İdrarda pozitif kanda negatif yardımcı olur musunuz lütfen?

İnşallah hepimiz pozitifi görür be buraya yazarız kuzum ben uzun zamandır böyle ağrılı ve parçalı regl geçirmedim
inşallah bebeğim ya bu ay kırmızılardan uzak kalalım.geç geldi ya senin o yüzden kan birikmiştir ağrı kesici felan almasaydın kesmesydı regli

Kullanma zaten balım doktor kontrolünde olmadan hele sakın ne işini başlıcakaın hayırlı olsun
Kuzenim dükkan açmış çiğköfte dükkanı gel sen bak anlıyorsun dedi bende eşime şimdi bahsettim o da onaylarsa gidicem öğlen 12 akşam 8 arası zaten benim için ideal sabahtan yemeğimi yapar giderim eşim 9 gibi geliyor zaten yeriz temizlik felan da yetişir aynı zamanda internetten el örgüsü ve normal çanta satışı da yapıyorum öyle böyle kafam dağılır diye düşünüyorum düşünerek kafayı yiyeceğiz yoksa

inşallah bebeğim ya bu ay kırmızılardan uzak kalalım.geç geldi ya senin o yüzden kan birikmiştir ağrı kesici felan almasaydın kesmesydı regli
Ben 23 yaşındayım 23 tane ağrı kesici içmemişimdir o kadar uzak yani bana aşkım ben sevmem pek ilaç felan folik asit e bile zor alıştırdım kendimi sıcak su torbasını belime ayağıma koyuyorum hafifletiyor dün o sayede uyuyabildim bugün dün kadar ağrım yok Allah a şükür

Ayy
Ayy ne güzel ya kafan dağılır saati de çok iyi bizim bu Fransa işi olmazsa bende kıyafet kiralama yapmak istiyorum Instagram'da kafam dağılır diye

kist felan yok dimi sende benim kisten dolayı çok kötü oluyodum adet günümü patronum dahi biliyodu kusma tuvalet sorunu hiç bişey yemiyordum sıcak su torbasını yenileyip duruyorum belimi sarıyodum meğer hepsi çikolata kisti yüzündenmiş beni zora sokanda o oldu ameliyat oldum ama içimde çok yapışıklık yapmış

Ben içtim erken kesildi demek ki ondanmış
ağrınız olursa kekik suyu hayıt tohum suyu için ağrı kesici kesiyo kanama olmuyo bi daha ki adet daha koyu renk ve parçalı oluyo oda geçem ayın adet kanaması oluyomuş tecrübe ile sabit ben hep öyle yapıyodum hatta iğneye acile gidiyodum büyük hata

hayırlı olsun kuzum iyi olur senin içinde kafan dağılır

Ayy

Ayy ne güzel ya kafan dağılır saati de çok iyi bizim bu Fransa işi olmazsa bende kıyafet kiralama yapmak istiyorum Instagram'da kafam dağılır diye
Fransa ya gidene kadar yapabilirsin bebeğim o biraz meşakkatli bir iş ama kafan dağılır onun derdiyle uğraşayım derken kendini bile bazen unutabilirsin gidene kadar dene bence

Canım ben adet ağrısı için içmedimona dayanıyorum ama bende sinüzit var ondan dolayı baş ağrım hiç dinmiyor mecbur içtim

Olsaydı doktorlar illa görürdü tek doktor değil 4 5 doktora muayene oldum testlerim felan da iyiydi son gittiğim doktor yumurta tembelliği demişti işte test felan yapmadan ayrı sinir oldum ona gerçi özel e gittiğim doktor öyle bakarak söylenmez test felan yapması lazım gayet iyi duruyor demişti valla doktorlar bile değişik kist olduysa da bunla atmış olmalıyım çünkü parçalar düştüğünden beri ağrım sızım kalmadı pek gerçi regl sancısı nedir ben ilk kez karşılaştım

Fransa ya gidene kadar yapabilirsin bebeğim o biraz meşakkatli bir iş ama kafan dağılır onun derdiyle uğraşayım derken kendini bile bazen unutabilirsin gidene kadar dene bence
Balım yapılır ama kıyafet alımı kargocu anlaşması muhasebeci falan derken uzucsk biraz Fransa işide yılbaşına kadar belli olcak eğer ki gidersek alışma sürecinden sonra orda iş kurmayı düşünüyoruz eşimle belki orda yer açmak nasip olur hep hayalimdi ama LCW de haftanın iki günü başlıcam evraklar hazır haber bekliyorum başlar başlamaz da ehliyete yazılıcam o şekilde kafam dağılr inşallah

Farklı doktorlara sormaklla çok iyi yapmışsın balım her doktor farklı bişey diyo

AA bak böyle de çok mantıklı bir şekilde kafan dağılır Rabbim herşeyin hayırlısını versin sizin için ne iyi olacaksa o olur inşallah ben ehliyeti aldım 3 sene olacak nerdeyse yoksa kafa dağıtmak için en güzel olay olabilir kendi geçme derdi arabayı öğrenme derken zaman nasıl geçiyor fark etmiyorsun bile

İyiki geçe bırakmışım akşamları işten geliyo eşim yemek yiyip hemen araba sürmeye gidiyoruz çok iyi oluyo sonra da yürüyüş yapıyoruz çok iyi geliyor ama o yokken evde kafayı yiğcek gibi oluyorum bi sizle konuşmak iyi geliyor

Farklı doktorlara sormaklla çok iyi yapmışsın balım her doktor farklı bişey diyo
İlk gittiğim 4 ü çok iyi dedi hep interfilite mi ne varya çocuk olmayınca sevk edilen ona gittim sadece muayene etti yumurta tembelliği var dedi bu zamana kadar gittiğim hiçbir doktor bunu söylemedi test felan da yapmayınca ben bi güvenemedim tabi moralsiz ağlamalı günler geçince aklıma geldi test yapmaması felan özel e kontrole gittim öyle o zaman o doktora söyledim kadını da beğenen çok kişi vardı kadın da bana test felan yapmadan bunu söyleyemez onun için testler yapması lazım yumurtaların da şuan ben öyle görmedim dedi az içim rahatladı herkes farklı kafam iyice karışıyor o yüzden bende 1 2 ay kafa dinleyin doktor felan yok dedim geçen ay gitmedim bu ay da gitmicem artık diğer ay a giderim belki inşallah gerek kalmaz da direk kalp atışı dinlemeye giderim ama bakacağız

Aslında en büyük hatamız bu oluyor aşkım aşırı kafaya takıyoruz bende eşimi üzmemek için onla konuşmuyorum artık sizle konuşuyorum rahat oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…