- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
-
- Konu Sahibi meraktanhep
Ayy Allah korusun canım düşük değildir öyle olsa kanda verdiğin de çıkardı kuşum ben kistden şüpheleniyorumÖyle zaten ben düşük bile yapıyor olabilirim regl ve ağrılar öyle gösteriyor
Cumartesi akşamı bitti dün başlandı çalışmalaraizim regl bitti çalışmalara devam mı :) bu letu aşırı sancı yapıyo bana anlatamam 16sında gitcem doktora klomen böyle değildi bu farklı yada sabah akşam alıyorum o yüzden.ama takviyeye başlayın maxijunoya başladım ben
ovülasyon testi kullanıyo musun bi takip etseydin çünkü yumurtlama ay ay değişiyor yaCumartesi akşamı bitti dün başlandı çalışmalarasizde durum ne ama benim dün gündüz belim ağrıyordu boşluğuma doğru vuruyodu canım sonra bi ara lavaboya gittim baktım beyaz yapış yapış akıntı olmuş bi kere daha olmuştu önceden acaba ben erken mi yumurtluyorum ya
Bi ilaç var femaranın aynısı ismi farklı bi kaç kişiye eczacı femara yok diye onu vermişti bu letu o galiba oda l ile başlıyodu adı femara da öyleydi aşırı ağrı yapıyodu hatta içtiğimin 5. Günü lekelenmem olmuştu yerleşme kanaması gibi çok kişide olan bişeymiş femara içen klomenden daha etkili diyorlardıizim regl bitti çalışmalara devam mı :) bu letu aşırı sancı yapıyo bana anlatamam 16sında gitcem doktora klomen böyle değildi bu farklı yada sabah akşam alıyorum o yüzden.ama takviyeye başlayın maxijunoya başladım ben
Evet araştırdığım kadarıyla o da olabilir ama hangisiyse de hepsini atıyor bu daha iyi rahim temizleniyorAyy Allah korusun canım düşük değildir öyle olsa kanda verdiğin de çıkardı kuşum ben kistden şüpheleniyorum
Bi kere yapayım onu dedim hiç beceremedim eşimle karar verdik 2 günde bir ilişki bi aksilik çıkmazsa inşallahovülasyon testi kullanıyo musun bi takip etseydin çünkü yumurtlama ay ay değişiyor ya
Aşkım sen bu ay femara falan kullanmış mıydım bende lafa kalmadıEvet araştırdığım kadarıyla o da olabilir ama hangisiyse de hepsini atıyor bu daha iyi rahim temizleniyor
ben 2 kere klomen kullandım ama olumsuzdu onu günde 1 içiyordum am letuyu günde 2 kullanıyorum belki o yüzden sancım çokklomen bence de daha düşük yaBi ilaç var femaranın aynısı ismi farklı bi kaç kişiye eczacı femara yok diye onu vermişti bu letu o galiba oda l ile başlıyodu adı femara da öyleydi aşırı ağrı yapıyodu hatta içtiğimin 5. Günü lekelenmem olmuştu yerleşme kanaması gibi çok kişide olan bişeymiş femara içen klomenden daha etkili diyorlardı
Ohh iyi iyi inşallah bebiş haberi bu ay gelir klomen kist yapıyomuş çoğunlukla femara yapmıyo demişlerdi ama şansa bende oldu:) benim baya tembel heralde yumurtalar yada o salak doktor bilmiyodu 3 tane demişti bana günde belki de fazla geldi kist olduben 2 kere klomen kullandım ama olumsuzdu onu günde 1 içiyordum am letuyu günde 2 kullanıyorum belki o yüzden sancım çokklomen bence de daha düşük ya
bende tam anlamıyla beceremedim günü gününe aynı saatte takib şart bende aklıma geldikçe yaptım ama anlamadım yani şuan ilaçtan dolayı zaten çift çizgiBi kere yapayım onu dedim hiç beceremedim eşimle karar verdik 2 günde bir ilişki bi aksilik çıkmazsa inşallah
ben doktora sormuştum klomende diğerleri iki yada üç alıyorlar ben neden tek alıyorum diye oda yumurtlaman oluyor senin hızlandırmak adına yapıyoruz bunu demişti fazlası kiste çevirir demiştiOhh iyi iyi inşallah bebiş haberi bu ay gelir klomen kist yapıyomuş çoğunlukla femara yapmıyo demişlerdi ama şansa bende oldu:) benim baya tembel heralde yumurtalar yada o salak doktor bilmiyodu 3 tane demişti bana günde belki de fazla geldi kist oldu
