İdrarda pozitif kanda negatif yardımcı olur musunuz lütfen?

Canım şimdi geldim görüşmeden hayırlısıyla adetin 2.günü kontrole gideceğim yani ekim sonu olur ilaçlar için rapor çıkardım 2 güne aktif olur dedi.hsgde temiz dedi ama çikolata kistinden dolayı sol tüpde sıvı dolumu var dedi normalde 2 aşılama yapmamız lazım dedi süreç öyle ilerliyormuş ama benim çikolta kistim tekrar oluşma riski olduğu için prosedürü atlayıp direkt tüp bebek dedi
Canım ben şunu anlamadım hsg de tüplerde sıkıntı varsa onu gidermiyo mu

Kızlar ovulasyon testi kullandınız mı hiç gebelik testi sabah ilk idrarla mı oda dün geceden beri ağrım oluyor yumrtlama mı okuyo diye düşünüyorum

amin kuzum hepimiz için hayırlısı olsun inanın tüp bebek bölümü o kadar doluydu ki insan kendi derdini unutuyo rabbim herkesin yardımcısı olsun ya
Çok arttı çok artık doğal yolla gebe olmak mucize gibi oldu artık eskiden öyle miydi değildi DNAlarımızı bozdular hep

Çok arttı çok artık doğal yolla gebe olmak mucize gibi oldu artık eskiden öyle miydi değildi DNAlarımızı bozdular hep
Aynen öyle canım benim sebeb belli çikolata kist ama kızlar hani kadın doğuma gidiyoruz ya doçent yada profesöre bi görünün bak 4 kadın doğum tüpler açık temiz demişti ama şimdi gittiğim doçentti özge hanım baktı dedi sol tüpte sıvı var dedi ondan önce kimse demedi bilgi üstünlüğü varmış

Aynen öyle canım benim sebeb belli çikolata kist ama kızlar hani kadın doğuma gidiyoruz ya doçent yada profesöre bi görünün bak 4 kadın doğum tüpler açık temiz demişti ama şimdi gittiğim doçentti özge hanım baktı dedi sol tüpte sıvı var dedi ondan önce kimse demedi bilgi üstünlüğü varmış
Evet canım ben bu yüzden sabit doktorla kal aynı doktorla devam et düşüncesine karşıyım araştırmadan öğrenemiyoruz bende iyi bi doktor keşfettim ona gidebilirim reglimde sen aynı zaten regl gnümüz canım

Evet canım ben bu yüzden sabit doktorla kal aynı doktorla devam et düşüncesine karşıyım araştırmadan öğrenemiyoruz bende iyi bi doktor keşfettim ona gidebilirim reglimde sen aynı zaten regl gnümüz canım
Aynen kuzum 28 günlük benim döngüm ayın 30 beklenen regl sende ihmal etme iyi bi doktor bulduysan git

Pike daha var heralde

Eklentiler

• IMG_20231011_173653.jpg
    IMG_20231011_173653.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 28
X