- 6 Haziran 2019
- 332
- 566
- 23
- 38
- Konu Sahibi Cesminaz_z
-
Testin resmini atabilir misiniz?Herkese merhabalar hanımlar adet günüm 3-4 gün kadar geçti (gerçi uzun bir süredir çok düzensiz oluyor) cumartesi idrar yolu enfeksiyonu teşhisi koydu üroloji uzmanı 2 de ilaç verdi.
Bugün evde gebelik testi yaptım 2. Çizgi bariz belli ama enfeksiyon durumunda yalancı pozitif çıkabiliyormuş. Gidip kan verdim sağlık ocağında mesai yarım gün olduğundan alamadım sonucu. E-nabız'dan görürsünüz dediler ama hala yok.
Testte pozitif sonucu enfeksiyon nedeniyle gören oldu mu aranızda arkadaşlar
Heveslenmemeye çalışıyorum ama elde değil Allah isteyen herkese nasip etsin.
Enfeksiyondan oyle cikcagini zannetmiyorum anfeksiyon olunca sonucta çişe hcg hormonu salgilanmiyo sen bariz hamilesin kiz kos kan veremeyeYarın da alamam büyük ihtimal tatil ya aksi gibi yarın misafirim var onun hazırlığı ile uğraşıyorum. Bir yandan da kafamda deli sorular :) eşim gelsin de bakayım dayanamazsam acile giderim.
Ayy hadi inşallah isteyen herkese içinde de banaEnfeksiyondan oyle cikcagini zannetmiyorum anfeksiyon olunca sonucta çişe hcg hormonu salgilanmiyo sen bariz hamilesin kiz kos kan veremeye
Amin canim amimAyy hadi inşallah isteyen herkese içinde de bana
Sanmıyorum sonuçta beta HCG yi saptiyor test ona göre duyarlılık.Herkese merhabalar hanımlar adet günüm 3-4 gün kadar geçti (gerçi uzun bir süredir çok düzensiz oluyor) cumartesi idrar yolu enfeksiyonu teşhisi koydu üroloji uzmanı 2 de ilaç verdi.
Bugün evde gebelik testi yaptım 2. Çizgi bariz belli ama enfeksiyon durumunda yalancı pozitif çıkabiliyormuş. Gidip kan verdim sağlık ocağında mesai yarım gün olduğundan alamadım sonucu. E-nabız'dan görürsünüz dediler ama hala yok.
Testte pozitif sonucu enfeksiyon nedeniyle gören oldu mu aranızda arkadaşlar
Heveslenmemeye çalışıyorum ama elde değil Allah isteyen herkese nasip etsin.
Bnmde cok siddetli enfeksiyonm var regl dun olmam gerekirken hala olmadm bekliorm bnde hic cikmadi o cizgi. Ayrica kim dedi enfeksyonun pozitif cikardigini sanmiyorum bal gibide hamilesiniz bnde test yaptm bugun negatif.Ekledim
Canim benim testtede bakabilirmisin dunde boyle ikinci cizgi cikti ama beyazBnmde cok siddetli enfeksiyonm var regl dun olmam gerekirken hala olmadm bekliorm bnde hic cikmadi o cizgi. Ayrica kim dedi enfeksyonun pozitif cikardigini sanmiyorum bal gibide hamilesiniz bnde test yaptm bugun negatif.
Beyaz negatif gibi pembe fln ckmasi lazm baska test yokmu tekrar dene istersenCanim benim testtede bakabilirmisin dunde boyle ikinci cizgi cikti ama beyaz
Canim dun freely denemistim onda birazdaha griydi bugun nobetci eczaneden fortune diye bir marka aldik hic karsilasmadim hemen ikinci beyaz cizgi cikiyor enfeksiyon yaparmiBeyaz negatif gibi pembe fln ckmasi lazm baska test yokmu tekrar dene istersen
O kendi cizgisi diye biliorm gebeysen beyaz cikmaz kiCanim dun freely denemistim onda birazdaha griydi bugun nobetci eczaneden fortune diye bir marka aldik hic karsilasmadim hemen ikinci beyaz cizgi cikiyor enfeksiyon yaparmi
Canim benim 3 yildir olmuyordu heray onlarca test aldim ilk kez biyle olduO kendi cizgisi diye biliorm gebeysen beyaz cikmaz ki
Valla daha once pek gormedm ama hayirlisi olsn baska marka yap bnce. Testin kendi cizgisi olabilir o beyaz cizgiCanim benim 3 yildir olmuyordu heray onlarca test aldim ilk kez biyle oldu
Dun freely yapmistim o biraz daha mor gibiydi cnmValla daha once pek gormedm ama hayirlisi olsn baska marka yap bnce. Testin kendi cizgisi olabilir o beyaz cizgi
Sağlık ocağında verdim ilçedeki devlet hastanesinin sitesinden alabilirsiniz dedi ama orası da çalışmıyor eşime bile demedim boşa umutlanmasın diye artık çarşambaya kadar sıkıcam dişimiSanmıyorum sonuçta beta HCG yi saptiyor test ona göre duyarlılık.
Çok düşük bir ihtimal o dediğiniz.Hastanenin sitesi yokmu e nabiza geç düşer hastanenin sitesinden bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?