutte sade gevrek kapanış

Detok su bol su

100 mekik

Canım kahvaltın çok hafif geldi gözüme.
Ben akşam 21.00-22.00 gb bırakıyorum yeme-içmeyi öğlen 12:30 a kadar yemiyorum , 12:30-2:45 arasında kahvaltı ediyorum ama (2 yumurta, bol yeşillik domates salatalık peynir , yoğurt ve meyve yiyorum) fazla yiyorum sonrasında sadece yeşilçay , dukan birası içiyorum, akşam 19:00 a kadar sonrasında akşam yemeği ve kapanış , yemekten sonra belki meyve yersem yiyorum.

Kaç kilosun canım ? Bende geçen yıl çok iyiydim doğumdan sonra toplamıştım, yürüyüşü sporu bıraktı yediklerimde dikkat etmeyince covid 19 bahanesiyle aldım başımı 72 lere ulaştım. Geçen seneki giydiğim şortlar dar oluyor.
62.5 şu an canım.geçen hafta başladım ife.10 gün oldu

Ben kendimle kıyaslayınca süper kilodasın benim idealim 62 ler:dua: dikkatli yaşarsak istediğimiz kiloya ulaşırız.
Canım ben hamileydim bebeğimi kaybettim o yüzden bu kilolara çıktım normalde dediğim gibi hayatımın hiç bir aşamasında 60ı geçmemiştim.benim idealimde 54 55.çünkü 162 boyum.

Back