- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.109
- 408
- 31
- Konu Sahibi Gri bulutlar
-
Hmm belki de doğrudur adetin ne zaman dıEvleneli 2 sene oldu hiç istiyorum demedim nasipse olur dedim bu ay öyle hissettim ama yanılacağım sanırım
Olumlu olumsuz haber vereceğimİnşallah canım yarın kan ver bence bende merak ettim hayırlısı olsun hakkımızda Rabbim herkesin gönlündekini versin❤
18 Mart.. bat 12 ya da 13 Nisa’n büyük ihtimalleHmm belki de doğrudur adetin ne zaman dı
İnşallahh olumlu olur canımOlumlu olumsuz haber vereceğim ❤
Bekle canım idrar testi genelde geçince çıkıyormuş18 Mart.. bat 12 ya da 13 Nisa’n büyük ihtimalle
İnşallah canım hayırlısıylaİnşallahh olumlu olur canım
İnşallahİnşallah canım hayırlısıyla
Bende adet olmazsam pazartesi yaptırmayı düşünüyorum garanti olsunBekle canım idrar testi genelde geçince çıkıyormuş
Bata kadar insAllah koyulasir cnm kan icin bat gününü bekle o zmn biliorum beklemek zor amaHaklısınız.. bat 2 gün sonra olur büyük ihtimal.. aslında 15 gündür geçmeyen kasık ağrısı üzerine şüphelendim ne gebelik ne de başka bir sıkıntım çıktı doktor kan değerlerin gayet iyi dedi
Benim gibi sabırsız biri için beklemek zor ama mecbur bekleyeceğizBata kadar insAllah koyulasir cnm kan icin bat gününü bekle o zmn biliorum beklemek zor ama
Haklısınız acele ettiğimiz için stresten de olumsuzlaştırıyoruz aslında hiç ummadığımız anda gelecek çok iyi biliyoruzBen 2 hamilelik geçirdim İkiside böyle oldu. Testlerde saatler sonra çıktı hatta bi hamileliğimde sabah yaptım akşam çıktı silik çizgi. Hastaneye gittim hamileymişim ama değerler çok düşüktü iki hamileliğimde kimyasal gebelik olarak sonuçlandı. Acele etmeyin derim eğer kimyasal gebelikse birkaç güne adetiniz başlar. Artık hepimizin korkulu rüyası oldu maalesef. İnşallah Bir sıkıntı olmadan hamilelik müjdesi alırsınız Bizimlede paylaşırsınız :)
Benimde adetime 3 gün var sabah dayanamadım test yaptım negatif çıktı. Beklemedeyim
Amin inşallahAllah herkesin gönlüne göre versin umarım adet olmaz bebek haberi alırsınızbende bu aydan umutluyum bakalım
Kiminde çıkıyor kiminde çıkmıyor canım fazla testin varsa yap için rahatlasn benimde son 2 gün kaldıBend bişey sorucam kızlar bata 2 kaldı, meraktan uyuyamıyorum sabah ilk idrarla değilde şimdi test yapsam çıkarmı hamilelik
Ovilasyon testi yaptım olsa kırmızı çıkardı ama silikKiminde çıkıyor kiminde çıkmıyor canım fazla testin varsa yap için rahatlasn benimde son 2 gün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?