• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrarda Gebelik testi

Haklısınız.. bat 2 gün sonra olur büyük ihtimal.. aslında 15 gündür geçmeyen kasık ağrısı üzerine şüphelendim ne gebelik ne de başka bir sıkıntım çıktı doktor kan değerlerin gayet iyi dedi
Bata kadar insAllah koyulasir cnm kan icin bat gününü bekle o zmn biliorum beklemek zor ama

Ben 2 hamilelik geçirdim İkiside böyle oldu. Testlerde saatler sonra çıktı hatta bi hamileliğimde sabah yaptım akşam çıktı silik çizgi. Hastaneye gittim hamileymişim ama değerler çok düşüktü iki hamileliğimde kimyasal gebelik olarak sonuçlandı. Acele etmeyin derim eğer kimyasal gebelikse birkaç güne adetiniz başlar. Artık hepimizin korkulu rüyası oldu maalesef. İnşallah Bir sıkıntı olmadan hamilelik müjdesi alırsınız Bizimlede paylaşırsınız :)

Ben 2 hamilelik geçirdim İkiside böyle oldu. Testlerde saatler sonra çıktı hatta bi hamileliğimde sabah yaptım akşam çıktı silik çizgi. Hastaneye gittim hamileymişim ama değerler çok düşüktü iki hamileliğimde kimyasal gebelik olarak sonuçlandı. Acele etmeyin derim eğer kimyasal gebelikse birkaç güne adetiniz başlar. Artık hepimizin korkulu rüyası oldu maalesef. İnşallah Bir sıkıntı olmadan hamilelik müjdesi alırsınız Bizimlede paylaşırsınız :)
Haklısınız acele ettiğimiz için stresten de olumsuzlaştırıyoruz aslında hiç ummadığımız anda gelecek çok iyi biliyoruz 😊 benimde umudum kalmadı olsaydı hemen çıkardı zaten. Nasipten ötesi yok 🤗 hepimiz için hayırlısı olsun 💐

Bend bişey sorucam kızlar bata 2 kaldı, meraktan uyuyamıyorum sabah ilk idrarla değilde şimdi test yapsam çıkarmı hamilelik
Kiminde çıkıyor kiminde çıkmıyor canım fazla testin varsa yap için rahatlasn benimde son 2 gün kaldı

Back