İdrarda pozitif kanda negatif yardımcı olur musunuz lütfen?

artık yazgımızda ne varsa onu yaşıyoruz diye düşünüyorum benim yakın tanıdığım kistten dolağı çocuğun olmaz imkansız dediği için korunmayı bırakmıştı zaten 4 doğumu vardı ve adet düzensizliğide vardı yaşı 38 sonra hiç istemediği halde doktorların çocuk olmaz demesine güvenere 8 yıl korunmadan ilişki yaşıyodu bi baktık 4 aylık hamile şok olduk bütün sülale nur topu gibi bi oğlu oldu

İnşallah letu uğurlu gelir de tüp bebeğe gerek kalmaz ama direk başlamasaydın tüp bebek işlemlerine keşke biraz dinlendirseydin kendini hem fiziksel hem de ruhsal olarak
üniversite araştırma hastanesi ya zaten çarşamba ilk görüşme ilaç tedavisi felan var uzun işlemlermiş o yüzden zaten dinleneceğim inşallah

Böyle şeyler duymak istemiyorum çünkü umut oluşturuyor bende de bende bi yazı okudum burdan biri klomen kullandı bi ay diğer ay femara diğer ayda femara da etkili olmayınca iğne ile büyütüldü yumurtası kist oldu bende ki gibi doktor onu beklicez bu ay düşmesini sonra devam kadın biman önce regl olmayı bekleyodu pat bi baktı hamile meğersem bazen kistler gebe kalmaya destek olabiliyomuş ama herkes de aynı değil tabi

Evet dünün duşunu bugün alıcam mesela nolur nolmaz havucu bende duydum bir kilo aldım aldığım gibi duruyor hiç sevmiyorum ya adetkende maydanoz suyu içeyim dedim iyi gelir kisti atar en fazla 3 kere yapabildim
havucu ben hafif haşlıyorum balım çiğ çok yenilmiyo brokoli havuç haçla hatta buharda da haşlayabilirdin limon zeytinyağı seversen sarımsak sosla ye gayet güzel oluyo

işte umut ediyoruz inşallah bizede hayırlısı olur diyelim ya

havucu ben hafif haşlıyorum balım çiğ çok yenilmiyo brokoli havuç haçla hatta buharda da haşlayabilirdin limon zeytinyağı seversen sarımsak sosla ye gayet güzel oluyo
Aaa olabilir öyle bak bende deneyeyim bi öyle sarımsaklı yoğurt varsa güzel olur

İnşallah bu yorgunluklarımıza değer canım
inşallah ben yapı gereği sorumluluğu hep tek alan biriyim yani hiç kimseye bişey anlatmam çocuk yok mu hadi sıra sen de iki yıl oldu yeter diyolar ya sinirim zıplıyo geçiştirmek adına düşünmüyoruz diyorum mecburen herkese dert anlatmak imkansız biz birbirimizi anlayabiliyoruz hiç olmazsa bu yönden burayı seviyorum

Evet ya insanlar çok tuhaf iki gün taziyemiz vardı cuma cumartesi millet düşmüş benim derdime çocuk var mı çocuk var mı bide rengim soluktu biraz rahatsızım diye yok diyince inanmıyolar bide Ogün benden sonra evlenen arkadaşım hamile olduğunu paylaşmış Instagram'da çok kötü oldum onun adına mutlu oldum ama benden sonra evlenen herkes hamile fenomenler falan hep çıkıyor karşıma Instagram da

Aaa olabilir öyle bak bende deneyeyim bi öyle sarımsaklı yoğurt varsa güzel olur
akşamları boşta kaldıkça bi akşam incir at sıcak suyu demlensin iç bi akşam keçiboynuzu tüket bi akşam sebze yap adetliyken yaşilbiber çiğ olarak tğket avokado tüket bunları bu son gittiğimde doktor dedi yürüyüş yapın eşinizle felan hatta evden bunalırsanız istekli olma adına otel yada değişik fantezi deneyin felan doktor çok iyiydi akıl vericiydi yani 4 doktor değiştim şuana kadar bu en iyisi açıkçası doktor salın dedi yani

Ya ne güzel ilgiliymiş doktorun ne güzel tavsiyeler veriyo ya bi denk gelemedim böyle doktora dediklerini uygulucam balım teşekkür ederim

malasef ki bende kıyaslamaya giriyorum şu benden sonra evlendi felan diye ama hata yapıyoruz çocuklarımız olunca bu boş günleri çok arıcaz öyle düşünelim

Bana da yengem ilişki olduktan sonra evde yarım saat falan yürü ama yumurtlama günlerinden sonra yani çocuk tuttuğunu düşündüğün günden sonra yürüme fazla hareket etme demişti

Ya ne güzel ilgiliymiş doktorun ne güzel tavsiyeler veriyo ya bi denk gelemedim böyle doktora dediklerini uygulucam balım teşekkür ederim
ben doktora gittikçe dediklerini sana aktarırım zaten sosyal örnekler veriyor çünkü oda farkındaydı takıntı yapma dedi olmucak olsa tamamen yüzüne söylerim dedi doğal olmaz tüp olur dedi ama böyle moralsiz olunmaz dedi ama takviye şart dedi ısrarla

Bana da yengem ilişki olduktan sonra evde yarım saat falan yürü ama yumurtlama günlerinden sonra yani çocuk tuttuğunu düşündüğün günden sonra yürüme fazla
malasef ki bende kıyaslamaya giriyorum şu benden sonra evlendi felan diye ama hata yapıyoruz çocuklarımız olunca bu boş günleri çok arıcaz öyle düşünelim
Evet öyle ama bu günlerde de sanki zaman hiç geçmiyor sanki hiç çocuğumuz olmicakmış gibi geliyor

Bana da yengem ilişki olduktan sonra evde yarım saat falan yürü ama yumurtlama günlerinden sonra yani çocuk tuttuğunu düşündüğün günden sonra yürüme fazla hareket etme demişti
kan dolaşımı hızlanıp döllenme olsun diye diyorlar sanırım o yüzden mesale akşam yemeğinden sonra yürüyüş sonra birliktelik mantıklı

Evet bak eskiler hep doğal hamile kalıyordu annelerimiz çünkü doğal besleniyodular ama artık doğal beslenmeler azaldığı için gebeliklerde azaldı doğal yolla

kan dolaşımı hızlanıp döllenme olsun diye diyorlar sanırım o yüzden mesale akşam yemeğinden sonra yürüyüş sonra birliktelik mantıklı
Bakalım dediğim gibi yıldönümümüzde tam regl günüm inşallah rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…