İdrarda pozitif kanda negatif yardımcı olur musunuz lütfen?

İlk bu testleri yapıp kan verdiğim gün dayanamayıp kafamda ne planlar kurdum kan sonucu beklerken pozitif net bekliyordum öyle hayaller kurdum ki sonra bende gördüm belamı 🥲😂
Doktorun odasından çıkış anımda ki yüz ifademi görmeyi çok isterdim ben off şuan çok gülüyorum ama o an çok dramatikdi 😂 hele bide yolda ağlamamk için kendimi sıkarken ki çenemin titreyişi inşallah tanıdık kimse görmemiştir 😂

Doktorun odasından çıkış anımda ki yüz ifademi görmeyi çok isterdim ben off şuan çok gülüyorum ama o an çok dramatikdi 😂 hele bide yolda ağlamamk için kendimi sıkarken ki çenemin titreyişi inşallah tanıdık kimse görmemiştir 😂
Ayy aynılarını bende yaşadım ve şuan banada komik geliyor şuan

Valla benim de korkum bi o olmadı değil canım ya 😂dua ediyorum ki sonuç pazartesi ye kalmasın ben göreyim yoksa kafayı fırlatırım 😂
Umut ediyorum ki kalmasın çünkü e nabıza benimki sağlık ocağına gittikten sonra çıkmıştı ama kaç ay önce ki gitmeden çıkmıştı inşallah seninki de hemen bugün belli olur aşkom 😂

Umut ediyorum ki kalmasın çünkü e nabıza benimki sağlık ocağına gittikten sonra çıkmıştı ama kaç ay önce ki gitmeden çıkmıştı inşallah seninki de hemen bugün belli olur aşkom 😂
İnşallah aşkım doktor dün bu ara testler hemen e nabzı a düşüyor dedi ne olur ne olmaz ben protokol no yu da alıcam kendi sayfasından bakarım en olmadı 😂

İnşallah aşkım doktor dün bu ara testler hemen e nabzı a düşüyor dedi ne olur ne olmaz ben protokol no yu da alıcam kendi sayfasından bakarım en o
İnşallah aşkım doktor dün bu ara testler hemen e nabzı a düşüyor dedi ne olur ne olmaz ben protokol no yu da alıcam kendi sayfasından bakarım en olmadı 😂

İnşallahhhh aminnnn 😂😂

X