- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
-
- Konu Sahibi meraktanhep
Tamam canım1 hafta daha beklerim 5 hafta olmuş olabilir diye o da ondan sonra da doktora görünür içerim
Sende durumlar nasılTamam canım
Hala regl olmadım ağrılar ve akıntım var sürekli bir sürü test aldım her gün yaparım artıkSende durumlar nasıl
Psikoloji bozmaya devam hepimiz yaniHala regl olmadım ağrılar ve akıntım var sürekli bir sürü test aldım her gün yaparım artık
Hemde nasıl sürekli akıntıyı regl sanıyorum aklım çıkıyorPsikoloji bozmaya devam hepimiz yani
Benimde öyle devamHemde nasıl sürekli akıntıyı regl sanıyorum aklım çıkıyor
ne diyelim Allah yardımcımız olsunBenimde öyle devam
Test yaptım yine negatif hiç bişey anlamadım ben yaBenimde öyle devam
Valla bende anlamadım bi bekle bakalım 1 hafta kadar neler olacakTest yaptım yine negatif hiç bişey anlamadım ben ya
Amin çok aminne diyelim Allah yardımcımız olsun
Eşim aklıma giriyo bu akşam da kan verelim diyeValla bende anlamadım bi bekle bakalım 1 hafta kadar neler olacak
O da heyecan yapmış belli ki ver sende hem senin de için rahatlar yıkımı da büyük olmaz belli öyle düşünEşim aklıma giriyo bu akşam da kan verelim diye
Doğru diyosun balım biraz düşüneyim yine de hazır hissetmiyorum kendimi tamO da heyecan yapmış belli ki ver sende hem senin de için rahatlar yıkımı da büyük olmaz belli öyle düşün
Neyin iyi geleceğini düşünüyorsan onu yap bebeğimDoğru diyosun balım biraz düşüneyim yine de hazır hissetmiyorum kendimi tam
Sen naptın nasıl oldunNeyin iyi geleceğini düşünüyorsan onu yap bebeğim
Ben hala aynıyım regl felan yok dün ayağımı sakatladım oturuyorum öyle bekliyorumSen naptın nasıl oldun
Aaa nasıl sakatladın iyi misinBen hala aynıyım regl felan yok dün ayağımı sakatladım oturuyorum öyle bekliyorum
Doğru söylüyorsunuz ama aksilikleri çekiyoruz gecikmeler yaşayıp ne negatifi alıyoruz kanda daMrb yapmayın böle arkadaşlar çift çizgiyi görüp te sonradan kimyasal olan çok niye yolunda giden tedaviyi moralinizi bozarak olumsuz etkilşyosunuz bekleyin gününde kan verin lütfen, çizgi olmayıpta kanda çıkanda çok biraz sakin bende kasımda tranfer olacagım zor süreç kabul ediyorum ama sadece dinlenin ve yemenize dikkat edin o kadar gerisi kader kısmet
Biri adete 1 gün kala biride adet gecikmesinin 16. GünüBu tesltler kaçıncı günler yapıldı acaba