Gebeliğe Hazırlık İdrar yolu enfeksiyonu ve gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umutlanmasın diye eşimden saklıyorum baya hayal kırıklığı yaşadık çarşambaya kadar bekliycem inşallah dediğin gibidir

Sağlık ocağında verdim ilçedeki devlet hastanesinin sitesinden alabilirsiniz dedi ama orası da çalışmıyor eşime bile demedim boşa umutlanmasın diye artık çarşambaya kadar sıkıcam dişimi
Canim o testteki çizgi yani ikinci çizgi beyazmi kırmızımi tam anlayamadım ama kirmiziysa bence yanılma payı yokta beyazda olabilir.Bu arada sana bir link birakicam sonuçlarına burdan bakmayı dene.

Benim ablam bunu sağlık ocağından öğrenmiş herhalde bizmkine göre özel bişey değildir bir dene bizide haberdar et inşallah hamilesindir

Rica ederim canım keske kayıt nonu telefonla ogrenseydin ama kısmet

Canim o testteki çizgi yani ikinci çizgi beyazmi kırmızımi tam anlayamadım ama kirmiziysa bence yanılma payı yokta beyazda olabilir.Bu arada sana bir link birakicam sonuçlarına burdan bakmayı dene.
Canim benim beyaz cizgi cikti iki farkli testte cok garip ilk kez gordum senin bilgin varmi beyaz cizgi ile ilgili

Kızzzlarrr ikinizin adına da çok sevindim bu süper bir haber inşallah herşey yolunda gider güzel sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz

2 ilaç kullanıyordum biri antibiyotik. Sağlık ocağındaki doktor net konuşmadı ben de bıraktım yarın kadın doğumcuya muayene olucam o devam derse tekrar başlarım

Kızzzlarrr ikinizin adına da çok sevindim bu süper bir haber inşallah herşey yolunda gider güzel sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin tabi sağlıcakla mutlulukla. Uzun süredir bekliyordum hatta bir doktorun yanlış uygulaması nedeniyle sağlığımdan oldum aylarca adet olamadım. Aslında önemli olan önce bizim sağlığımız ama bu süreçte bunun farkına varamıyoruz çok hırpalıyoruz kendimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…