genelde böyle geçikmeli ve sancılı olması gebeliğe alıştırıyomuş vücudu inşallah bu ay pozitif olur kuzumEvet araştırdığım kadarıyla o da olabilir ama hangisiyse de hepsini atıyor bu daha iyi rahim temizleniyor
sen bu ay doğal mı deniyosun hap iğne kullanacak mısınOhh iyi iyi inşallah bebiş haberi bu ay gelir klomen kist yapıyomuş çoğunlukla femara yapmıyo demişlerdi ama şansa bende oldu:) benim baya tembel heralde yumurtalar yada o salak doktor bilmiyodu 3 tane demişti bana günde belki de fazla geldi kist oldu
Çok karma çorman bişey beni çok strese sokar o zaten akıntım yumurtlama akıntısı gibi şefaf uzun değildi hamile olduğuma şüphelendiğim akıntının aynısı ama bu ay hiçbir şeyden Ümit beslemicez çok yorulduk yıprandık eşimle inşallah isyan boyutuna geçmezbende tam anlamıyla beceremedim günü gününe aynı saatte takib şart bende aklıma geldikçe yaptım ama anlamadım yani şuan ilaçtan dolayı zaten çift çizgi
Doktorumda demiş fazlası kist kesin ondan oldu benimde o doktor beni bu ay çok kötü etti Allah'a havale ettim bende onuben doktora sormuştum klomende diğerleri iki yada üç alıyorlar ben neden tek alıyorum diye oda yumurtlaman oluyor senin hızlandırmak adına yapıyoruz bunu demişti fazlası kiste çevirir demişti
bende öyle zaten tüp bebeğe başvurduk biliyosunuz bunu sadece bekleme zamanım vardı diye deniyorum eşime söylemedim bile beklentiye girmeyelim diye kendi kendime şans verdim çarşamba günü 11 de de görüşmem var tüp bebekte ya çok heyecanlıyımÇok karma çorman bişey beni çok strese sokar o zaten akıntım yumurtlama akıntısı gibi şefaf uzun değildi hamile olduğuma şüphelendiğim akıntının aynısı ama bu ay hiçbir şeyden Ümit beslemicez çok yorulduk yıprandık eşimle inşallah isyan boyutuna geçmez
Doktorum kist gitmeden devam etmek sağlıklı olmaz dedi o yüzden kistin düşmesini bekliyorum bu aydan ümidim yok çünkü doktor senin çatlama olmuyo büyük ihtimalle demişti kendi kendine gebe kalmam o yüzden ama Allah buyuk tabiisen bu ay doğal mı deniyosun hap iğne kullanacak mısın
sen bu ay yine temkinli davran çünkü ilaç kullandığın için sonraki aylarda da olabilir burdan okumuşluğum var işte hemen duşa girme yat sağlıklı beslen mesala ben bugün havuç e brokoliye başlıcam akşama doktor da dedi elinden geldiğince tüket diyeDoktorumda demiş fazlası kist kesin ondan oldu benimde o doktor beni bu ay çok kötü etti Allah'a havale ettim bende onu
İnşallah letu uğurlu gelir de tüp bebeğe gerek kalmaz ama direk başlamasaydın tüp bebek işlemlerine keşke biraz dinlendirseydin kendini hem fiziksel hem de ruhsal olarakbende öyle zaten tüp bebeğe başvurduk biliyosunuz bunu sadece bekleme zamanım vardı diye deniyorum eşime söylemedim bile beklentiye girmeyelim diye kendi kendime şans verdim çarşamba günü 11 de de görüşmem var tüp bebekte ya çok heyecanlıyım
Evet dünün duşunu bugün alıcam mesela nolur nolmaz havucu bende duydum bir kilo aldım aldığım gibi duruyor hiç sevmiyorum ya adetkende maydanoz suyu içeyim dedim iyi gelir kisti atar en fazla 3 kere yapabildimsen bu ay yine temkinli davran çünkü ilaç kullandığın için sonraki aylarda da olabilir burdan okumuşluğum var işte hemen duşa girme yat sağlıklı beslen mesala ben bugün havuç e brokoliye başlıcam akşama doktor da dedi elinden geldiğince tüket diye