- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
-
- Konu Sahibi meraktanhep
Ayyy inşallah kuzucumm o ses dünyanın en güzel sesi inşallah Ekim uğurlu ayım üçümüze de uğurlu gelirİlk gittiğim 4 ü çok iyi dedi hep interfilite mi ne varya çocuk olmayınca sevk edilen ona gittim sadece muayene etti yumurta tembelliği var dedi bu zamana kadar gittiğim hiçbir doktor bunu söylemedi test felan da yapmayınca ben bi güvenemedim tabi moralsiz ağlamalı günler geçince aklıma geldi test yapmaması felan özel e kontrole gittim öyle o zaman o doktora söyledim kadını da beğenen çok kişi vardı kadın da bana test felan yapmadan bunu söyleyemez onun için testler yapması lazım yumurtaların da şuan ben öyle görmedim dedi az içim rahatladı herkes farklı kafam iyice karışıyor o yüzden bende 1 2 ay kafa dinleyin doktor felan yok dedim geçen ay gitmedim bu ay da gitmicem artık diğer ay a giderim belki inşallah gerek kalmaz da direk kalp atışı dinlemeye giderim ama bakacağız
Amin inşallah bebeğim bu regl bittikten sonra namaza başlicam hayırlısıyla kendimle beraber size de çok dua edeceğim Rabbim bize de o sevinci yaşatsın diyeAyyy inşallah kuzucumm o ses dünyanın en güzel sesi inşallah Ekim uğurlu ayım üçümüze de uğurlu gelir
bende doktorlara inancımı kaybettim yani bak ilk genç kızken devlete gittim tamamen hataydı kistler vara ama evlenince geçer dedi daha sonra özele gittim evlendikten sonra kadın doktor diekt tüp bebek demişti sağ yumurtalıkta kist var çikolata kisti yumurtayla alınır gebelik yüzden düşer demişti daha sonra başka özele gittim orda kadın dedi ki bu şekilde tüp bebek olmaz mecburen ameliyat kisti alıp yapışkanlığı temizleyeceğiz dedi tamam dedim kapalı ameliyat oldum 3 ay korunduk daha sonra klomen ve iğne iki kere denedik olmadı sonra ameliyat olduğum için ikinci kez hsg çekildim belki tüpler kapanmıştır diye ameliyattan önce açıktı ameliyat sonrası da hsg temiz çıktı sonra kan testi verdim tam kan sayımı hepsi normal çıktı smear tesi için devlet hastanesine gittim doktor sen polistikoversin dedi tekrar şok oldum tekrar özele doktora gittim oda polistikover olman imkansız adetin düzenli kıllanma yok kan değerlerin ve yumurtlaman normal alakası yok dedi senin gebe kalmaman kistin vermiş olduğu tahriş dedi yapışkanlık var dedi o yüzden zorlucak bizi bi letu yapalım yumartalarını görelim olmazsa tüp bebeğe başlayalım çok istiyosan dedi ama bence bekle dah gençsiniz ve sağlıklısınız dedi ama ben bütün testlerimi yapıp üniversite hastanesinden aranmayı bekliyodum zaten ama son doktorum ilgili eğer umuttepe üniversitesi zorlarsa yani çok geç kalırsa zaman olarak erkan hocada devam etmeyi düşünüyorum haziran ayına da allah izin verirsin üp bebeğe özelde başlayabilirimOlsaydı doktorlar illa görürdü tek doktor değil 4 5 doktora muayene oldum testlerim felan da iyiydi son gittiğim doktor yumurta tembelliği demişti işte test felan yapmadan ayrı sinir oldum ona gerçi özel e gittiğim doktor öyle bakarak söylenmez test felan yapması lazım gayet iyi duruyor demişti valla doktorlar bile değişik kist olduysa da bunla atmış olmalıyım çünkü parçalar düştüğünden beri ağrım sızım kalmadı pek gerçi regl sancısı nedir ben ilk kez karşılaştım
