- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.981
Diş macunu değişikliği de yapar. En iyisi doktora sormak aynen.Evet yarın doktora sorayım. O ilaçla alakası yok derse bunun için ayrı bi doktora giderim
Yediğim içtiğimin zevki yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diş macunu değişikliği de yapar. En iyisi doktora sormak aynen.Evet yarın doktora sorayım. O ilaçla alakası yok derse bunun için ayrı bi doktora giderim
Yok aksine diyet yaparsan kilo verirsin ama yersen kilo yaparBen baya bi vitamin kullanıyorum inşallah bunlar kilo vermeyi zorlaştırmıyordur
Aynı yanıyor salata domates yakıyorEvet yarın doktora sorayım. O ilaçla alakası yok derse bunun için ayrı bi doktora giderim
Tantum gargara varsa oda iyi yani agız için gargara marka önemli değilEvet yarın doktora sorayım. O ilaçla alakası yok derse bunun için ayrı bi doktora giderim
Bazı complexe vitaminler yapıyor gibi geliyor. Ben de çok kullanırım sindirim sorunu olunca mecbur alıyorsun. Işte 1 aydır c ve d dışında takviye almıyorum. Diyete de başladım bakalım.Ben baya bi vitamin kullanıyorum inşallah bunlar kilo vermeyi zorlaştırmıyordur
Benexol e vitamini d vitamini demir omega3 Q10 prowomen kullanıyorum.benim sezeryan sonrası anemim başladı üç ay oldu düzelmedi.Senin kullanacağın iğneler çok yakıyor canım inşallah değerlerin artarYok aksine diyet yaparsan kilo verirsin ama yersen kilo yapar
Ayy geçer inşallahAynı yanıyor salata domates yakıyor
Hiç gargara yok bizde ya Yarın doktordan sonra bakcam bi çaresineTantum gargara varsa oda iyi yani agız için gargara marka önemli değil
Harbiden şok diyet ama ben bunları yiyip bütün gün evde kıpırdamadan durmalıyımArkadaşlar 3 gunluk şok diyetle 2 kilo
1 gün
Eki Görüntüle 2647059
2 gün
Eki Görüntüle 2647060
3 gün
Eki Görüntüle 2647061
Yarın bunu yapıcam bi bakalım nasıl olucak
Canım ekler görünmüyorYarın bunu yapıcam bi bakalım nasıl olucak
Harika canım. Ben de buna yakın yulaf ve çeşitli tohumlardan yapıyorum ekmeği. Kırmızı mercimekten makarna da yapılıyor erişte gibi. Gluten free tariflerde var seviyorsan arada yap.
Aslında acılı ton balıkta meto hızlandırıyor haftaya kilo durumuma göre ayarlicam hatta o pudingleri yemem hatta menudekini bir kaçını yememHarbiden şok diyet ama ben bunları yiyip bütün gün evde kıpırdamadan durmalıyım