- 21 Temmuz 2021
- 247
- 22
- 24
-
- Konu Sahibi meraktanhep
Güzel bir doktor bulup gideceğim bendeAma sakın moral bozma yengeminde adeti düzenli ona polikistik over dendi glifor oda kullandı ama kilo verdi tık hamile belki seninde başka bişeydir inşallah iyi bi doktor farkeder ve çözüme ulaştırır sorunun ne olduğunu bilmemek çok zor
Misafirin bu durumu yaşamayan biriyse sakın içini dökme balım halden anlamadığı için saçma sapan konuşmalarıyla daha kötü olursunŞimdi bide regl olmayı beklemem lazım 1 hafta daha olmazsam söktürücü içerim artık çok sinirim bozuldu şuan ve misafirim var ağlayamıyorum da
Açken daha yüksek çıkıyor diye biliyorum aşkım onu düşünerek motive oomaya çalışAçlık sadece yüksek o da 125 çıkmış
Bi yumurta takibiyle mucizene kavuşacaksın inanıyorum balımGüzel bir doktor bulup gideceğim bende
ACEBA KİMYASAL MI OLDU YA SİLİK ÇİZGİ VARDI SENDEBen elendim kızlar kan değerim 1 çıkmış bu sefer gebelik kesinlikle yok demek oluyor buaçlık kan şekerim yüksek çıkmış artık onu kontrole giderim diye düşünüyorum
Bende düşünmedim değil ama moralini bdaha çok bozmak istemedimACEBA KİMYASAL MI OLDU YA SİLİK ÇİZGİ VARDI SENDE
Evleneli tam 2 yıl oldu ama ben çikolata kistini 2023 şubatta öğrendim aldırdım yani 6 aydır deniyoruz sağlıklı olarak geçen yıl kisten dolayı olumsuzdu hep hiç korunmadım 2 kere hap ve çatlatma iğnesi kullandım.bu ay hacemata felanda gideceğim çünkü stresten kulunçlarım tutuluyo artık hsg de kan değerlerinde hiç bi sorun çıkmadı ama sebebsiz interfilitede olabilir işteGerçekten süreç çok yorucu ne kadar oldu sizin
kimyasalda da yükselip düşüyor ya belki öyledir hayırlısı naslsa rabbim onu nasip etsin bize kendi kendimize çare bulmaya çalışıyoruz işte.Bende düşünmedim değil ama moralini bdaha çok bozmak istemedim
ağlama ya hayırlısı de Allah umut ettiriyosa inşallah nasibinde varsa olur bu ay değil gelecek ay daha kötü günlerinde olmuştur hep ama sonuçta bi şekilde atlattın bunu da atlatırsa moralin yüksek olsun önümüzde ki ay olur o olmadı sonraki ay hemen salmaŞimdi bide regl olmayı beklemem lazım 1 hafta daha olmazsam söktürücü içerim artık çok sinirim bozuldu şuan ve misafirim var ağlayamıyorum da
Bi süre vucüdunu dinlendirmeye mi alsam acaba bazen tek ihtiyaç o oluyo işlemler rahimi çok yoruyoEvleneli tam 2 yıl oldu ama ben çikolata kistini 2023 şubatta öğrendim aldırdım yani 6 aydır deniyoruz sağlıklı olarak geçen yıl kisten dolayı olumsuzdu hep hiç korunmadım 2 kere hap ve çatlatma iğnesi kullandım.bu ay hacemata felanda gideceğim çünkü stresten kulunçlarım tutuluyo artık hsg de kan değerlerinde hiç bi sorun çıkmadı ama sebebsiz interfilitede olabilir işte
Ama öncesinde de kan verdi silik çizgi çıkıyodu o zaman 5ten yukarı olması lazımdı o yüzden biraz mantıksız geliyo kimyasalkimyasalda da yükselip düşüyor ya belki öyledir hayırlısı naslsa rabbim onu nasip etsin bize kendi kendimize çare bulmaya çalışıyoruz işte.
Bi süre vucüdunu dinlendirmeye mi alsam acaba bazen tek ihtiyaç o oluyo işlemler rahimi çok bende öyle düşüyorum tüp bebek için mecburen beklicez
ben çok anlamıyorum işte kanda silik çıkma sebebini açıklayacak bi durumda bulamadım ben hep ader kanaması gelene kadar umut vardır diyorumAma öncesinde de kan verdi silik çizgi çıkıyodu o zaman 5ten yukarı olması lazımdı o yüzden biraz mantıksız geliyo kimyasal
kimyasalda da yükselip düşüyor ya belki öyledir hayırlısı naslsa rabbim onu nasip etsin bize kendi kendimize çare bulmaya çalışıyoruz işte.
Aynen öyle kırmızı kartı görene kadar umut var demektirben çok anlamıyorum işte kanda silik çıkma sebebini açıklayacak bi durumda bulamadım ben hep ader kanaması gelene kadar umut vardır diyorum
folikasit felan takviye kullanıyor musunuz
Yok hayır sadece yaklaşık 1 yıldır adet olmak için duphaston ve insülin içinde glifor ama doktorum eski doktorum yani antulus diye ni ilaç vermişti yumurta geliştirici heralde bilmiyorum 3 aylık çok ağır bi ilaçtı ve çok da pahalı 30 tane içinde var 1200 tlydi etki yapsa sıkıntı yok da etkisini görmedim açıkçası 60 tane içtim dokoru değişince daha kullanmadımfolikasit felan takviye kullanıyor musunuz
progestan felan vermedi mi doktor iğneden sonraYok hayır sadece yaklaşık 1 yıldır adet olmak için duphaston ve insülin içinde glifor ama doktorum eski doktorum yani antulus diye ni ilaç vermişti yumurta geliştirici heralde bilmiyorum 3 aylık çok ağır bi ilaçtı ve çok da pahalı 30 tane içinde var 1200 tlydi etki yapsa sıkıntı yok da etkisini görmedim açıkçası 60 tane içtim dokoru değişince daha kullanmadım
Yok hayır 13. Günü baktı yumurtalarıma bugün çatlama şpnesini vurulabilirsin adet olursan eğer 1 günü tekrar gelirsin dedi o ne oluyoprogestan felan vermedi mi doktor iğneden sonra
Bana iğneyle birlikte progestan folikasit ve coraspirin yazmıştı progestan tutunmayı sağlamak için coraspirin kan dolaşımı için geçişi kolay olsun canlı hücreler kan dolaşımın hızlı olsun diye folikasitte hamilelik düşünen herkes kullanmaya başlamalı dediYok hayır 13. Günü baktı yumurtalarıma bugün çatlama şpnesini vurulabilirsin adet olursan eğer 1 günü tekrar gelirsin dedi o ne oluyo
Bilmiyorum beni muayene etti direk çok güzel yumurtaların lluşmuş diyip iğneyi yazdı ilk kez bu uygulamayı yapıyorum diye mi acaba tutmazsa diğer aya yazar belki oda banaBana iğneyle birlikte progestan folikasit ve coraspirin yazmıştı progestan tutunmayı sağlamak için coraspirin kan dolaşımı için geçişi kolay olsun canlı hücreler kan dolaşımın hızlı olsun diye folikasitte hamilelik düşünen herkes kullanmaya başlamalı dedi