- 6 Haziran 2019
- 332
- 566
- 23
- 38
- Konu Sahibi Cesminaz_z
-
Umutlanmasın diye eşimden saklıyorum baya hayal kırıklığı yaşadık çarşambaya kadar bekliycem inşallah dediğin gibidirCanım hamilesin sen evet enfeksiyon olduğunda test pozitif çıkabiliyor ama bu kadar net olmaz ve çok nadir bir durum bu bence bekleme devletin acilinde de kan verebilirsin 1 saatte çıkıyor sıkıntı yaparlarsa özele gidersin
Hem süpriz yaparsınUmutlanmasın diye eşimden saklıyorum baya hayal kırıklığı yaşadık çarşambaya kadar bekliycem inşallah dediğin gibidir
Canim o testteki çizgi yani ikinci çizgi beyazmi kırmızımi tam anlayamadım ama kirmiziysa bence yanılma payı yokta beyazda olabilir.Bu arada sana bir link birakicam sonuçlarına burdan bakmayı dene.Sağlık ocağında verdim ilçedeki devlet hastanesinin sitesinden alabilirsiniz dedi ama orası da çalışmıyor eşime bile demedim boşa umutlanmasın diye artık çarşambaya kadar sıkıcam dişimi
Kayıt numarasını almamışım canım ya nasıl olsa e nabızdan bakarım diye. Tam işe yarayacak link vermişsin aslında teşekkür ederim
Canim benim beyaz cizgi cikti iki farkli testte cok garip ilk kez gordum senin bilgin varmi beyaz cizgi ile ilgiliCanim o testteki çizgi yani ikinci çizgi beyazmi kırmızımi tam anlayamadım ama kirmiziysa bence yanılma payı yokta beyazda olabilir.Bu arada sana bir link birakicam sonuçlarına burdan bakmayı dene.
Neyaptin canım ogrenebildin mi?Umutlanmasın diye eşimden saklıyorum baya hayal kırıklığı yaşadık çarşambaya kadar bekliycem inşallah dediğin gibidir
Öğrendim canım çok şükür hamileymişim hcg 259 çıktı bakalım yolunda gidecek mi artmaya dvm edecek mi?Neyaptin canım ogrenebildin mi?
Öğrendim canım çok şükür hamileymişim hcg 259 çıktı bakalım yolunda gidecek mi artmaya dvm edecek mi?
[/QUOTEMerhaba ilaç verdi mi doktorunuz enfeksiyon için?Neyaptin canım ogrenebildin mi?
Ben enfeksiyonun idrar t3stine yansicagini düşünmüyorum canım sen ilaçları içme bence kan testini bekle çünkü bu test bariz poztifEkledim
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin tabi sağlıcakla mutlulukla. Uzun süredir bekliyordum hatta bir doktorun yanlış uygulaması nedeniyle sağlığımdan oldum aylarca adet olamadım. Aslında önemli olan önce bizim sağlığımız ama bu süreçte bunun farkına varamıyoruz çok hırpalıyoruz kendimizi.Kızzzlarrr ikinizin adına da çok sevindim bu süper bir haber inşallah herşey yolunda gider güzel sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?