Evet ama dışarıda canım sen çok kafaya takıyosun ya stres yapma cart cırt diyolar ağızlarına çakasım geliyo kendi de çocuk hasretiyle yanıp tutuşmuş olunca o acıyı unutmuş demek ki ne zaman kafadan çıkarırsan o zaman olurmuş lafa bak balık mıyım ben çıksın kafadan eminim kendinin de olmadı ha azda olsa kafa dağıtacak şeylere uğraşmak ayrı ya bide böyle size dediklerimi söylemiyorum normal geçtiğim süreçten bahsediyorum kendileri dertlerini anlatınca dinleyip onlara tavsiyeler veriyorum bana geldi mi sıra conom son çok tokoyoson yo yapıştırcam bi tane görcen artık kimseye anlatamıyorum bişeyAslında en büyük hatamız bu oluyor aşkım aşırı kafaya takıyoruz bende eşimi üzmemek için onla konuşmuyorum artık sizle konuşuyorum rahat oluyor
Ben başladım balım regl olmadan birkaç gün önce şu zamanda tek iyi gelen şey o oldu diyebilirimAmin inşallah bebeğim bu regl bittikten sonra namaza başlicam hayırlısıyla kendimle beraber size de çok dua edeceğim Rabbim bize de o sevinci yaşatsın diye
bende çok şükür mart ayından beri kılıyorum boşta kaldıkçada kazalarımı kılıyorum bu ay meryem süresini okumaya çalışacağım sizede kendimle birlikte dua edeceğim inşallahBen başladım balım regl olmadan birkaç gün önce şu zamanda tek iyi gelen şey o oldu diyebilirim
Amin inşallah bebeğim bu regl bittikten sonra namaza başlicam hayırlısıyla kendimle beraber size de çok dua edeceğim Rabbim bize de o sevinci yaşatsın diye
Tüp bebek yapan bi yakınım doktorun kafana yatmadıkça değiştir doktoru taaki kendin için iyi hissettiğini bulana kadarbende doktorlara inancımı kaybettim yani bak ilk genç kızken devlete gittim tamamen hataydı kistler vara ama evlenince geçer dedi daha sonra özele gittim evlendikten sonra kadın doktor diekt tüp bebek demişti sağ yumurtalıkta kist var çikolata kisti yumurtayla alınır gebelik yüzden düşer demişti daha sonra başka özele gittim orda kadın dedi ki bu şekilde tüp bebek olmaz mecburen ameliyat kisti alıp yapışkanlığı temizleyeceğiz dedi tamam dedim kapalı ameliyat oldum 3 ay korunduk daha sonra klomen ve iğne iki kere denedik olmadı sonra ameliyat olduğum için ikinci kez hsg çekildim belki tüpler kapanmıştır diye ameliyattan önce açıktı ameliyat sonrası da hsg temiz çıktı sonra kan testi verdim tam kan sayımı hepsi normal çıktı smear tesi için devlet hastanesine gittim doktor sen polistikoversin dedi tekrar şok oldum tekrar özele doktora gittim oda polistikover olman imkansız adetin düzenli kıllanma yok kan değerlerin ve yumurtlaman normal alakası yok dedi senin gebe kalmaman kistin vermiş olduğu tahriş dedi yapışkanlık var dedi o yüzden zorlucak bizi bi letu yapalım yumartalarını görelim olmazsa tüp bebeğe başlayalım çok istiyosan dedi ama bence bekle dah gençsiniz ve sağlıklısınız dedi ama ben bütün testlerimi yapıp üniversite hastanesinden aranmayı bekliyodum zaten ama son doktorum ilgili eğer umuttepe üniversitesi zorlarsa yani çok geç kalırsa zaman olarak erkan hocada devam etmeyi düşünüyorum haziran ayına da allah izin verirsin üp bebeğe özelde başlayabilirim
