- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #2.041
Aaaa bende balkona ekeyim diyorumCanim domates zordur biraz mesala salatalık kabak patlıcan çok arsız
Keşke salatalık ekseydin
Burda havalar sıcak geç ekmişte olabilir biz 1 aydır yiyozKeşke canım
Allahtan annemlerinde bahçesi var onlar sayesinde bizde çoğu zaman dalından yiyebiliyoruz
Ama daha salatalıklar olmamış onların
Bak acı biberde yetişir ama normal biber biraz hastalaniyoAaaa bende balkona ekeyim diyorum
O zaman salatalıkla başlayayım bide acı biber istiyorum
nane , feslegen falan ektim bi arkadasim organik tarim yapiyor o vermisti bi heves ektim ama olmadi. salatalik cok buyuyor ya saksi da pek olmaz gibi. Yeniden fide alacagim benim kayinvalidenin bahcesinden çalacagim bu seferCanim domates zordur biraz mesala salatalık kabak patlıcan çok arsız
Keşke salatalık ekseydin
Allah herkese toprakla uğraşmayı nasip etsin
Bambaşka bi aşk
Şu an 1.200 eksideyim bu kabak detoksuyla 1 kilo daha vermeyi hedefledim inş
Canım sabah ekmeksiz yumurta salatalık yeşillik 1 dilim peynir.öğlen kabak ceviz yoğurt.Ara da iki tane meyve yiyorum muz ananas gibi akşam yine kabak ceviz yoğurtKabak detoksunu nasıl yapıyorsun nilaykececinin incelemiştim, tansiyonum düşük olduğu için yapamıyorum yerlerdeyim diğer türlü
Sabah 2 adet haşlanmış yumurta yeşillik 1 kibrit kutusu buyuklugu peynir domates salatalık( yumurta protein eksikliği olmasın diye ) öneriliyorKabak detoksunu nasıl yapıyorsun nilaykececinin incelemiştim, tansiyonum düşük olduğu için yapamıyorum yerlerdeyim diğer türlü
Ben gecen yıl yapmıştım 1buçuk kilo vermiştim gerçekten çok etkiliydi.tabi bu bulunduğun kiloya göre de değişiyor.geçen yıl bu halimden daha zayıftımSabah 2 adet haşlanmış yumurta yeşillik 1 kibrit kutusu buyuklugu peynir domates salatalık( yumurta protein eksikliği olmasın diye ) öneriliyor
Öglen kabak detoks cevizli olmalı 1 adet
İkindin ara ogun de( 2 çeşit meyve ) yada sadece yogurtlu ananas tarçınlı cevizli olmalı 1 adet
Akşam kabak detoks mutlaka ceviz olmalı 1 adet
Aralarda - yeşil cay, bol ,su ,sade maden suyu
Vucur arındırışdıgı için şekerli çaylar kahveler olmamalı
3 gun ara vermeden yaparsan 2 kilo veriliyor
Yine olursun cnmBen gecen yıl yapmıştım 1buçuk kilo vermiştim gerçekten çok etkiliydi.tabi bu bulunduğun kiloya göre de değişiyor.geçen yıl bu halimden daha zayıftıminşallah bu sene de veririm.hayatımda ilk defa bu kilodayım hiç 60 ı geçtiğimi hatırlamıyorum gerellikle 54 55 56 ydım
Ben gecen yıl yapmıştım 1buçuk kilo vermiştim gerçekten çok etkiliydi.tabi bu bulunduğun kiloya göre de değişiyor.geçen yıl bu halimden daha zayıftıminşallah bu sene de veririm.hayatımda ilk defa bu kilodayım hiç 60 ı geçtiğimi hatırlamıyorum gerellikle 54 55 56 ydım
Menum
16/8
10 Salamlı yumurta ekmek 3 zeytin salatalık domates
12.30 Kayısılı yogurt
16 da tarçınlı kahve 2 kare bitter
18 de sutte sade gevrek kapanış
Detok su bol su
100 mekik
62.5 şu an canım.geçen hafta başladım ife.10 gün olduKaç kilosun canım ? Bende geçen yıl çok iyiydim doğumdan sonra toplamıştım, yürüyüşü sporu bıraktı yediklerimde dikkat etmeyince covid 19 bahanesiyle aldım başımı 72 lere ulaştım. Geçen seneki giydiğim şortlar dar oluyor.
62.5 şu an canım.geçen hafta başladım ife.10 gün oldu
Canım ben hamileydim bebeğimi kaybettim o yüzden bu kilolara çıktım normalde dediğim gibi hayatımın hiç bir aşamasında 60ı geçmemiştim.benim idealimde 54 55.çünkü 162 boyum.Ben kendimle kıyaslayınca süper kilodasın benim idealim 62 lerdikkatli yaşarsak istediğimiz kiloya ulaşırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?