- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
-
- Konu Sahibi meraktanhep
Canım ben şunu anlamadım hsg de tüplerde sıkıntı varsa onu gidermiyo muCanım şimdi geldim görüşmeden hayırlısıyla adetin 2.günü kontrole gideceğim yani ekim sonu olur ilaçlar için rapor çıkardım 2 güne aktif olur dedi.hsgde temiz dedi ama çikolata kistinden dolayı sol tüpde sıvı dolumu var dedi normalde 2 aşılama yapmamız lazım dedi süreç öyle ilerliyormuş ama benim çikolta kistim tekrar oluşma riski olduğu için prosedürü atlayıp direkt tüp bebek dedi
Olsun dikensiz gül olmazBence alma kabul etme zor be hala ağrıyor diyor
Çok arttı çok artık doğal yolla gebe olmak mucize gibi oldu artık eskiden öyle miydi değildi DNAlarımızı bozdular hepamin kuzum hepimiz için hayırlısı olsun inanın tüp bebek bölümü o kadar doluydu ki insan kendi derdini unutuyo rabbim herkesin yardımcısı olsun ya
Aynen öyle canım benim sebeb belli çikolata kist ama kızlar hani kadın doğuma gidiyoruz ya doçent yada profesöre bi görünün bak 4 kadın doğum tüpler açık temiz demişti ama şimdi gittiğim doçentti özge hanım baktı dedi sol tüpte sıvı var dedi ondan önce kimse demedi bilgi üstünlüğü varmışÇok arttı çok artık doğal yolla gebe olmak mucize gibi oldu artık eskiden öyle miydi değildi DNAlarımızı bozdular hep
Evet canım ben bu yüzden sabit doktorla kal aynı doktorla devam et düşüncesine karşıyım araştırmadan öğrenemiyoruz bende iyi bi doktor keşfettim ona gidebilirim reglimde sen aynı zaten regl gnümüz canımAynen öyle canım benim sebeb belli çikolata kist ama kızlar hani kadın doğuma gidiyoruz ya doçent yada profesöre bi görünün bak 4 kadın doğum tüpler açık temiz demişti ama şimdi gittiğim doçentti özge hanım baktı dedi sol tüpte sıvı var dedi ondan önce kimse demedi bilgi üstünlüğü varmış
Aynen kuzum 28 günlük benim döngüm ayın 30 beklenen regl sende ihmal etme iyi bi doktor bulduysan gitEvet canım ben bu yüzden sabit doktorla kal aynı doktorla devam et düşüncesine karşıyım araştırmadan öğrenemiyoruz bende iyi bi doktor keşfettim ona gidebilirim reglimde sen aynı zaten regl gnümüz canım
Benim doktor olayı çözülmicek gibi burdan biri de iyi dokor ama çok paracı yazmış maddi durum el verir mi hiç bilmiyorumAynen kuzum 28 günlük benim döngüm ayın 30 beklenen regl sende ihmal etme iyi bi doktor bulduysan git
NERDE OTURUYOSUN CANIM SENBenim doktor olayı çözülmicek gibi burdan biri de iyi dokor ama çok paracı yazmış maddi durum el verir mi hiç bilmiyorum
Bursa da oturuyorum çiçeğimNERDE OTURUYOSUN CANIM SEN
ÜNİVERSİTE HASTANESİNE GİTSEN CANIM HEM MALİYET DÜŞÜK HEM DOÇENT OLUYOLRBursa da oturuyorum çiçeğim
SANIRIM VAR AYNI KOYULUĞA GELMELİ DİYE BİLİYORUMPike daha var heralde
Canım devlette zor oluyo randevu falan bulmak bide genelde ilgisiz oluyo burdakiler ama bilmiyorum biri daha bana üniversite hastanesini önermiştiÜNİVERSİTE HASTANESİNE GİTSEN CANIM HEM MALİYET DÜŞÜK HEM DOÇENT OLUYOLR
Evet bakalım belki bu işe yarar her gün tekrarlicamSANIRIM VAR AYNI KOYULUĞA GELMELİ DİYE BİLİYORUM
Gideriyor diye biliyorum aşkım açıyor ama bazısında 2 kere olunca açıyorCanım ben şunu anlamadım hsg de tüplerde sıkıntı varsa onu gidermiyo mu
Offf offf ne zorluklarla mücadele ediyoruzGideriyor diye biliyorum aşkım açıyor ama bazısında 2 kere olunca açıyor
Ahh işte herkese kolay geliyor aslındaOfff offf ne zorluklarla mücadele ediyoruz
Her anne için evlat kıymetlidir ama bizim için çok farklı olur mükemmel anne olucazAhh işte herkese kolay geliyor aslında
Ayy inşallah olur meleklerimiz de bizde onlara layık oluruzHer anne için evlat kıymetlidir ama bizim için çok farklı olur mükemmel anne olucazsenin regl kaçıncı gün bugün canım