Gebeliğe Hazırlık İdrar yolu enfeksiyonu ve gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben enfeksiyonun idrar t3stine yansicagini düşünmüyorum canım sen ilaçları içme bence kan testini bekle çünkü bu test bariz poztif
Bıraktım ilaçları aile hekimi kem küm etti sıkıntı olmaz dvm et diye ama biri antibiyotik kadın doğum uzmanına danışmadan kullanmayım dedim.

Bıraktım ilaçları aile hekimi kem küm etti sıkıntı olmaz dvm et diye ama biri antibiyotik kadın doğum uzmanına danışmadan kullanmayım dedim.
Bana da antibiyotik ve tek kullanımlık bir toz verdi kadın doğumcuydu benim gittiğim doktor ben de tereddüte kaldım kullanmak istemedim ama ağrıdan duramadım kullanıyorum doktor kullanabilirsin dedi

Bana da antibiyotik ve tek kullanımlık bir toz verdi kadın doğumcuydu benim gittiğim doktor ben de tereddüte kaldım kullanmak istemedim ama ağrıdan duramadım kullanıyorum doktor kullanabilirsin dedi
hamileyken cok kullandim bise olacagini sanmam ama istersen yerlessin tam

hamileyken cok kullandim bise olacagini sanmam ama istersen yerlessin tam
Sağolun peki ilaç kullanmazsam ne yapabilirim sistit için çünkü çok fazla yanma ve ağrım oluyor 2-2 buçuk litre su içiyorum ayaklarımı falan sıcak tutuyorum ama yeterli olur mu antibiyotik kullanmadan 😥

Sağolun peki ilaç kullanmazsam ne yapabilirim sistit için çünkü çok fazla yanma ve ağrım oluyor 2-2 buçuk litre su içiyorum ayaklarımı falan sıcak tutuyorum ama yeterli olur mu antibiyotik kullanmadan 😥
3 ltre su iceceksin;) ama antibiyotilsiz de tekrarliyor enfeksiyon tedavisini yarim biraktigim icin iki tane dogumum zor oldu o kadr sinsi ki bebegin suyu aniden bile bitebiliyor

3 ltre su iceceksin;) ama antibiyotilsiz de tekrarliyor enfeksiyon tedavisini yarim biraktigim icin iki tane dogumum zor oldu o kadr sinsi ki bebegin suyu aniden bile bitebiliyor
Suya devam o halde ☺️Hamilelikte sık sık oluyormuş sanırım ben devam edeyim o zaman antibiyotiği kullanmaya 10 taneydi zaten inşallah bir an önce geçer 😔

kızlar enfeksiyonu hafife almayın mutlaka tedavinizi olun çünkü ilaçlardan çok daha tehlikeli bebeğiniz için enfeksiyon Allah sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin

Kızlarrrr bende de enfeksiyon var gebelık yaptım pozıtıf çıktı hamılemıyım enfeksiyon dan mı

Eklentiler

• 67BD3338-A486-415B-A684-B60F41C35288.webp
    67BD3338-A486-415B-A684-B60F41C35288.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 174
Merhaba, bende kasıklarımda şişlik hissediyordum daha günüm geçmedi test yaptım akşam hemen ikinci çizgi belirdi. Sabah yaptğımda çıkmadı , sizce enfeksiyon mu vardır neden olabilir acaba

Back
X