İdrarda pozitif kanda negatif yardımcı olur musunuz lütfen?

Güzel bir doktor bulup gideceğim bende

Şimdi bide regl olmayı beklemem lazım 1 hafta daha olmazsam söktürücü içerim artık çok sinirim bozuldu şuan ve misafirim var ağlayamıyorum da
Misafirin bu durumu yaşamayan biriyse sakın içini dökme balım halden anlamadığı için saçma sapan konuşmalarıyla daha kötü olursun

Gerçekten süreç çok yorucu ne kadar oldu sizin
Evleneli tam 2 yıl oldu ama ben çikolata kistini 2023 şubatta öğrendim aldırdım yani 6 aydır deniyoruz sağlıklı olarak geçen yıl kisten dolayı olumsuzdu hep hiç korunmadım 2 kere hap ve çatlatma iğnesi kullandım.bu ay hacemata felanda gideceğim çünkü stresten kulunçlarım tutuluyo artık hsg de kan değerlerinde hiç bi sorun çıkmadı ama sebebsiz interfilitede olabilir işte

Şimdi bide regl olmayı beklemem lazım 1 hafta daha olmazsam söktürücü içerim artık çok sinirim bozuldu şuan ve misafirim var ağlayamıyorum da
ağlama ya hayırlısı de Allah umut ettiriyosa inşallah nasibinde varsa olur bu ay değil gelecek ay daha kötü günlerinde olmuştur hep ama sonuçta bi şekilde atlattın bunu da atlatırsa moralin yüksek olsun önümüzde ki ay olur o olmadı sonraki ay hemen salma

Bi süre vucüdunu dinlendirmeye mi alsam acaba bazen tek ihtiyaç o oluyo işlemler rahimi çok yoruyo

kimyasalda da yükselip düşüyor ya belki öyledir hayırlısı naslsa rabbim onu nasip etsin bize kendi kendimize çare bulmaya çalışıyoruz işte.
Ama öncesinde de kan verdi silik çizgi çıkıyodu o zaman 5ten yukarı olması lazımdı o yüzden biraz mantıksız geliyo kimyasal

Ama öncesinde de kan verdi silik çizgi çıkıyodu o zaman 5ten yukarı olması lazımdı o yüzden biraz mantıksız geliyo kimyasal
ben çok anlamıyorum işte kanda silik çıkma sebebini açıklayacak bi durumda bulamadım ben hep ader kanaması gelene kadar umut vardır diyorum

kimyasalda da yükselip düşüyor ya belki öyledir hayırlısı naslsa rabbim onu nasip etsin bize kendi kendimize çare bulmaya çalışıyoruz işte.

ben çok anlamıyorum işte kanda silik çıkma sebebini açıklayacak bi durumda bulamadım ben hep ader kanaması gelene kadar umut vardır diyorum
Aynen öyle kırmızı kartı görene kadar umut var demektir meraktanhep

folikasit felan takviye kullanıyor musunuz
Yok hayır sadece yaklaşık 1 yıldır adet olmak için duphaston ve insülin içinde glifor ama doktorum eski doktorum yani antulus diye ni ilaç vermişti yumurta geliştirici heralde bilmiyorum 3 aylık çok ağır bi ilaçtı ve çok da pahalı 30 tane içinde var 1200 tlydi etki yapsa sıkıntı yok da etkisini görmedim açıkçası 60 tane içtim dokoru değişince daha kullanmadım

progestan felan vermedi mi doktor iğneden sonra

Yok hayır 13. Günü baktı yumurtalarıma bugün çatlama şpnesini vurulabilirsin adet olursan eğer 1 günü tekrar gelirsin dedi o ne oluyo
Bana iğneyle birlikte progestan folikasit ve coraspirin yazmıştı progestan tutunmayı sağlamak için coraspirin kan dolaşımı için geçişi kolay olsun canlı hücreler kan dolaşımın hızlı olsun diye folikasitte hamilelik düşünen herkes kullanmaya başlamalı dedi

Bilmiyorum beni muayene etti direk çok güzel yumurtaların lluşmuş diyip iğneyi yazdı ilk kez bu uygulamayı yapıyorum diye mi acaba tutmazsa diğer aya yazar belki oda bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…