Medine hurmasına 41 gün boyunca oku ye dediler banada eşimin teyzesi dayısının gelini de annem umreden getirmişti sana ayırdım peygamber hurması vericem dedi Perşembe günü hala ses seda yok evi de uzak çok iyimiş diyolar da bakalımbende çok şükür mart ayından beri kılıyorum boşta kaldıkçada kazalarımı kılıyorum bu ay meryem süresini okumaya çalışacağım sizede kendimle birlikte dua edeceğim inşallah
aynen bende duydum onuMedine hurmasına 41 gün boyunca oku ye dediler banada eşimin teyzesi dayısının gelini de annem umreden getirmişti sana ayırdım peygamber hurması vericem dedi Perşembe günü hala ses seda yok evi de uzak çok iyimiş diyolar da bakalım
günaydın canım ben tüp bebek için saat 11 de görüşmeye gideceğim stresliyim biraz sen napıyosun nasılsın
Günaydın benim kardeşim burun ameliyatı oluyor sabah 6 dan beri hastanedeyim regl da ağrılı yoğun geçiyor
Stres yapma hayırlısı olsun herşeyin inşallah görüşmeyle kalır bu ay kendiliğinden gebe kalırsın bebeğimgünaydın canım ben tüp bebek için saat 11 de görüşmeye gideceğim stresliyim biraz sen napıyosun nasılsın
Evet canım hem sadece bi görüşme diye kendini yatıştırmaya çalış inşallah ona kalmadan hamile olduğunu öğrenirsin çiçeğimgünaydın canım ben tüp bebek için saat 11 de görüşmeye gideceğim stresliyim biraz sen napıyosun nasılsın
Burun estetiği mi aldım kabul ettim 777Günaydın benim kardeşim burun ameliyatı oluyor sabah 6 dan beri hastanedeyim regl da ağrılı yoğun geçiyorsiz nasılsınız
Canım şimdi geldim görüşmeden hayırlısıyla adetin 2.günü kontrole gideceğim yani ekim sonu olur ilaçlar için rapor çıkardım 2 güne aktif olur dedi.hsgde temiz dedi ama çikolata kistinden dolayı sol tüpde sıvı dolumu var dedi normalde 2 aşılama yapmamız lazım dedi süreç öyle ilerliyormuş ama benim çikolta kistim tekrar oluşma riski olduğu için prosedürü atlayıp direkt tüp bebek dediEvet canım hem sadece bi görüşme diye kendini yatıştırmaya çalış inşallah ona kalmadan hamile olduğunu öğrenirsin çiçeğim
Bence alma kabul etme zor be hala ağrıyor diyorBurun estetiği mi aldım kabul ettim 777çok geçmiş olsun balım bende regl olmayı bekliyorum işte kist gitsin diye
Hayırlısı olsun bebeğim inşallah herşey senin için en güzeli olurCanım şimdi geldim görüşmeden hayırlısıyla adetin 2.günü kontrole gideceğim yani ekim sonu olur ilaçlar için rapor çıkardım 2 güne aktif olur dedi.hsgde temiz dedi ama çikolata kistinden dolayı sol tüpde sıvı dolumu var dedi normalde 2 aşılama yapmamız lazım dedi süreç öyle ilerliyormuş ama benim çikolta kistim tekrar oluşma riski olduğu için prosedürü atlayıp direkt tüp bebek dedi
amin kuzum hepimiz için hayırlısı olsun inanın tüp bebek bölümü o kadar doluydu ki insan kendi derdini unutuyo rabbim herkesin yardımcısı olsun yaHayırlısı olsun bebeğim inşallah herşey senin için en güzeli olur
Öyle bebeğim herkes bir Ümit arıyor hayırlısıyla hepimiz sahip olacağız o meleklereamin kuzum hepimiz için hayırlısı olsun inanın tüp bebek bölümü o kadar doluydu ki insan kendi derdini unutuyo rabbim herkesin yardımcısı olsun ya