• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Bi sufle yedim burnumdan geldi.Kaçamakları çok kaçırmamak gerekıo.Eki Görüntüle 2647092
Sen de benim gibi tatlıya düşkünsün galiba. Bugün fıstık ezmesi yaptım ballı ve dark kakaolu arada tatlı isteği geldiğinde yiyeceğim. Güzel oluyor tadı. Fıstık, kakao ve bal. Pekmez ve/veya tahinde güzel oluyor içinde tavsiye ederim ama günde bi tatlı kaşığı kadar zaten yetiyor. Bir de pişmeyen fit tatlılar da var şekersiz unsuz arada onlardan da minik minik yapabilirsin. Gramında dikkat etmek ve az yapmak önemli.

Aslında acılı ton balıkta meto hızlandırıyor haftaya kilo durumuma göre ayarlicam hatta o pudingleri yemem hatta menudekini bir kaçını yemem 😋😋
Yerine besleyici seyler koymak lazim ama. Yani benim hipoglisemim var belki ondan bilmiyorum ama bu kadar az yersem gözümü açamam ve kovulurum😂😂 şu sıralar bile zorlaniyorum ya iş stresi yoğun ondan ya da seker düşüyor. Şok diyetler de sağlıklı insanı da hasta eder. Güzel gidiyorsun bence hiç gerek yok dengeni bozup risk almaya.

Yarın bi tartiya çıkıcam ben🙈 fazla görürsem hafta sonu yine detoks😂😂😂 of ya🤣
Umarım eksidir yani eksi görürsun 😍 ben tahıllı kahve buldum hem tok tutuyor hemde ara ögün olarak içebilirsin 😉

Google amcaya arat tahıllı kahve diye 😋😋

Umarım eksidir yani eksi görürsun 😍 ben tahıllı kahve buldum hem tok tutuyor hemde ara ögün olarak içebilirsin 😉

Google amcaya arat tahıllı kahve diye 😋😋
Baktım bir marka üretiyor ama ben yurt dışında yaşıyorum. Alamam onu:( içen herkes beğenmiş.
Tartı da artı görünüyorum umarım kabizliktandir😑 bana yine detoks yolları göründü.

Baktım bir marka üretiyor ama ben yurt dışında yaşıyorum. Alamam onu:( içen herkes beğenmiş.
Tartı da artı görünüyorum umarım kabizliktandir😑 bana yine detoks yolları göründü.
Kuzum benim dünkü kabızlık için paylaşım yaptım onlarıda dene bir bak canım 😕

Kuzum benim dünkü kabızlık için paylaşım yaptım onlarıda dene bir bak canım 😕
denerim canim sag ol:KK200: kullandigim ilaç da biraz etkili sanirim bu sorunda. Normalde C vitaminine basladigimda iyi gelir dün basladim bakalim.
Bugün aksamdan itibaren çorba içip kapatacagim. öglenleri saglam aksamlari çesitli çorbalar. Eristeli mercimek yaptim, eriste pek iyi bir tercih degil ama, onsuzda tadi olmuyor az koydum. Bu hafta kalori saymada pek basarili olamadim her seyi gramla ölçmek çok bunaltici, o yüzden kendimi sartladim tam doymadan ama aç kalkmadan bitirecegim. Bunu anlamak için de çook yavas yemek lazim...

11, 12, 13 haziran 18/6
Uyanınca 2 bardak su
Sabah 1 yumurta domates salatalık peynir 2 zeytin
Öğle 1 kabak detoks
Ara 2 meyve
Akşam 1 kabak detoks ( eğer acıkırsam yanına bol yeşillikli salata)
Her gün 3 litre su
20 dk chloe ting +yürüyüş
Kahve ve çay 5 bardağı gecmeyecek şekilde içilebilir.

Sen de benim gibi tatlıya düşkünsün galiba. Bugün fıstık ezmesi yaptım ballı ve dark kakaolu arada tatlı isteği geldiğinde yiyeceğim. Güzel oluyor tadı. Fıstık, kakao ve bal. Pekmez ve/veya tahinde güzel oluyor içinde tavsiye ederim ama günde bi tatlı kaşığı kadar zaten yetiyor. Bir de pişmeyen fit tatlılar da var şekersiz unsuz arada onlardan da minik minik yapabilirsin. Gramında dikkat etmek ve az yapmak önemli.
Hemde ne biçim düşkünüm bide hamburgere süşkümüm.Bugün tartıda 71.2 çıktım

Slm kızlar, bende yeni if e başladım p.tesi gününden itibaren. Hayatta kahvaltısız yapamazdım ama yapabiliyormuşum. Birde sağlıklı besleniyoruz vb grupları doktorları takipteyim.

denerim canim sag ol:KK200: kullandigim ilaç da biraz etkili sanirim bu sorunda. Normalde C vitaminine basladigimda iyi gelir dün basladim bakalim.
Bugün aksamdan itibaren çorba içip kapatacagim. öglenleri saglam aksamlari çesitli çorbalar. Eristeli mercimek yaptim, eriste pek iyi bir tercih degil ama, onsuzda tadi olmuyor az koydum. Bu hafta kalori saymada pek basarili olamadim her seyi gramla ölçmek çok bunaltici, o yüzden kendimi sartladim tam doymadan ama aç kalkmadan bitirecegim. Bunu anlamak için de çook yavas yemek lazim...
Aynen yavaş yenmeli tam doymadan kalkmak yemek öncesi 350 mlm su içiyorum 10 dkk sonra yemek yediğimde az yiyorum doyuyorum 😊

Son düzenleme:
11, 12, 13 haziran 18/6
Uyanınca 2 bardak su
Sabah 1 yumurta domates salatalık peynir 2 zeytin
Öğle 1 kabak detoks
Ara 2 meyve
Akşam 1 kabak detoks ( eğer acıkırsam yanına bol yeşillikli salata)
Her gün 3 litre su
20 dk chloe ting +yürüyüş
Kahve ve çay 5 bardağı gecmeyecek şekilde içilebilir.
Hadi bol şans tatlım 😍 bol eksiler

Aynen yavaş yenmeli tam doymadan kalkmalk yemek öncesi 350 mlm su içiyorum 10 dkk sonra yemek yediğimde az yiyorum doyuyorum 😊
yemek öncesinde su içmek ise yariyor evet. Aç degil ama en azindan yemekten sonra kahve ve çay içince tam tokluk yasatacak kadar birakmak lazim. Ben yemekten sonra kahve içerken "ay sistim" diyorum:) hep hizli yemekten.

Back