İdrarda Gebelik testi

Gri bulutlar

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
140
91
13
34
Merhaba, adetime 2 gün kala evde idrar testi yaptım. İlk negatifti ancak sonradan çok hafif bir çizgi oluştu. Belirli bir süre geçtikten sonra çıkan sonuç geçersiz biliyorum ancak bu gün başka marka bir testle yeniden yaptım yine bir zaman sonra fotoğrafta zor görünen bir çizgi oluştu. 1 hafta önce kan testinde gebelik görünmedi. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba ?

Canim genelde sonradan çıkan sonuçlar geçersiz sayılıyor ama badem istisnalar olabiliyor yani bence bi daha kan ver 1 hafta uzun bi sure varsa mutlaka yükselmiştir bat ne zmndi

kuzum allah inşallah sana sağlıklı bir evlat verir yakın zamanda ama ben birşey göremedim 2 - 3 gün sonra yenile testini

Canim genelde sonradan çıkan sonuçlar geçersiz sayılıyor ama badem istisnalar olabiliyor yani bence bi daha kan ver 1 hafta uzun bi sure varsa mutlaka yükselmiştir bat ne zmndi
Haklısınız.. bat 2 gün sonra olur büyük ihtimal.. aslında 15 gündür geçmeyen kasık ağrısı üzerine şüphelendim ne gebelik ne de başka bir sıkıntım çıktı doktor kan değerlerin gayet iyi dedi

Canım ben gördüm çizgiyi.
İnsallah vardır bebiş.
Ama bende böyle olup sonradan regl olmuştum.

Umarim senin ki istisnai bir durumdur ve hamilesindir canim ama bende saatler sonra cikan cift cizgiden sonra adet olmuştum bir keresinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…