- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #2.001
Sen de benim gibi tatlıya düşkünsün galiba. Bugün fıstık ezmesi yaptım ballı ve dark kakaolu arada tatlı isteği geldiğinde yiyeceğim. Güzel oluyor tadı. Fıstık, kakao ve bal. Pekmez ve/veya tahinde güzel oluyor içinde tavsiye ederim ama günde bi tatlı kaşığı kadar zaten yetiyor. Bir de pişmeyen fit tatlılar da var şekersiz unsuz arada onlardan da minik minik yapabilirsin. Gramında dikkat etmek ve az yapmak önemli.Bi sufle yedim burnumdan geldi.Kaçamakları çok kaçırmamak gerekıo.Eki Görüntüle 2647092
Yerine besleyici seyler koymak lazim ama. Yani benim hipoglisemim var belki ondan bilmiyorum ama bu kadar az yersem gözümü açamam ve kovulurumAslında acılı ton balıkta meto hızlandırıyor haftaya kilo durumuma göre ayarlicam hatta o pudingleri yemem hatta menudekini bir kaçını yemem
Umarım eksidir yani eksi görürsunYarın bi tartiya çıkıcam benfazla görürsem hafta sonu yine detoks of ya
Baktım bir marka üretiyor ama ben yurt dışında yaşıyorum. Alamam onuUmarım eksidir yani eksi görürsunben tahıllı kahve buldum hem tok tutuyor hemde ara ögün olarak içebilirsin
Google amcaya arat tahıllı kahve diye
Kuzum benim dünkü kabızlık için paylaşım yaptım onlarıda dene bir bak canımBaktım bir marka üretiyor ama ben yurt dışında yaşıyorum. Alamam onuiçen herkes beğenmiş.
Tartı da artı görünüyorum umarım kabizliktandirbana yine detoks yolları göründü.
denerim canim sag olKuzum benim dünkü kabızlık için paylaşım yaptım onlarıda dene bir bak canım
Hemde ne biçim düşkünüm bide hamburgere süşkümüm.Bugün tartıda 71.2 çıktımSen de benim gibi tatlıya düşkünsün galiba. Bugün fıstık ezmesi yaptım ballı ve dark kakaolu arada tatlı isteği geldiğinde yiyeceğim. Güzel oluyor tadı. Fıstık, kakao ve bal. Pekmez ve/veya tahinde güzel oluyor içinde tavsiye ederim ama günde bi tatlı kaşığı kadar zaten yetiyor. Bir de pişmeyen fit tatlılar da var şekersiz unsuz arada onlardan da minik minik yapabilirsin. Gramında dikkat etmek ve az yapmak önemli.
Aynen yavaş yenmeli tam doymadan kalkmak yemek öncesi 350 mlm su içiyorum 10 dkk sonra yemek yediğimde az yiyorum doyuyorumdenerim canim sag olkullandigim ilaç da biraz etkili sanirim bu sorunda. Normalde C vitaminine basladigimda iyi gelir dün basladim bakalim.
Bugün aksamdan itibaren çorba içip kapatacagim. öglenleri saglam aksamlari çesitli çorbalar. Eristeli mercimek yaptim, eriste pek iyi bir tercih degil ama, onsuzda tadi olmuyor az koydum. Bu hafta kalori saymada pek basarili olamadim her seyi gramla ölçmek çok bunaltici, o yüzden kendimi sartladim tam doymadan ama aç kalkmadan bitirecegim. Bunu anlamak için de çook yavas yemek lazim...
Hadi bol şans tatlım11, 12, 13 haziran 18/6
Uyanınca 2 bardak su
Sabah 1 yumurta domates salatalık peynir 2 zeytin
Öğle 1 kabak detoks
Ara 2 meyve
Akşam 1 kabak detoks ( eğer acıkırsam yanına bol yeşillikli salata)
Her gün 3 litre su
20 dk chloe ting +yürüyüş
Kahve ve çay 5 bardağı gecmeyecek şekilde içilebilir.
Slm hoşgeldiniz bizimlemisinizSlm kızlar, bende yeni if e başladım p.tesi gününden itibaren. Hayatta kahvaltısız yapamazdım ama yapabiliyormuşum. Birde sağlıklı besleniyoruz vb grupları doktorları takipteyim.
Çok iyi süper eksilmeHemde ne biçim düşkünüm bide hamburgere süşkümüm.Bugün tartıda 71.2 çıktım
önce ki kilona göre çok mu az mi?Hemde ne biçim düşkünüm bide hamburgere süşkümüm.Bugün tartıda 71.2 çıktım
Slm hoşgeldiniz bizimlemisiniz
1 sayfada kilo günceli duruyor cnmönce ki kilona göre çok mu az mi?
İlk sayfada kurallarımız var tatlı uyarsan mutlu oluruz motive oluruzOlabilirim isterseniz. Menü ve spor bildirimi mi yapıyorsunuz geçmişi pek inceleyemedim , if olunca dikkatimi çekti.
yemek öncesinde su içmek ise yariyor evet. Aç degil ama en azindan yemekten sonra kahve ve çay içince tam tokluk yasatacak kadar birakmak lazim. Ben yemekten sonra kahve içerken "ay sistim" diyorum:) hep hizli yemekten.Aynen yavaş yenmeli tam doymadan kalkmalk yemek öncesi 350 mlm su içiyorum 10 dkk sonra yemek yediğimde az yiyorum doyuyorum
Kesinlikle kabızlıktandır kuzumBaktım bir marka üretiyor ama ben yurt dışında yaşıyorum. Alamam onuiçen herkes beğenmiş.
Tartı da artı görünüyorum umarım kabizliktandirbana yine detoks yolları göründü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?