Gebeliğe Hazırlık İdrar yolu enfeksiyonu ve gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cesminaz_z

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2019
332
566
23
38
Herkese merhabalar hanımlar adet günüm 3-4 gün kadar geçti (gerçi uzun bir süredir çok düzensiz oluyor) cumartesi idrar yolu enfeksiyonu teşhisi koydu üroloji uzmanı 2 de ilaç verdi.
Bugün evde gebelik testi yaptım 2. Çizgi bariz belli ama enfeksiyon durumunda yalancı pozitif çıkabiliyormuş. Gidip kan verdim sağlık ocağında mesai yarım gün olduğundan alamadım sonucu. E-nabız'dan görürsünüz dediler ama hala yok.
Testte pozitif sonucu enfeksiyon nedeniyle gören oldu mu aranızda arkadaşlar
Heveslenmemeye çalışıyorum ama elde değil Allah isteyen herkese nasip etsin.

Testin resmini atabilir misiniz?

Burda bariz çizgi var bence enfeksiyon kaynaklı değil..
Yarın sonuçları alabilecek misin?
için rahat etmeyecekse acilde kan ver 1-1.5 saate çıkar

Yarın da alamam büyük ihtimal tatil ya aksi gibi yarın misafirim var onun hazırlığı ile uğraşıyorum. Bir yandan da kafamda deli sorular :) eşim gelsin de bakayım dayanamazsam acile giderim.

Yarın da alamam büyük ihtimal tatil ya aksi gibi yarın misafirim var onun hazırlığı ile uğraşıyorum. Bir yandan da kafamda deli sorular :) eşim gelsin de bakayım dayanamazsam acile giderim.
Enfeksiyondan oyle cikcagini zannetmiyorum anfeksiyon olunca sonucta çişe hcg hormonu salgilanmiyo sen bariz hamilesin kiz kos kan veremeye

Sanmıyorum sonuçta beta HCG yi saptiyor test ona göre duyarlılık.
Çok düşük bir ihtimal o dediğiniz.Hastanenin sitesi yokmu e nabiza geç düşer hastanenin sitesinden bakın.

Canım hamilesin sen evet enfeksiyon olduğunda test pozitif çıkabiliyor ama bu kadar net olmaz ve çok nadir bir durum bu bence bekleme devletin acilinde de kan verebilirsin 1 saatte çıkıyor sıkıntı yaparlarsa özele gidersin

Kizlar bendede enfeksiyon var bendede ikinci cizgi beyaz cikti dunde farkli markayla boyleydi yorumlayabilirmisiniz bende dedim neden boyle cikiyor umutlandim baya enfeksiyondanmiymis

Eklentiler

• IMG_20191028_204450.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 511
Bnmde cok siddetli enfeksiyonm var regl dun olmam gerekirken hala olmadm bekliorm bnde hic cikmadi o cizgi. Ayrica kim dedi enfeksyonun pozitif cikardigini sanmiyorum bal gibide hamilesiniz bnde test yaptm bugun negatif.

Bnmde cok siddetli enfeksiyonm var regl dun olmam gerekirken hala olmadm bekliorm bnde hic cikmadi o cizgi. Ayrica kim dedi enfeksyonun pozitif cikardigini sanmiyorum bal gibide hamilesiniz bnde test yaptm bugun negatif.
Canim benim testtede bakabilirmisin dunde boyle ikinci cizgi cikti ama beyaz

Beyaz negatif gibi pembe fln ckmasi lazm baska test yokmu tekrar dene istersen
Canim dun freely denemistim onda birazdaha griydi bugun nobetci eczaneden fortune diye bir marka aldik hic karsilasmadim hemen ikinci beyaz cizgi cikiyor enfeksiyon yaparmi

Canim dun freely denemistim onda birazdaha griydi bugun nobetci eczaneden fortune diye bir marka aldik hic karsilasmadim hemen ikinci beyaz cizgi cikiyor enfeksiyon yaparmi
O kendi cizgisi diye biliorm gebeysen beyaz cikmaz ki

Sanmıyorum sonuçta beta HCG yi saptiyor test ona göre duyarlılık.
Çok düşük bir ihtimal o dediğiniz.Hastanenin sitesi yokmu e nabiza geç düşer hastanenin sitesinden bakın.
Sağlık ocağında verdim ilçedeki devlet hastanesinin sitesinden alabilirsiniz dedi ama orası da çalışmıyor eşime bile demedim boşa umutlanmasın diye artık çarşambaya kadar sıkıcam dişimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…