İdrarda pozitif kanda negatif yardımcı olur musunuz lütfen?

Bilmiyorum beni muayene etti direk çok güzel yumurtaların lluşmuş diyip iğneyi yazdı ilk kez bu uygulamayı yapıyorum diye mi acaba tutmazsa diğer aya yazar belki oda bana
belki de ben ameliyatlıyım ya iç yaralarım iyileşmemişti o yüzden yazmıştır ama sen sor yine takviye ve destekleyici bişeyler yazar mıısınız diye

belki de ben ameliyatlıyım ya iç yaralarım iyileşmemişti o yüzden yazmıştır ama sen sor yine takviye ve destekleyici bişeyler yazar mıısınız diye
Her sabah idrar testini yapıcam ne zaman çift çizgi çıkarsa o zaman gidicem hemen doktoruma negatif kan testini görmek idsr testinden daha kötü

Malesef öyle idrar testinde yine hayalet çizgiyle falan kandırıyoruz kendimizi iyi geliyo mesela benim sabahki teste geçenki test gibi çizgi oluşmuş eminim kuruma çizgisi ama yine de umut oluyo
5 dakikaya kadar teste bak sonra at çöpe gitsin 5 dakikadan sonra geçersiz canım zaten

Malesef öyle idrar testinde yine hayalet çizgiyle falan kandırıyoruz kendimizi iyi geliyo mesela benim sabahki teste geçenki test gibi çizgi oluşmuş eminim kuruma çizgisi ama yine de umut oluyo

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-30-16-03-25-244_com.miui.gallery.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 55
Evet sabahki attığım 10 dklık haliydi zaten yoktu ikinci çizgi olsun ya yalandan da olsa bi mutlu ediyo
bende geçen gün yaptım beklerken kendi kendime dedim şimdi çift çizgi çıksa neler hissederim bilmiyorum diye düşündüm sonra pat diye hamile kalan arkadaşlarım var anlamadılar bile nasıl kaldıklarını benimki niye zor oluyo dedim bayağı düşündüm negatif neste bakıp ama rabbim geç bırakıyosa güzelleştiriyodur ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…