- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #2.021
Hemde ne biçim düşkünüm bide hamburgere süşkümüm.Bugün tartıda 71.2 çıktım
önce ki kilona göre çok mu az mi?
e supermis daha simdiden 1 kg gitmis! haftanin sampiyonu geliyor galiba :)1 sayfada kilo günceli duruyor cnm72.30 şimdi 71 .10 geliyor
bence deKesinlikle kabızlıktandır kuzum
Haftanın şampiyonluğuna ben de adayıme supermis daha simdiden 1 kg gitmis! haftanin sampiyonu geliyor galiba :)
Oooo kapişmaHaftanın şampiyonluğuna ben de adayım
Aah kıyamambence deneyse bissürü sey içtim dünden beri geçer artik herhalde. bu ne kayisi çayi, bu ne yogurt suyu, bu ne biberiye, bu ne kefir, yildim valla :d
Şu an 1.200 eksideyim bu kabak detoksuyla 1 kilo daha vermeyi hedefledim inşOooo kapişmaharika yaaa
Ya o salatalıklara bayıldım
Vaaay hadi inşallah.Haftanın şampiyonluğuna ben de adayım
Bende saksıya domates ektim 5 fide hepsi öldü 1 ı kaldıŞunların güzelliğine bakarmisiniz hepsi bahçemden
Canım sen nerde yaşıyorsun
Allah herkese toprakla uğraşmayı nasip etsinMahsulleriniz bahçenizden sanırım afiyet olsun
Yakın olsanız ikram etsem dalında görseniz bideYa o salatalıklara bayıldım
Antalya dağ köyü muhteşem buralar keşke gelebilsenizCanım sen nerde yaşıyorsungelip bahçeni talan edeyim
Canim domates zordur biraz mesala salatalık kabak patlıcan çok arsızBende saksıya domates ektim 5 fide hepsi öldü 1 ı kaldı
Tayin isteyeceğiz inşallah o taraflara.bizimde hayalimiz bağ bahçe müstakil evAntalya dağ köyü muhteşem buralar keşke gelebilseniz
Keşke canımYakın olsanız ikram etsem dalında görseniz bide
Benimde hayalimdi istanbul dan gelin geldimTayin isteyeceğiz inşallah o taraflara.bizimde hayalimiz bağ bahçe müstakil evaileledimizin var alışkınız bahçeden tarladan yemeğe.kendimizde istiyoruz nasip olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?