- 11 Nisan 2019
- 140
- 91
- 13
- 34
- Konu Sahibi Gri bulutlar
-
Canim genelde sonradan çıkan sonuçlar geçersiz sayılıyor ama badem istisnalar olabiliyor yani bence bi daha kan ver 1 hafta uzun bi sure varsa mutlaka yükselmiştir bat ne zmndiMerhaba, adetime 2 gün kala evde idrar testi yaptım. İlk negatifti ancak sonradan çok hafif bir çizgi oluştu. Belirli bir süre geçtikten sonra çıkan sonuç geçersiz biliyorum ancak bu gün başka marka bir testle yeniden yaptım yine bir zaman sonra fotoğrafta zor görünen bir çizgi oluştu. 1 hafta önce kan testinde gebelik görünmedi. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba ?Eki Görüntüle 2257569
Amin cümlemize inşallah bir umut sormak istedimkuzum allah inşallah sana sağlıklı bir evlat verir yakın zamanda ama ben birşey göremedim 2 - 3 gün sonra yenile testini
Amin cümlemize inşallah bir umut sormak istedimgecikme olursa yenileyeceğim inşallah teşekkür ederim
Haklısınız.. bat 2 gün sonra olur büyük ihtimal.. aslında 15 gündür geçmeyen kasık ağrısı üzerine şüphelendim ne gebelik ne de başka bir sıkıntım çıktı doktor kan değerlerin gayet iyi dediCanim genelde sonradan çıkan sonuçlar geçersiz sayılıyor ama badem istisnalar olabiliyor yani bence bi daha kan ver 1 hafta uzun bi sure varsa mutlaka yükselmiştir bat ne zmndi
Sağlıkla hayırlsıyka inşalahinşallah canım pembeleri birlikte görürüz inşallah
Sağlıkla hayırlsıyka inşalah
Ben gördüm çizgiyi ama ne kadar süre sonra çıktı
Canım ben gördüm çizgiyi.
İnsallah vardır bebiş.
Ama bende böyle olup sonradan regl olmuştum.
Çok geç çıkmış canım max 10 dk sonrası kabul olmuyorİnşallah.. bende psikolojik olarak mı görüyorum emin olamadım. 1 saat sonra böyle çıkması da olma ihtimalini yitiriyor tabi ki..
Allah hayırlısını versin adet olursam da vardır bir hayır derim ama insan merakta ediyor tabiUmarim senin ki istisnai bir durumdur ve hamilesindir canim ama bende saatler sonra cikan cift cizgiden sonra adet olmuştum bir keresinde
Mutlaka öyledir canım.Allah hayırlısını versin adet olursam da vardır bir hayır derim ama insan merakta ediyor tabi
Ne zamandır istiyorsunuz
inşallah bütün dileyenlere.. hayırlısı bakalıminsallah vardır bebek.
bende bekliyorum 14 gün varda.
hayırlısı olsun.
ama insan cok sabırsız oluyor.
İnşallah canım yarın kan ver bence bende merak ettim hayırlısı olsun hakkımızda Rabbim herkesin gönlündekini versininşallah bütün dileyenlere.. hayırlısı bakalım
Evleneli 2 sene oldu hiç istiyorum demedim nasipse olur dedim bu ay öyle hissettim ama yanılacağım sanırımNe zamandır istiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?